Kisalföld logö

2018. 10. 20. szombat - Vendel 9°C | 19°C Még több cikk.

Ezüstérmes pályázó Győr-Moson-Sopron

Győr - A második legnagyobb összeget győr-moson-soproniak nyerték az Új Magyarország Fejlesztési Terv humánfejlesztési pályázatain. A támogatásból összesen 3,1 milliárd forint jutott a megyének.
A Szociális és Munkaügyi Minisztérium háttérintézménye, az ESZA Kht. adatai szerint megyénk az Új Magyarország Fejlesztési Terv humánfejlesztési pályázatain – a korábbiakhoz képest – kimagasló teljesítményt nyújtott. Az eredményekről tartott sajtótájékoztatón Lebovits Gábor, a társaság ügyvezető igazgatója hangsúlyozta: 2007-től mostanáig a második legnagyobb összeget a Győr-Moson-Sopron megyeiek nyerték. Az országosan benyújtott 679 nyertes pályázatból 30 érkezett innen, így az eddig megítélt mintegy 41 milliárd forintos támogatásból 3,1 milliárd jutott megyénkbe. Ennél többet csak a borsodi pályázók nyertek.

Lebovits Gábor az ESZA Kht.-ről elmondta: közreműködő szervezeti feladatokat látnak el a foglalkoztathatóság fejlesztése, a munkaerőpiacra való belépés ösztönzése, az alkalmazkodóképesség javítása, a társadalmi befogadás, részvétel erősítése, valamint az ezeket támogató infrastruktúra fejlesztése terén. Megemlítette: a pályázati eredményekről és a jelenleg nyitott pályázatokról a megújult www.esza.hu honlapon lehet tájékozódni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos késelés Győrött

Győr - A közelmúltban volt élettársa győri lakásán B. Károly – előzetes szóváltást követően… Tovább olvasom