Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 31. hétfő - Erika, Bella

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Győr hírei, győri hírek > Árvíz, M1 - Beszakadt az autópálya Bőnynél - galériák, videó

Árvíz, M1 - Beszakadt az autópálya Bőnynél - galériák, videó

Az árvíz miatt beszakadt az M1-es autópálya. Már a likócsi körforgalomnál is dugó van. A Nagyszentjánosi út is "bedőlt" - lezárták. Újabb terelőút Komáromnál. Térkép!

kisalfold.hu - 2010.05.19. 11:05
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Google térkép


20.54 - A 1-es főúton Bőny, Nagyszentjános és Gönyű térségében javult a közlekedési helyzet: ugyan az autópálya felhajtó közelében még kell számítani torlódásokra, de ettől függetlenül most már szakaszosan lehet haladni az ominózus szakaszon.

19.30 - Az M1-es autópályáról Győr irányába közlekedő autósokat már Komáromnál leterelik a sztrádáról. A kisalfold.hu értesülései szerint Komáromban is jelentős torlódásra lehet számítani.

Az M1-es autópályánál beszakadt nyolc négyzetméteres területen jelenleg is dolgoznak a szakemberek. 

19.25 - Munkatársunk a helyszínről jelenti: a 81-es főút autópálya fel- és lehajtójánál rendőrök terelik a forgalmat, s tábla jelzi, hogy ezen a szakaszon Kisbér felé kell kerülni az M1-ig. Mindez azt jelenti egyben, hogy Mezőörsön továbbra sem lehet áthajtani a 81-es főúton.   

19.20 - Információink szerint az 1-es főúton a likócsi elágazónál kell torlódásokra számítani. Gönyű területén az 1-es főúton továbbra is csak lépésben lehet araszolni. Gönyű közelében jelentős késésekkel lehet csak közlekedni, úgy tudjuk a Győr-Bábolna vonalon menetrend szerint közlekedő busz három óra alatt tette meg a távolságot.

18.25 - Munkatársunk a helyszínről jelenti: azok az autósok, akik az M7-es székesfehérvári leágazóját választják, torlódásra számítsanak.

18.08 - A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Kocsis Tünde  alezredes kedd esti tájékoztatása szerint az elterelés miatt kialakult haváriahelyzet megoldásában a Készenléti Rendőrség győri, 8-as bevetési osztálya 12 rendőrrel és 6 autóval segíti a forgalomirányítást.

17.34 - Információink szerint Gönyűn az 1-es főúton olyannyira bedugult a kocsisor, hogy 15-20 perce gyakorlatilag nem tudnak megmozdulni az autók. Egyelőre nem látni, hogy az óriási torlódásnak mi vethet véget, hisz a sztrádáról továbbra is terelik a forgalmat Bőny környékéről. 

Budapest felől Győr irányába tán az tűnik a legjobb megoldásnak, ha a Bábolna-Kisbér elkerülőt választják. Itt azonban figyelni kell arra, hogy ne a 81-esre térjenek (Mezőörsnél az áradás miatt továbbra is zárva tartják a főutat), hanem további egérutakkal a 82-esre.   

 

17:00 óra-kor Nagyszentjánoson a Fő utcán készült képeket küldök a sor Győr irányában halad.
17 órakor Nagyszentjánoson a Fő utcán készült képek kaptunk Tudósítónktól. A sor Győr irányában halad. Fotó: Tudósító


kdfjgkdf
Dugó Nagyszentjánoson délután 5 órakor. Fotó: Tudósító


16.55 - Az autópálya már Tatánál bedugult. Többen választják azt a lehetőséget, hogy Esztergomnál átmennek Szlovákiába és Vámosszabadinál jönnek vissza az országba. Nincs jó hírünk: Révkomáromtól ezen az úton óriási a dugó.  


Gönyű 15.45 - Dugó a faluban
Gönyű 15.45 - Dugó a faluban - Olvasónk fotója

Gönyű 16.45 - Dugó a faluban - Olvasónk fotója
Gönyű 16.45 - Dugó a faluban - Olvasónk fotója


14.30 - Munkatársunk a Szent István út-Gárdonyi utca kereszteződésénél élénk forgalomról számolt be, egyelőre nincs jele annak, hogy a szokottnál nagyobb lenne a forgalom.14.15 - Olvasónk tájékoztatása szerint Gönyű és Győrszentiván kertvárosnál is nagy a dugó, Gönyűnél polgárőrök segítik a közlekedést.

Gönyű 16.45 - Dugó a faluban - Olvasónk fotója
Gönyű 16.45 - Dugó a faluban - Olvasónk fotója


14.00 - Munkatársunk helyszíni jelentése szerint már a likócsi körforgalom és az ETO stadion környéke is bedugult. Az ipari park felől is nehezen jönnek ki a kamionok.

Az ETO stadionig áll a sor - Galéria: Cseh Róbert

13.12 - Munkatársunk helyszíni beszámolója szerint több jármű felnije sérült meg, amikor a "szakadékba" hajtott. Egy tápiósági fuvarozó azt mondta, "mint a filmekben, úgy nyílt meg előtte az út.

