Kisalföld logö

2016. 10. 22. szombat - Előd 4°C | 13°C

Éjszakánként vonatpótlók közlekednek a régióban

A MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága arról tájékoztatta portálunkat, hogy hétfőtől augusztus 15-ig (régiónkban 5-től 13-ig) vasúti pályafelújítások miatt néhány vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A Szombathely–Hegyeshalom, a Szombathely–Rajka, illetve a Csorna–Szombathely viszonylatokban augusztus 5-től 12-ig, késő este és éjszakánként közlekednek módosított menetrend szerint a vonatok a munkálatok miatt.

Az alábbi napokon és a felsorolt állomások között vonatpótló buszok szállítják az utasokat: augusztus 5-én és 6-án éjszaka Ölbő-Alsószeleste és Hegyfalu között mindkét irányban, 6-án és 7-én éjszaka Hegyfalu és Répcelak között mindkét irányban, 9-én és 10-én éjszaka Répcelak és Beled között egy irányban és Répcelak–Hegyfalu között mindkét irányban. Augusztus 10–12-ig éjszakánként Beled és Szil–Sopronnémeti állomások között mindkét irányban, 12-én és 13-án éjszaka Szil–Sopronnémeti és Csorna állomások között mindkét irányban közlekednek a vonatpótló autóbuszok.

Az ideiglenes menetrendi változásokról a MÁVDirekt 06-40/49-49-49-es telefonszámán adnak tájékoztatást. A részletes menetrendet az állomási hirdetmények tartalmazzák, ezek megtekinthetők a MÁV internetes honlapján is, a www.mav.hu oldalon az aktuális információknál.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autóbuszfordulót adtak át Rábapatonán

A satótájékoztatóval egybekötött ünnepségen Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke adta át a községnek a 30 millió forintból épült buszfordulót. Tovább olvasom