Kisalföld logö

2017. 02. 28. kedd - Elemér 7°C | 15°C Még több cikk.

Gyászol az egyetem: meghalt Koós Andrásné Szabó Éva

Koós Andrásné Éva 33 éve dolgozott az egyetemen, tevékeny résztvevője volt az útépítési labor megalapításának. 69 éves korában érte a halál.


ELHUNYT KOÓS ANDRÁSNÉ SZABÓ ÉVA

Életének 69. évében elhunyt Koós Andrásné sz. Szabó Éva vegyésztechnikus, a Széchenyi István Egyetem Baross Gábor Építési és Közlekedési Intézetének laboratóriumi munkatársa.

Koós Andrásné Éva 1977. szeptember 1-jétől 2000. március 31-ig volt az egyetem dolgozója, az Útépítési laboratóriumban dolgozott. Tevékeny résztvevője volt a labor megalapításának, a munka szakmai kiteljesítésének, a TIGER programnak.

Kollégái, hallgatói segítőkész, az emberi értékekre figyelő, azt elismerő személyként tisztelték Évát, s a szakmai kérdéseken túl is mindig számíthattak véleményére. Életét meghatározta az egyetemi, a laboratóriumban végzett gyakorlati oktatás. Felkészültségét, közvetlenségét, emberi hozzáállását kollégái mellett a szakterület képviselői, a hallgatók is elismerték. Egykori tanítványai ma is nagyra értékelik az általa támasztott követelmények következetes betartatását. Kapcsolata a nyugdíjas évek alatt sem szakadt meg egykori kollégáival, gyakori, s érdeklődő vendég volt a laborban.

Emlékét megőrizzük!

Széchenyi István Egyetem

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb révais diák nyert felvételt az arab luxusegyetemre

Az ösztöndíj értéke mindent elárul a sikeres felvételiről: 60 ezer dollárba kerül egy év a különleges egyetemen. Tovább olvasom