Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Gyógyír minden esetben

A Gyógy-ír, A Kisalföld nagy egészségkönyve a belgyógyászat, a kardiológia, a gasztroenterológia, az urológia, a szülészet-nőgyógyászat, a gyermekgyógyászat, a sebészet, a szövetbank, a reumatológia, a gyógypedagógia és a tanulás témakörökből ad áttekintést az olvasóknak.
 Nem véletlen, hogy nyolcezren vásárolták meg, és folyamatos az érdeklődés.

A könyv sikerének titka az lehet, hogy – ahogyan az már a dr. Dézsi Csaba András által szerkesztett, a mai napon is jelentkező Gyógy-ír melléklettől mindig is elvárt volt – érthetően, mindenki számára emészthető és feldolgozható formában szóljon a betegségekről és azok megelőzéséről. Vagy az életünkkel szorosan összefüggő, annak minőségét befolyásoló tényezőkről.

A Gyógy-ír könyv az első a sorban, melyet a kiadó szándékai szerint hamarosan követ majd a második kötet. Bár mindegyik önállóan is értékes és minden otthonban hasznos kiadvány, érdemes teljes képet kapni erről a területről, érdemes még most megrendelni az első kötetet, mielőtt a második is elkészül.

A Gyógy-ír első kötetében például olvashatnak az elhízás okairól is, így az ünnepek után az is megtudható, hogyan és mit tehetünk az egészségünkért, vagy milyen intő jelekre kell figyelni?

Nem véletlen az sem, hogy egyre többen mondogatják ebben az influenzás időszakban, hogy nem árt, ha van egy házi tanácsadó otthon. Egy olyan könyvecske, amelyből meg lehet tudni, milyen betegség kínoz minket, és arról is olvashatunk, milyen gyógyítási eszközök állnak rendelkezésünkre.

Bár a Gyógy-ír rovat és a rovat alkotóinak keze munkája, a Gyógy-ír könyv nem mentesít attól, hogy betegség esetén meglátogassuk háziorvosunkat, ez természetesen kötelező, hiszen a szaktudást nem helyettesítheti a könyv, ám ahhoz mindenképpen elegendő, hogy a helyes útirányba tereljen minket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ügyfélkapu: figyelmeztet a határidőre

Győr-Moson-Sopron - Szélesedik az ügyfélkapun keresztül elérhető szolgáltatások köre: ezentúl… Tovább olvasom