Nagy valószínűség szerint az autópálya alatt folyó patak mosta ki alulról az utat.

Galéria! Fotók: Tóth Gyula


13.10 - Napokig zárva maradhat Győrnél az M1-es sztráda - közölte az Állami Autópálya-kezelő Zrt. szóvivője az MTI érdeklődésére.

Az ár levonulása után tudják megkezdeni a munkálatokhoz szükséges felmérést - közölte Winkler-Virág András, hozzátéve: a Győrbe indulóknak azt javasolják, hogy az M7-esen Veszprém felé kerülve közelítsék meg a várost.

Fotó: Tóth Gyula
Fotó: Tóth Gyula


Teljesen "árvízfüggő", hogy mikor kezdhetnek neki a munkáknak - hárította el a szóvivő azt a kérdést, mikor indulhat meg ismét a forgalom a szerda délben lezárt, hat kilométer hosszú szakaszon.

13.00 - A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrkapitányság tájékoztatása szerint az autópályáról Nagyszentjános felé történő terelés miatt a nagyszentjánosi út "bedőlt", az út nem bírta a forgalmat.

Ezért a Budapestről Hegyeshalom irányába közlekedőket az autópályáról már a 85-ös kilométer szelvénynél (Komárom-Esztergom megye) a 13-as főútra, Komárom felé tereli.Beszakadt az autópálya nagyobb térképen való megjelenítése
Terelőúton az M1-es autópálya forgalma.


A Hegyeshalom felől Budapestre autózók az autópálya 106-os szelvényéig juthatnak, ahonnét a Likócsi csomópontig terelik vissza a forgalmat. Vagyis Győrből az 1-es főúton juthanak el a fővárosba az autósok.

A rendőrség felhívja a figyelmet arra, hogy a Tatai utat (régi bőnyi út) ne használják az autósok, hiszen Bőny és Bana között már a hét eleje óta teljes az útzár, vagyis zsákutcába hajtanának.

12.25 - A Cuhai-Bakony-ér áradása miatt teljes az útzár az M1-es autópályán.

Fotó: Tóth Gyula
Fotó: Tóth Gyula


A víz egy híd szerkezetét kimosta, máshol pedig beszakadt a víz miatt a pálya - áll a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében, amely szerint a főváros felől érkezőket a 100-as kilométernél az 1-es útra, a másik irányban haladókat a 106-os kilométer-szelvénynél a 19-es útra irányítják.

Az MTI munkatársa azt látta: a Győr felé haladó pálya leállósávját teljesen alámosta a víz, a belső két pálya pedig 4-5 méter hosszan beszakadt. A terelés miatt jelentősen megnövekedett a forgalom az 1-es főúton.

Fotó: Tóth Gyuls
Fotó: Tóth Gyula


11.55 - Munkatársunk beszámolója szerint 3 méter hosszan szakadt be az autópálya. Az 1-es útra terelt autók miatt már nagy a forgalom.

A rendőrség közleménye

Győr-Moson-Sopron megyében a Bakony-Cuha ér felduzzadt vízszintje a hídszerkezetet kimosta. A víztől az M1-es autópálya  104 km szelvényében, a Hegyeshalom irányába tartó pályatest útszerkezete beszakadt, a közútkezelő az autópálya érintett szakaszát lezárta.

A rendőrség az M1 autópálya forgalmát eltereli:

• Budapest felől Hegyeshalom irányába a 100  km szelvénynél a jobb pályatest forgalmát az 1-es útra tereli;

• Hegyeshalom felől Budapest irányába tartókat, a 106 km szelvénynél a 19 útra irányítja;

A rendőrség kéri, hogy a Győrből Budapest felé tartók az autópálya helyett az 1-es főúton közlekedjenek.


A beszakadt útpályát nézik Győrnél az M1-es sztrádán, ahol a Cuhai-Bakony-ér áradása miatt teljes az útzár. A Győr felé haladó autópálya leállósávját teljesen alámosta a víz, a belső két pálya pedig 4
A beszakadt útpályát nézik Győrnél az M1-es sztrádán, ahol a Cuhai-Bakony-ér áradása miatt teljes az útzár. A Győr felé haladó autópálya leállósávját teljesen alámosta a víz, a belső két pálya pedig 4-5 méter hosszan beomlott. MTI Fotó: Győri Károly


11.30 - Győr felé teljesen lezárták, a másik egy irányban egyetlen sávra szűkítették az M1-es autópálya forgalmát egy kiáradt ér miatt Győrnél - közölte Némedi Zsoltné, az Állami Autópálya-kezelő Zrt. Komárom megyei ügyeletvezetője az MTI-vel.

A nyugatra utazók a 1-es és a 106-os kilométernél lévő csomópontok között nem használhatják a pályát, őket a Gönyűn keresztülfutó 100-as útra terelik. A másik irányban egyetlen sávra szűkítették a forgalmat; itt legfeljebb hatvan kilométeres sebességgel lehet közlekedni.

Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője korábban azt közölte: 105-ös kilométernél, az országhatár felé vezető oldalon beszakadt az útpálya.

11.25 - Komáromnál a 1-es útra terelik az M1-es autópálya nyugatra tartó forgalmát, mert több helyütt akadály képződött.

A 103-as kilométernél víz öntötte el a pályát, két kilométerrel távolabb, az országhatár felé vezető oldalon az útpálya szakadt be.

Korábban

A kisalfold.hu információi szerint az autópálya Győr felé oldalát lezárták.

Bőnyt a Bana-Bőny úton nem lehet megközelíteni.

Beszakadt az M1-es autópálya Bőnynél - fotó: H. Baranyai Edina
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Google térkép

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

123456789... következő >> végére >>> 158 hozzászólás
Moderálásra küldöm 158. reszegenisjozan 2010.05.20. 21:25

157. hozzászólás Prérifarkas 2010.05.20. 19:28

Eddig is jó volt a borzasztóan vályús, foltos pálya, csak tudod... beszakadt, és az a 4-5 méter széles lyukacska kicsit megnehezíti a pályán való közlekedést.

Moderálásra küldöm 157. Prérifarkas 2010.05.20. 19:28

És lám már aszfalt is van rajt, de biztos ez sem lesz jó nektek....................mert hát ilyen gyorsan azt nem lehet.

Moderálásra küldöm 156. elemér 2010.05.20. 14:02

132. h.sz. szkaresz

"A tervezés minőségi alapja nem laptop/CAD/enter, hanem a körülmények helyes felismerése."

A tervezés minőségi alapja a körülmények helyes felismerése, és sztandard betartása. Aztán vitathatnánk hogy milyen szabványok az elfogadhatók utépitésben. Nyugati, amit az unioban használlnak, vagy komcsi szabvány a gulyáskommunizmusbol.

Moderálásra küldöm 155. elemér 2010.05.20. 13:48

Nem ott van a baj hogy már a tervezésnél elcseszték, mint ahogy azt én állitottam, hanem ott hogy Mo.-n ugyanazok a majmok folytatják ugyanazt, mint rendszerváltás elött. Lehet az politika vagy gazdaság és épitkezés. Átadnak valami szart, és utána már nem felelössek, mert a pénzt megkapták.
Ezt a munkát átse szabadott volna venni. Aztán minden a szerzödésben kell legyen. Ki felelös miért és meddig. Ti olyan buták vagytok hogy még egy munkaszerzödést se tudtok elolvasni, de pofa az van helyesirásrol.;))

Moderálásra küldöm 154. spanimania 2010.05.20. 11:38

Valaki arról tud valami infót, hogy ma délutánig várhatóan milyen lesz a közlekedés Győr-Komárom között? Köszi

Moderálásra küldöm 153. Mankapunka 2010.05.20. 11:33

Én mondtam,hogy nem fogok elmenni Veszprémig,utána meg a 8-ason Fehérvárig.

Én szeretem ezeket a "zergeverte" utakat,egy kis kikapcsolódás a sok autópálya után.

Moderálásra küldöm 152. Mankapunka 2010.05.20. 11:31

Nem kell,én is arra mentem az éjjel,a főnököt megkérdeztem,melyik legyen,rábolintott a járhatóra.

Moderálásra küldöm 151. Prérifarkas 2010.05.20. 11:21

Köszi a tanácsokat............és igen az utolsó pillanatig próbálok tájékozódni.

Moderálásra küldöm 150. Mankapunka 2010.05.20. 09:46

Értsétek már meg,hogy ezt a szakaszt a rendszerváltáskor építették!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Semmi köze nincs hozzá a mai világnak.

Szidjuk a régieket,akik akkor megépítették!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderálásra küldöm 149. Goldmund 2010.05.20. 09:46

147.hsz-ra:
Hogy SZOMBATON merre lehet majd közlekedni, arról PÉNTEK ESTE érdemes tájékozódni. Hallottam olyat, hogy talán péntektől használható lesz az M1-es, de nyugtával dicsérjük a Napot.
E pillanatban le van zárva az M1, a régi tatai út és a 81-es út is ott, ahol a Cuhai-Bakony-ér keresztezi őket. (Feltéve, hogy az internet és a rádióadók az igazat írják/mondják.) Viszont úgy tudom járható a 82-es és Bakonypéterd után ki tudsz menni Kisbérre és onnan akár az M1-re is. Tegnap este jártunk a Kismegyer-Tápszentmiklós úton is, ezen is kijuthatsz Bakonybánkon át Kisbérre. A lényeg, hogy Bakonybánknál át tudsz menni a Cuhai-Bakony-ér felett, de lejjebb már csak Gönyűnél, ahol tegnap óriási dugók voltak, gondolom addig lesznek is, amíg az M1-est meg nem nyitják.


158 hozzászólás123456789... következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...