Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Bárddal fenyegette a lányokat Elemér, a futtató

Győr-Tatabánya - Nyilván nem mérte fel a terepet az a fiatal nő, aki munkahelye megszűnése után a testével akart pénzt keresni. Az itt futtatók azonnal kisajátították a lányt, két másikat pedig egyszerűen eladtak kétszázezer forintért. Az elsőrendű vádlottat 8 év börtönre ítélte kedden a Győri Ítélőtábla.

Kilenc vádlott és csaknem harminc jelenlévő töltötte meg az ítélőtábla tárgyalótermét annak a tatabányai társaságnak az ügyében, akik lányokat futtattak, adtak-vettek és többen zsarolással szedték ki belőlük a szexuális tevékenységből származó hasznot.

Az egyik sértett munkahelye megszűnése után, 2001-ben határozott úgy, hogy kiáll az 1-es főútra, amit a futtatók csak „pályának" neveztek. A főbb elítéltek feleségei azonnal lecsaptak rájuk, mivel nekik nem csak a haszonszerzés, hanem a felügyelet is a „munkakörükbe" tartozott. Amikor a lány megjelent, felhívták a kiterjedt rokoni és baráti kör legrettegettebbjét, Raffael Elemért, aki nyomban a helyszínen termett. A lánnyal közölte, hogy a pálya Tatabányától Bicskéig az ő területe, tehát vagy neki dolgozik vagy csúnyán megjárja. Ezután ismertette a „munkaköri leírást" és a tarifákat is. E szerint reggel nyolc óra után az ő tatabányai házánál kell lejelentkeznie, innen viszik ki a placcra, az orális szexért 3000 forintot, a közösülésért 4000-et, a kettő kombinációjáért 5000-et kell kérnie. Ugyanezek a feltételek vonatkoztak a többi lányra is, a bevétel felét, 2002 után már a háromnegyedét le kellett adniuk minden nap, munka után, öt óra körül. A lányok naponta 30-40 ezret, évente körülbelül 3, és félmilliót kerestek, ebből kellett jattolniuk. Ez azonban sokszor nem volt elég, verték, fenyegették, s a motozás érdekében sokszor le is vetkőztették őket.

Nézzen lányfuttató bűnözőket ítélethozatalkor! Klikk!
A tekintélye kedvéért Raffael Elemér még egy jókora bárdot is a kocsijában tartott, társaival, Raffael Elekkel és Raffael Lászlóval együtt azzal ijesztgették a sértetteket, hogy levágják a lábukat, családjukat kiirtják, otthonukat pedig felgyújtják. Senki nem mert velük szembeszéllni, ahogyan Németh Ferenccel sem, akinek Raffael Elemér két lányt egyszerűen aladott, 200-200 ezer forintért. Miután ő és Bugyi Mihályné szemrevételezték a „portékát" és megkötötték az alkut, Oláh Ernő segítségével kujuttatták őket egy német bárba prostituáltnak. Rettegett volt a nők közül Raffael Elemérné is, aki az egyik sértettet 200 ezerért adta el saját lányának, Ottíliának, a „préda" mind a kettőtől elszenvedte a maga ütéseit. A családon belüli vételárat természetesen neki kellett ledolgozni.

Négy évig tartott ez az üzlet, ami miatt az ötvenhét éves Raffael Elemért 8 év, Németh Ferencet 3 év, Oláh Ernőt 3 év, Bugyi Mihálynét 2 év, Raffael Eleket 5 évi börtönre ítélte dr. Nagy Zoltán tanácsa. Az ítélet jogerős.

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. Korrekt5 2008. december 02. 22:37
  „Misztertejfel, érhetöen és korrektúl irt le mindent, ezzel mindenkinek tisztába kellene lennie 2008-ban.”
 • 27. Magor 2008. november 20. 14:02
  „Misztertejfel!
  Tetszik ahogy írsz! Jó a humorod is!

