Kisalföld logö

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 0°C Még több cikk.

Az emberi munka értéke

Közel 9,4 millió forintot nyert ősszel egy CÉDE-pályázaton épületfelújításra a nagybajcsi Napsugár Óvoda és Bölcsőde, végül önrésszel együtt 12,5 millió forintból sikerült az intézmény tetőszerkezetének teljes felújítása.

– A szülők és a Nagybajcs Polgáraiért és Környezetéért Alapítvány tagjai mellett huszonöt lakos segédkezett a régi tető lebontásában. Ezután került a megbízott cég kezébe az építkezés, mára pedig befejeződtek a munkálatok – fogalmazott Teilinger Imréné Etelka, a Napsugár Óvoda és Bölcsőde vezetője.

Az intézményvezető hozzátette: a teljes szerkezet kicserélése mellett egy tetőtéri szobát is kialakítottak, mely a jövőben akár tornaszobaként is funkcionálhat az idejáró gyermekek számára.

–Az összefogással elvégzett munka közel félmilliós nagyságrendű kiadásnak felel meg. A példa mutatja, mennyit is ér az emberi munka, főleg, ha arra gondolunk, mibe kerül manapság egy tető lebontása – tette hozzá Huszár Imre, Nagybajcs polgármestere, aki szintén részt vett az elhasználódott tető lebontásában.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kunsziget az idősbarát önkormányzat cím nyertese

Kunsziget polgármestere, Lendvai Ivánné vehette át dr. Medgyasszay Lászlótól a megyei közgyűlés… Tovább olvasom