Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Fegyverügyintézés új helyen Győrben - fotók

A megyei rendőr-főkapitányság Szent Imre úti, leamortizálódott igazgatásrendészeti irodájának munkatársai ezentúl egy korszerű irodában várják a fegyverekkel kapcsolatos ügyintézésre érkezőket Győrben, a városi kapitányság Zrínyi utcai épületében.

A megye főkapitánya, Takács Tibor ezredes a pénteki átadáson elmondta a kisalfold.hu-nak, hogy a korábbi egyenruházati boltot alakított át.A beruházás mintegy 4 millió forintba került, amelyből 2 millió forint győri önkormányzati támogatás, a többit a főkapitányság keretéből finanszírozták. A főkapitány elmondta még, hogy évente több mint 4 ezer fegyverhez kapcsolódóan 1300 ügyféllel foglalkoznak, míg a a személy- és vagyonőrzéssel kapcsolatos ügyintézések száma meghaladja a 4500-at.Az önkormányzat részéről Simon Róbert Balázs alpolgármester arról tájékoztatott, hogy a város éves szinten 30 millió forinttal támogatja a rendőrséget. Ebből 14 millió az úgynevezett alaptámogatás, mivel a városi rendezvényeket a rendőrség biztosítja.A közterületi kamerarendszer felújítására, bővítésére és fenntartására 16 millió forintot fizet az önkormányzat. Felmerülnek kisebb igények is, idén az új iroda felújításához járult hozzá a város. Az alpolgármester példaértékűnek nevezte a kapcsolatot a rendőrséggel, s megjegyezte, tisztában vannak a szervezet anyagi lehetőségeivel, ezért a lehetőségekhez mérten támogatják.

Olvasóink írták

 • 5. Bond21 2011. szeptember 16. 22:08
  „Milyen jó lenne, ha fegyver-műszakiztatással is foglalkoznának...”
 • 4. GianniV 2011. szeptember 16. 14:01
  „Én örülök, hogy jobb körülmények között dolgozhatnak!
  A régi irodában is tökéletes volt az ügyintézés minősége, és ha ugyanezt európai körülmények között is tartani tudják, akkor a dolgozók és az ügyfél is jól járt. (Gyakorlatilag fél Magyarország irigykedik a győri igazgatásrendészet hozzáállására és rugalmasságára).
  Sok sikert az új helyen!”
 • 3. mozart 2011. szeptember 16. 13:46
  „Kocsmát nem akarok alattunk!!”
 • 2. acsali 2011. szeptember 16. 13:42
  „Fegyverkezzünk, fegyverezzünk? Inkább cukrászdát!”
 • 1. Gomboc 2011. szeptember 16. 11:39
  „Azért lehetne egy egyenruházati bolt is Győrben”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kulturális örökség napjai és egyéb programok a megyében

Szeptember 16. és 18. között rendezik meg az országban a kulturális örökség napjait. Tovább olvasom