Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Az álomesküvő receptje Győrben

A tökéletes házasságkötés hozzávalóit mutatja be Északnyugat-Magyarország legnagyobb esküvő kiállítása január 15-én és 16-án a győri Árkád Bevásárlóközpontban, ahol az ígéretek szerint esküvői hintó és divatbemutató is lesz.

Násznép és a szerelmespár; meghívók, jegygyűrűk, ünnepi torta, virágcsokor, fényképész, a megfelelő étterem, illetve az elmaradhatatlan vőlegény és menyasszonyi ruha. Ezek azok a hozzávalók, amik nélkül elképzelhetetlen egy esküvő.

Azonban ez még csak a kezdet, mert egy tökéletes házasságkötéshez ennél sokkal több, kevésbé látványos, viszont mégis fontos kellékre van szüksége a házasulandóknak.

Ezek kiválasztásában és rendszerezésében segít a pároknak Északnyugat-Magyarország legnagyobb esküvő kiállítása a győri Árkádban január 15-én és 16-án, ahol 500 négyzetméteren több mint hetven kiállító és divatbemutató várja majd az esküvőre készülődőket.

Az esemény egy időben zajlik majd a győri Zichy-palota tizenhetedik kiállításával.
Többen, mint karácsonykor

A régió legnagyobb esküvő kiállítása, amit két évvel ezelőtt még a győri Egyetemi Csarnokban látogathattak az érdeklődők, új helyszínre költözött, aminek köszönhetően, ha a házasságkötési kedv nem is, de a látogatók száma gyarapodott.

– Úgy gondoltuk a helyszínfrissítés jót tenne az eseménynek. Egy olyan elegáns, kellemes környezetű helyszínt kerestünk a rendezvénynek, ahová az emberek amúgy is szívesen térnek be.

Ezért esett a választásunk két éve a győri Árkádra, ahol a felmérések szerint a tavalyi rendezvényünkön több mint hetvenezren vettek részt. Ez gyakorlatilag meghaladta a karácsonyi látogatottságot is – mondta el portálunknak Fejes Tóth Judit a kiállítás főszervezője, aki azt is elárulta, hogy a rendezvényen esküvői hintók és luxusautók is pompáznak majd.

A divatbemutatók, amiken a 2011-es esküvői ruhadivat is végigkövethető, pedig a két nap alatt négyszer ismétlik majd egymást. A házasulandó párokat pedig a kiállítók ilyenkor több különleges kedvezménnyel is várják.

Kevésbé érződik a gazdasági válság

A pénzügyi nehézségek ellenére álmai esküvőjéről egy menyasszony sem szeretne lemondani.

– A gazdasági válság hatása kevésbé érződik a mostanában tartott és tartandó esküvőkön. Bár a frigyek száma évről évre kevesebb, a párokra inkább az a jellemző, hogy addig spórolnak, amíg meg nem valósíthatják álomesküvőjüket, és ebben az esetben még egy esküvői hintó sem túlzás.

Ha valaki mégis spórolásra kényszerül, akkor pedig inkább szerény, meghitt hangulatú eseményt tervezget – avat be a jelenlegi szokásokba a főszervező.

Egyre kevesebb házasságkötés

A hatalmas kiállítások és a menyasszonyok álomesküvő tervei ellenére házasságkötések száma – a júliusi emelkedés és a szeptember–októberi stagnálást figyelembe véve – továbbra is csökkenő irányzatot mutat.

A 2010 első tíz hónapjában kötött 31 867 házasság 5,4 százalékkal volt kevesebb, mint 2009 azonos időszakában a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint.

Olvasóink írták

  • 1. Truder 2011. január 13. 19:51
    „nálunk már megvolt :))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az iráni nagykövet szerint mélyülhetnek a gazdasági kapcsolatok a két ország között (videó)

Dr. Saeed Seyed Agha Banihashemi szerint reális esély van arra, hogy Magyarország és Irán között… Tovább olvasom