Kisalföld logö

2018. 10. 18. csütörtök - Lukács 10°C | 21°C Még több cikk.

Díjat adott át az Audi a Győri Balett kiemelkedő táncosának

Az Audi Hungaria a "Minőségi Táncművészetért" díjat az idei évben Jekli Zoltánnak ítéltek oda.
Immár negyedik alkalommal adta át az Audi Hungaria a „Minőségi Táncművészetért" díjat a Győri Balett kiemelkedő táncosának, amit az idei évben Jekli Zoltánnak ítéltek oda. 

A vállalat által alapított díjat az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja, Dr. Knáb Erzsébet nyújtotta át a társulat magántáncosának a Győri Balett új produkciójának, „A skarlát betű" premierjének keretében múlt szombaton. A táncost egy háromtagú kuratórium választotta ki az egymillió forint pénzjutalommal járó díjra. 
 
Kiss János, a Győri Balett igazgatója, Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja, Jekli Zoltán, a díjazott és Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.


„Az Audi Hungaria 15 éve főszponzora a világszerte elismert Győri Balettnek. Fontos számunkra, hogy támogassuk a kultúrában kimagasló értékeket és büszkék vagyunk arra, hogy a társulattal kiváló partnerséget ápolunk", mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja. „A Győri Balett művészei előadásaikban a tökéletes összhangot, dinamizmust és precizitást testesítik meg, amire az általunk képviselt négykarikás márka is törekszik az autóiparban. Hagyományteremtő céllal alapította az Audi Hungaria a díjat, hogy minden esztendőben elismerjünk egy kimagasló táncművészeti teljesítményt", tette hozzá Dr. Knáb Erzsébet. 

Az AUDI HUNGARIA Zrt. elhivatott a régió kulturális- és sportéletének támogatása iránt. Többek között a Győri Balett által évente megrendezésre kerülő Magyar Táncfesztivál és a Négy Évszak Fesztivál nyárzáró koncertje mellett is szponzorként áll a prémiumgyártó.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pulton hagyott mobilt nyúlt le ez a férfi egy győri üzletben - Felismeri?

Pulton hagyott mobilt nyúlt le ez a férfi egy győri üzletben - Felismeri?
A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához. Tovább olvasom