Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Bódultan szívták a cigit egy győri ligetben, bilincs kattant a csuklójukon

Győrben és Sopronban is két-két drogfogyasztót fogtak el a rendőrök, 24-21 éves fiatal gyanúsítottakat.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai szeptember 3-án 10 óra 10 perckor egy győri ligetben ellenőriztek két „bódult állapotú" fiatalembert, akik "sodrott" cigarettát szívták.

Az egyenruhások az intézkedés alá vontak ruházatát átvizsgálták és az egyik nadrágzsebéből újságpapírba csomagolt, míg a másik férfi ruházatából egy műanyag zacskóban tárolt kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le. A rendőrök a két férfit megbilincselték és mintavételre előállították.

A Győri Rendőrkapitányság a 24 éves és a 21 éves győri lakosok ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A soproni járőrök szintén szerdán, 22 óra 30 perckor ellenőriztek egy Renault típusú gépjárművet Sopron belterületén a Harkai út és az Egeredi út kereszteződésében.

Az egyenruhások igazoltatáskor észlelték, hogy az igazoltatottak zavartan, idegesen viselkedtek. Az intézkedők a sofőr, majd utasának ruházatát is egyaránt átvizsgálták és cipőjéből alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le.

A rendőrök a két férfit mintavételre előállították és velük szemben INSTANT gyorstesztet alkalmaztak, melyek eredménye pozitív lett. A gyanúsítottak tettüket beismerték.

A rendőrök a gépjárművet vezető férfi vezetői engedélyét - bűncselekmény elkövetése miatt - elvették.

A Soproni Rendőrkapitányság a 24 éves és a 21 éves soproni lakosok ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elképesztő: megbízta egy munkával, majd jól megverte a férfit Győrszentivánon

Gyomorba, arcon ütötte a 21 éves gyanúsított a férfit, majd amikor földre került, testszerte… Tovább olvasom