Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 4°C

Csemete–szépségverseny Győrben

"Tégy a klímaváltozás ellen - ültess fát!" címmel a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. a tavalyi karácsonyi vásár időtartama alatt 500 darab tölgy csemetét és 100 kilogramm makkot osztott szét a győri Árkád üzletközpont látogatói között, az Erdők Nemzetközi Éve alkalmából.
Az akció folytatásaként a társaság most internetes „szépségversenyt" hirdet a tavasszal kihajtó csemeték számára. Arra kérik a kis fácskák gondviselőit, hogy lombfakadás után fotózzák le „védencüket", és a képet (csemeténként csak egyet, maximum egy megabájt méretben) küldjék be az erdőgazdasághoz az ivanyi.akos@kaeg.hu e-mail címre, a név, a lakcím és az ültetés helyszíne megadásával.

A beküldők között értékes tárgyjutalmakat sorsolnak ki, a fődíj pedig egy 30 ezer forint értékű szolgáltatáscsomag, melyet a nyertes egy éven belül vehet igénybe az erdőgazdaság telephelyein, erdei iskola, nyári tábor, tenisz, horgászat és lovas foglalkozás keretében. A beküldési határidő 2012. május 31. A szervezők jelezték, hogy a „versenyben" nem a legnagyobb vagy a legszimmetrikusabb példányt keresik. A természetes szépségnek sok mércéje van, az értékelés során több szempontot igyekeznek figyelembe venni, például az egyediséget és a képek hangulatát is.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Önálló est a Győri Nemzetiben: Jöjjön hozzám vendégségbe!

Mintha saját lakásában látná vendégül a nézőket Szikra József, a győri színház színművésze, aki… Tovább olvasom