Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 29. szombat - Beatrix, Erna

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Győr hírei, győri hírek > Csemete–szépségverseny Győrben

Csemete–szépségverseny Győrben

"Tégy a klímaváltozás ellen - ültess fát!" címmel a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. a tavalyi karácsonyi vásár időtartama alatt 500 darab tölgy csemetét és 100 kilogramm makkot osztott szét a győri Árkád üzletközpont látogatói között, az Erdők Nemzetközi Éve alkalmából.

kisalfold.hu - 2012.04.02. 11:44
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Az akció folytatásaként a társaság most internetes „szépségversenyt" hirdet a tavasszal kihajtó csemeték számára. Arra kérik a kis fácskák gondviselőit, hogy lombfakadás után fotózzák le „védencüket", és a képet (csemeténként csak egyet, maximum egy megabájt méretben) küldjék be az erdőgazdasághoz az ivanyi.akos@kaeg.hu e-mail címre, a név, a lakcím és az ültetés helyszíne megadásával.

A beküldők között értékes tárgyjutalmakat sorsolnak ki, a fődíj pedig egy 30 ezer forint értékű szolgáltatáscsomag, melyet a nyertes egy éven belül vehet igénybe az erdőgazdaság telephelyein, erdei iskola, nyári tábor, tenisz, horgászat és lovas foglalkozás keretében. A beküldési határidő 2012. május 31. A szervezők jelezték, hogy a „versenyben" nem a legnagyobb vagy a legszimmetrikusabb példányt keresik. A természetes szépségnek sok mércéje van, az értékelés során több szempontot igyekeznek figyelembe venni, például az egyediséget és a képek hangulatát is.

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...