Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Bizakodik az ETO Park több bérlője

Bár nem állt meg az élet a győri ETO Parkban, a bevásárlóközpontban lévő üzletek tulajdonosai aggódnak, hogy a brókercég körül kialakult botrány és a tévhitek miatt jelentős bevételkiesésük lesz.
A közelmúltban írtunk a kisalfold.hu-n arról, hogy a szolgáltatórészt leszámítva jelenleg csak néhány üzlet működik az ETO Park bevásárlóközpontban és kevés a vásárló. Cikkünk után több tulajdonos is megkereste szerkesztőségünket.

Úgy fogalmaztak: Tarsoly Csaba Quaestor-vezér kiválása után újabb boltok nyitását várják, és eszük ágában sincs elköltözni. Polszter Gábor bútorbolt-tulajdonos szerint az emberek tévesen összemossák a Quaestor-botrányt az üzletközpont és az ott működő boltok helyzetével.

Véleménye szerint a létesítményről szóló túlzottan negatív hírek rossz színben tüntetik fel az üzletet bérlő cégeket. Lapunk információi szerint több új bérleti szerződés is van a csődeljárási biztos asztalán, ami már csak aláírásra vár.

– Sajnos a negatív híreknek azok isszák meg a levét, akiknek semmi közük a brókercéghez. Vásárlóink visszafogják a költekezést, ami előbb-utóbb érezteti hatását. Ráadásul a hírek többsége teljesen alaptalan. Azok, akik rossz színben kívánják valótlanul feltüntetni az ETO Parkot és az itteni bérlőket, a sok száz alkalmazott megélhetésével is játszanak.

A létesítményt működtető ETO Park Kft.-t stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette a kormány, úgy gondolom, az a cél, hogy gyorsan bérlőkkel és vevőkkel töltsék meg a bevásárlóközpontot – mondta a bolttulajdonos.

Pénzes Róbert étterem-tulajdonos, amikor megtudta, hogy öncsődöt jelent a Quaestor, szándéknyilatkozatot írt alá, amelyben egy ötéves szerződéshosszabbításról van szó, igaz, a tényleges szerződés még várat magára.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zárt ajtók mögött tárgyalt a közgyűlés a Quaestor-szerződésről Győrben

Zárt ajtók mögött tartotta a hét ellenzéki képviselő által kezdeményezett rendkívüli ülést a győri… Tovább olvasom