Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Drogtól lehetett rosszul két diák Győrben

Járőröző rendőrök találtak rá arra a két 16 éves fiatalra, akik vélhetően kábítószert vettek be pénteken reggel, becsengetés előtt.


Információink szerint a járőröző rendőrök hívtak mentőt két fiúhoz, akik rosszul lettek a győri Petőfi téren pénteken reggel.

Úgy tudjuk, a 16 éves fiúk vélhetően kábítószert vettek be, még a nulladik órájuk előtt.

A mentők kórházba szállították a diákokat, állapotukról és a történtekről azonban nem adhatnak tájékoztatást az intézmény dolgozói.

Drogot találtak más fiataloknál is Győrben

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai október 7-én az egyik győri élelmiszerüzlet mögött igazoltatni akartak két fiatal fiút. Az egyikük elfutott a rendőrök elől és közben egy fehér csomagot dobott le a járdára.

A járőrök néhány másodperc elteltével elfogták és igazoltatták a 17 éves győri lakost, aki a helyszínen elismerte, hogy az eldobott csomagban lévő növényi származék kábítószer tartalmú anyag és az ő tulajdona. A fiatalembertől a csomagot és annak tartalmát lefoglalták, majd 15 éves társával együtt - aki szintén elismerte, hogy kábítószert fogyasztott - előállították.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozói a fiatalkorúak ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.


Nyitóoldali képünk illusztráció.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új, csúcsmodern szélcsatorna az Audi Hungariánál

Új szelek fújnak a minőségért az Audi Hungariánál: egy szélcsatornával egészül ki a győri… Tovább olvasom