Kisalföld logö

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 2°C Még több cikk.

Éjszakai fegyveres rablás Győrött

Forgótáras pisztollyal kényszerítették a rablók a bevétel átadására az egyik éjjel-nappal nyitva tartó élelmiszerbolt alkalmazottait tegnapelőtt éjszaka Győrben.

A Puskás Tivadar utca 1. szám alatti nonstop nyitva tartó üzletben egy férfi és egy női al kalmazott várta a vásárlókat vasárnap éjszaka, amikor fél kettő után néhány perccel két férfi lé pett be az eladótérbe. A hölgy azonnal szólt kollégájának, hogy figyeljen a két gyanús alakra, akik a pulton kívül közé pen álltak meg.

Egyikük kezében tőrkés volt, a másiknál egy forgótáras pisztoly.
A késes fiatalember felszólította az eladókat, hogy adják át a bevételt, mire a nő kivette a kasszából és a rablók lába elé dobta a pénzt. Azok a harminc ezer forintnyi papírbankót gyorsan összekapkodták és kiszaladtak az üzletből. Az eladók ezután értesítették a rendőrséget. Az a férfi, amelyiknél a tőrkés volt, húsz-huszonkét éves, 170 centiméter magas, 60–70 kilogramm, normál testalkatú, fekete hajú, kecskeszakállas, fehér bőrű. A rabláskor fekete kapuc nis pólót viselt. Pisztolyos társa ugyancsak húsz-huszonkét éves, 165–170 centiméter magas, vé kony testalkatú, fehér bőrű fér fi. Drapp felsőruhát viselt a rab lás alkalmával.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napirendi pontok

A közgyűlés módosította az ebek tartásáról szóló rendeletet. Eredics Imre alpolgármester… Tovább olvasom