Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Fontos tudnivalók az aláírásgyűjtésről

Az aláírásgyűjtő íveket olvasóink a Kisalfölddel tegnap kézhez kapták. Az ívek letölthetők online oldalunkról is (www.kisalfold.hu/duna).
A Kisalföld civil összefogással népi kezdeményezést indított az Öreg-Duna és Mosoni-Duna újjáélesztése érdekében. A sikerhez ötvenezer érvényes választópolgári támogató aláírás kell.

A kampány sikere mindannyiunk érdeke. Ezért írja alá Ön is gyűjtőívünket! Sőt, legyen segítőnk az aláírások összegyűjtésében! Az aláírásgyűjtő íveket olvasóink a Kisalfölddel tegnap kézhez kapták. Az ívek letölthetők online oldalunkról is (www.kisalfold.hu/duna).

Beszerezhetők továbbá ügyfélszolgálati irodáinkban: Kisalföld-pavilon, Győr, Baross út; Sopron, Frankenburg u. 2/A; Mosonmagyaróvár, Régi vámház tér 14.; Csorna, Szent István tér 18. Újságkihordóink házhoz is mennek támogató aláírásaikért. Az íven szerepelnie kell a választásra jogosult polgár olvasható nevének, a személyi azonosítónak, a lakcímnek és az aláírásnak.

(A személyi azonosító – személyi szám – az új személyi igazolványhoz tartozó lakcímkártyán található, illetve a régi személyi igazolványban.) A kampány július 13-ig tart. Fontos, hogy egy választópolgár csak egyszer, egy ívet lásson el kézjegyével. Ám a legfontosabb, hogy egyszer mindenki aláírja az íveket. Egy papíron legfeljebb 15 névnek jut hely, de ha csak egy aláírás van rajta – az Öné –, akkor azt is visszaküldheti, leadhatja.

Ha Ön is szívesen csatlakozna a civil szervezetként az összefogáshoz, kérjük, a duna@kisalfold.hu e-mail címen jelezze. Ugyancsak e címen várjuk olvasóink véleményét a kampánnyal kapcsolatban. Számítunk Önökre most is, hisz oly sokszor segítettek már közügyeinket sikerre vinni.

A Kisalfölddel ismét tegyünk együtt régiónkért! Az aláírások irodáinkban, újságkihordóinknál leadhatók, vagy postán is beküldhetők a Kisalföld, 9002 Győr, Pf. 28 címre.

Ne feledjék, a víz élet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tervezd Te is a jövőd Győrben: íme, a nyertesek! - videó

Nézd meg a győztes kisfilmet! Tovább olvasom