Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Franciska és Anita a Baross úton kampányolt - videóval!

Elkezdődött az "Ajándékozz számítógépet karácsonyra" akció: első este szépségversenyünk két döntőse népszerűsítette a kampányt a győri sétálóutcán.

Ha az adventi pompába öltöztetett Baross úton járnak, ne lepődjenek meg, ha egy óriási molinót látnak a Matias Étterem falán.

Elstartolt ugyanis a kisalfold.hu "Ajándékozz számítógépet karácsonyra" nevű nagyszabású jótékonysági akciója, melyet a győri sétálóutcán is mindenki megismerhet.

Első este a kisalfold.hu arca, Stefanits Franciska és a Szépek szépe versenyünk egyik döntőse, Szabó Anita népszerűsítette kampányunkat a Matias Étterem teraszán.You need to upgrade your Flash Player.

Get the latest flash version here.

Franciska és Anita arról is mesél, hogy milyen emlékeik vannak az első számítógépükről. Videó: Cseh Róbert.


A lányokkal még négy alkalommal találkozhatnak, s adhatják le használt számítógépeiket a jó szándékú felajánlók az elkövetkező napokban – december 16-án és 17-én délután 16 órától 18 óráig – , de ha Önöknek nem jó egyik időpont sem, akkor a Matias pincérei is készséggel állnak a rendelkezésükre.


Franciska és Anita a Matias teraszán. Fotó: Cseh Róbert.
Franciska és Anita a Matias teraszán. Fotó: Cseh Róbert.


A kampányról: rászoruló családoknak szeretnénk ünnepi örömet szerezni egy-egy használt, de működőképes számítógéppel. Ehhez várjuk Olvasóink nemes felajánlásait, vagyis bevethető állapotban lévő PC-ket.

Mielőtt a számítógépek a segítségre szoruló családok karácsonyfái alá kerülnek, a Mod Számítástechnikai Kft. szakemberei átvizsgálják azokat.

Az "Ajándékozz számítógépet karácsonyra" akció részleteiről mindent megtudhatnak itt!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vízmű dolgozóinak adják ki magukat csalók Győrben

Több helyre azzal az ürüggyel csengettek, hogy az elmaradt vízdíjat próbálták beszedni. Tovább olvasom