Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Felújítják a vezetéket

Győr - Útfelbontásokba botlanak a megyeszékhely utcáin közlekedők: a burkolat felújítása előtt a közművek is adnak munkát.

Fábián János, az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. kirendeltségvezetője a lakosság türelmét és megértését kérte a most zajló vezetékcserék idejére.

– A Tompa utcában a Nagysándor József és a Mártírok útja közötti szakaszt augusztus végére befejezzük – ígérte. A Somogyi Béla utcának a Nagy Imre és a Zrínyi utcai szakasza is új burkolatot kap augusztus végéig. A Nagy Imre úton a Vasvári Pál és a Szigethy Attila út között ugyancsak végeznek augusztus végére, itt a kellemetlenséget növeli, hogy a forgalomkorlátozás a buszforgalmat is érinti. Ennél korábban, már augusztus elején visszaadják a közlekedőknek a Táncsics utca Bem tér és Szigethy Attila út közötti szakaszát, illetve a Jósika utcát. Szigetben a Márvány utca teljes hosszában cserélik a közműveket, ígérik, hogy az útépítés kezdetére levonulnak a területről.

A kirendeltségvezető elmondta, többnyire a hetvenes években lefektetett, mára korrodálódott vezetékeket cserélik korszerű, rugalmas, korróziómentes műanyagra mintegy 150 millió forint értékben. A cserét mindenütt a kerítéshatárig viszik. Felhívják a lakosság figyelmét, hogy bár természetesen az udvari vezetékek cseréjét nem vállalhatják, a belső korszerűsítéseket – például a kerítésen belüli összekötéseket – ezzel együtt lenne ésszerű megoldani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előkerült a gyógykerékpár

Győr - Július 15-i számunkban adtunk hírt arról, hogy egy zárt tárolóból vasárnapról hétfőre… Tovább olvasom