  kutykurutty!
  Minősítsd csak magadat az alpári stílusoddal!”
 • 26. kackac 2008. november 20. 11:28
  „Meghal a cigány, a túlvilágon találkozik Kádár elvtárssal.
  Kádár megkérdi:
  - Te cigány, mikor volt jobb élni? Mostanában vagy az én időmben?
  - A te idődben a politikusok politizáltak, a munkások dolgoztak a romák meg loptak. Mostanában meg a politikusok lopnak, a munkások politizálnak és bazzeg, azt akarják, hogy én dolgozzak!”
 • 25. Misztertejfel 2008. november 20. 09:18
  „Kutykurutty, te kis kelés az ország fenekén, egészen megsemmisültem érveid súlya alatt. Egyébként az egy dolog, hogy nem szereted a cigányokat, de a nem cigányok közül sem mindenkinek helyénvaló szaporodni. Ha már túl vagy ezen az emberiség elleni bűntetten, akkor tedd jóvá azzal, hogy nem szólsz a gyerekedhez, mert ha nem hall téged, még lehet belőle ember.”
 • 24. elemér 2008. november 20. 08:14
  „Sokkal egyszerüb az Amcsi megoldás szerintem, fejbelöni Elemért és a baltát kezében rakni. Eröszakoskodott a rendörséggel, végeztünk. Guszti a szuperzsaru New Yorkban ismeri ezt a megoldást.”
 • 23. elemér 2008. november 20. 00:34
  „Misztertejfelnek igaza van. Azért nem valami nagy menö kriminálnak tartom ezt az ürgét. Simán el lehetett volna tenni és felesleges oda tárgyalás. Mo.-n aztán könnyü az élet ilyen senkiknek.”
 • 22. kutykurutty 2008. november 19. 22:29
  „Misztertejfel - A múltkor már elakartalak küldeni a jogvédő kurva anyádba. De jófej voltam és nem tettem. Most viszont szépen megkérlek hogy takarodj a jogvédő kurva anyádba, ugyanis az ilyen seggfejek miatt tart itt ez a "kurva ország" ahol tart.”
 • 21. Rbar 2008. november 19. 16:54
  „Vagy a Jókai utcaiakat!??? Vagy a Radnótinál stoppolókat!???”
 • 20. matriné 2008. november 19. 11:33
  „No és most, kik futtatják Győr és Csorna között az útszélén álldogáló lányokat? Csak nem a derék rendőreink, akik ugye nem is veszik észre ezt az üzletet.”
 • 19. Misztertejfel 2008. november 19. 11:19
  „Hadd legyek egy kicsit ombudsman. Itt most nem az volt a kérdés, hogy ki szereti a cigányokat. Azért nem lehet kiírni, hogy magyar cigányok, németek, magyar magyarok, német magyarok vagy hindu cigányok, mert a büntetőeljárás tárgya nem ez volt. Nyilván senki nem vak és nem süket, de ráadásul az is durva megközelítés lenne, ha azt találná írni bárki, hogy ők képviselik tevékenységükkel a romaságot. Ez egy réteg, ahogy a nem roma bűnözők sem az egész magyarságot képviselik, hanem saját magukat.
  Az arcukra se legyetek kíváncsiak, nem lehet telibe fotózni valakit, aki ehhez nem járul hozzá. És nem csak azért, mert szigorú törvény tiltja, hanem mert te is joggal indítanál pert, ha mondjuk elgázolnál két embert és az újság lehozná az arcodat. A személyiségi jog nem azon múlik, hogy ki mit követ el, értelemszerűen nincs határ, hogy pl. az ittas vezetőket nem fotózhatják le, de az emberkereskedőket már igen. Olyan határ pedig már végképp nincs és ne is legyen, hogy csak a romák arcát mutatják be, a nem romáknak pedig tiszteletben kell tartani a személyiségi jogát.”
 • 18. Judytka 2008. november 19. 08:42
  „Micsoda pereputty!!A börtönben csk megerősödnek...”
 • 17. kackac 2008. november 19. 07:32
  „Jézus sétál a Baross úton. Köré gyűlnek az emberek, és csodálják.
  Jézus odalép egy vakhoz, ráteszi a kezét a vak szemeire, mire az rögtön látni kezd. Odalép egy sükethez, ráteszi a kezét a süket füleire, az rögtön hallani kezd. Jézus odalép a cigányhoz.... mire az rémülten hátrál:
  - Hozzám ne nyúlj gádzsó, én rokkantnyugdíjas vagyok!”
 • 16. Tabornok 2008. november 19. 05:40
  „Az ítélet egy nagy nulla!
  Majd, ha büntetés lesz a börtön, nem pedig kondícionáló üdülés, akkor lesz értelme.”
 • 15. lolita 2008. november 19. 00:46
  „De igen mindenhol eltakarjak az arcukat,csak nem ertem miert!? Szerintem vedik öket a targyalas vegeig ,nehogy kinyirjak öket!”
 • 14. kutykurutty 2008. november 19. 00:17
  „Na tessék már megint a C-típusúak. (Raffael Elemért 8 év, Németh Ferencet 3 év, Oláh Ernőt 3 év, Bugyi Mihálynét 2 év, Raffael Eleket 5 évi börtönre ítélte) Fasza nevük van :D De miért nem lehet kiírni hogy KIBASZOTT CIGÁNYOK A KIBASZOTT ELKÖVETŐK?”
 • 13. jockey 2008. november 18. 22:29
  „Remélem, az elkövetők között van néhány "rokkantnyugdíjas". Ők legalább megérdemlik a 13. havi nyugdíjat. Legalábbis a kormány szerint.”
 • 12. Nyugi 2008. november 18. 22:08
  „A tárgyalás nyilvános!Az ítélethirdetés nyilvános! Akkor mit szégyenlősködik a sajtó az elitélt fényképének bemutatásával. Akire a sarat rábizonyítják, annak a képét nyugodtan közöljék le! Esetleg tegyék be a főszerkesztőét, ha az elitéltét nem meri. Igy legalább megtudja mindenki, hogy kiktől kell tartózkodnia.”
 • 11. Poltergeist 2008. november 18. 19:05
  „Kedves tűzmadár ,hát azt nehéz lessz mert a börtönök 75% csak cigány.De azért tegyük hozzá,hogy MAGYARORSZÁGON NINCS CIGÁNYBŰNÖZÉS!!!Én meg a pápa vagyok.Ámen”
 • 10. Goldman 2008. november 18. 17:59
  „Raffael = roma
  Amúgy meg én sem értem minek takarják ki, mert szerintem pl a németeknél sem szokás. Mehetnének a büdös francba vissza Indiába az összes.”
 • 9. pancser 2008. november 18. 17:30
  „Szerintem a börtönben náluk még erőszakosabbakkal kellene őket összezárni, hadd repedjen a végbelük!”
28 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagymamák a hintán - játszótér nyugdíjasoknak Győrben

Győr - A gerincmasszírozás mellett hintázhatnak, de még síelhetnek is a nagymamák, nagypapák a… Tovább olvasom