Kisalföld logö

2017. 12. 19. kedd - Viola -6°C | 1°C Még több cikk.

Deák-est eskütétellel Győrben

Minden diákban ott rejlik a tehetség, csak mindenki másban tehetséges, és ezt a Deák-iskola segít megtalálni.
"Ezúton szeretnék gratulálni a Deák Ferenc Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola igazgatónőjének, tanárainak, diákjainak, illetve a nagymegyei és a lanzenkircheni testvériskolák diákjainak a 2011. december 5-én hagyományosan megrendezésre kerülő Deák-esten való sikeres szereplésért és szervezésért.

Örömmel látom, hogy nem hagyják elveszni a tehetséges gyermekeket. Minden diákban ott rejlik a tehetség, csak mindenki másban tehetséges, és ezt a Deák-iskola segít megtalálni. Az est folyamán láthattunk keringőt, szóló énekeseket, versmondókat és persze a kilencedikesek bemutatkozó műsorát. A műsorok után a kilencedikesek letették a Deák-esküt, és ettől kezdve hivatalosan is deákos diákok lettek.

Jó volt látni, hogy a testvériskolák diákjai és a magyar iskola diákjai között milyen szoros baráti kötelékek alakultak ki. Remélem, ez a szoros kapcsolat nagyon sokáig fenn marad. További sikeres tanévet, együttműködést kívánok a pedagógusokkal, testvériskolákkal, diákokkal és a Szülői Szervezettel!"

Hódosiné Ludas Zsuzsanna szülő és Hódosi Eszter 11. g osztályos tanuló

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Media Markt lesz a győri Saturn áruház

A korábban bejelentett áruházi optimalizációs folyamat részeként a győri Árkádban található Saturn… Tovább olvasom