Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Árokban egy Peugeot a sági úton - videóval

Egyelőre oldalára döntve, az árokban várja egy fehér Peugeot a segítséget Kismegyer közelében a sági úton. Galériával.


Valószínűleg Győrság irányába tartott az a fehér kocsi, mely megcsúszhatott az úton – legalábbis a féknyomok erre utalnak –, s az árokban landolt.


 A Peugeot-t egyelőre még nem sikerült kimenteni az árokból.

Csütörtök délelőtt rendőrök vizsgálták a baleset körülményeit a helyszínen.

Árokban egy fehér Peugeot Kismegyer közelében.

Olvasóink írták

 • 18. Imcsi 2010. május 29. 16:02
  „Akkor ez most jön, vagy megy?
  A féknyomból én úgy látom, hogy tolatva került az árokba!”
 • 17. Túrabakancs 2010. május 28. 22:27
  „A 90km/h-t úgy értettem, hogy ezzel a tempóval már esélyes bárki az árokban való szemlélést megejteni. Viszont szerencsére
  a Töltéstaván túli szakasz már jobb minőségű, bár mintha a mostani évben kezdene vészesen repedezni az aszfalt. Nem tett
  neki jót ez az idei tél. Ja igen: nem lehetséges hogy azt az autót a Stohl buci vezette? :)))”
 • 16. MTT 2010. május 28. 18:05
  „Azon az úton még a 60km/ó is sok, annyira "huplis", szinte üt az autó rajt. Biztosan ment mint golyó, ugyanis a féknyom elég hosszúra sikeredett. Lehet, hogy volt pia is, azért ment el a helyszínről? A szerencsésebbik verzió, ha épen megúszta és majd hazavontatja a család.”
 • 15. Mankapunka 2010. május 28. 13:53
  „Túra

  Én 70-nél többet még nem mentem arra,mert nyöszörög a műszerfal!!!!!!!! :)) 90 km/h arra álom.”
 • 14. meteor* 2010. május 28. 12:43
  „Itt senki nem beszel szemelyrol, ez a kocsi fogta magat es bealudt az arokba. Miszter Peugeot ur felmerte kepessegeit, letesztelte sajat magat hogy mennyire szivos kocsi , es most, hogy rajott, most azt varja, hogy valaki elvigye a hivatalos kocsikorhazba a roncstelepre.”
 • 13. Dorkababa1988.01.31 2010. május 28. 09:00
  „Nem semmi,de vajon hol a gazdája?”
 • 12. Túrabakancs 2010. május 28. 08:50
  „A Sági út nem forgalmas, viszont rengeteg állat /szó szerint/ szokott kiugrálni a bokrok
  közül. Én 15-éve járom ezt a szakaszt, heti kb 2-szer és elmondhatom, hogy ez a szakasz
  rendkívül rossz minőségű, nagyon kell figyelni a kanyarok íveinél. Aki gyorsabban megy mint
  90km/h, az számítson rá hogy így jár majd mint ez a kocsi a képen. Ha kicsi a fű, akkor pedig
  látható, ez az egyik legszemetesebb út a környéken. Amúgy ettől az esettől nem messze hihe-
  tetlen módon belvizes a terület, emiatt ha egy autós ott az árokba pördül az biztosan ott
  fog megfulladni, több méter is lehet a vízmélység 1km-es szakaszon. Nem csak most, úgy általában
  mindig.”
 • 11. Josh 2010. május 27. 23:21
  „hát betette rendesen...mondjuk nem értem h ez miért hír tisztára mint a talált tárgyak osztálya...Skacok nem hagyott el valaki egy fehér pözsót:)))”
 • 10. Mankapunka 2010. május 27. 22:46
  „Follik belőle az olaj,mint az óceánon a BP-nél.”
 • 9. soci70 2010. május 27. 20:26
  „Én csak annyit szeretnék mondani,hogy kerékpározok,motorozok és néha turistáskodok személy autóval, amúgy napi szinten közlekedek hivatás szerűen az ország területén de főleg BP-en. Egyszerűen oda kell figyelni vezetés közben mindegy ,hogy mit vezet az ember. Nem hibáztatok semelyik járművet vezetőt mert én is elkövetem azokat a hibákat, amiket mindenki elkövet, mint kerékpáros és mint motoros néha kacsázok a fő utakon a rossz útszélek és gödrök végett. Autósként kell oda figyelnem mert négy keréken állok. Mivel minden jármű típust használok ezért tudom ,hogy az előttem haladó kétkerekűeknek nem egyszerű a közlekedés.Persze minden ember más és más akár mivel is közlekedik.
  Lényeg hogy nem játék a közlekedés az életünkbe is kerülhet. Úgy kell közlekednünk,hogy mindent megteszünk annak érdekében ,hogy odafigyelünk a körülöttük kőzlekedökre és nem szapulni egymást.Föleg akkor ha csak egy fajta járművezetési rutinja és gyakorlta van, ki kell próbálni mást is.

  üdv mindenkinek”
 • 8. Sparrow 2010. május 27. 19:50
  „Horemheb!

  Egyetértünk sokan, és még lehetne folytatni.
  A legjobb az egyirányú utcában szembejövő biciklis, akinek ha beintesz vagy szólsz, még neki áll feljebb és még te félhetsz (főleg ha setétbőrű), hogy megver (ha utolér). Vagy a mentő elé kisétáló bácsika, akit ha leszidnak, még ő ordibál...vagy a gyök 2vel menő Lada (mondjuk), akit ha meg akarsz előzni, rájön, hogy tud ő menni 90nel is városon belül is, és most fog is menni annyival hirtelen.
  Ésatöbbi.”
 • 7. jirzi 2010. május 27. 19:10
  „Farád előtt meg egy BMW figyelt talpal fölfelé .Lehet szétszaladt a ménes? Bár igen ítélet idő volt.”
 • 6. Mankapunka 2010. május 27. 18:01
  „Mindenki azt csinál a saját kocsijával amit akar.

  Itt Marcalon délután a gyerek a céges Digis Caddynak osztotta le az elejét,mert gondolom sietős volt neki a dolga,de nem számított rá,hogy hirtelen megtorpan a sor pár töketlen miatt az építkezés mellett.”
 • 5. fortuna54 2010. május 27. 17:14
  „Horemheb,ezt csak most tapasztaltad? Én ezt már régen szóbahoztam,de kevésbé ingerülten.Lehet,hogy nagy a forgalom a sági uton?”
 • 4. meteor* 2010. május 27. 16:24
  „Ritka sz*r kocsik ezek a Peugeot-ok.”
 • 3. Horemheb 2010. május 27. 13:51
  „Nemrég haza kellett mennem intézni az ügyeimet, többek közt lerakni pár vizsgát. Naponta jártam május 14 és 23 között a Mosnmagyaróvár-Győr szakaszt oda-vissza autóval. Ami elmebeteg versenyzés ott folyt....Ment a mindenáron való előzés, nem számított a záróvonal, kanyarodósáv, beláthatatlan kanyar, vagy netán épp jön szembe valaki. Nem számít számukra mások élete sem. Csak az a pár koszos másodperc, amivel esetleg előbb otthon lehetnek. A magyar közlekedők többsége felülállónak érzi magát a fizika és a biológia törvényszerűségeivel szemben, igazi vadbarom ökrök...Megy a kivagyiság, megmutatom, hogy milyen <moderálva> autóm van műsor...A legnagyobb versenyzők a virsligumis suzukisok, a bömösök, audisok, merdzsósok, illetve a terepjárosok.
  Aztán, ha meg néhány ilyen paraszt rajtaveszt az esztelen száguldásán, akkor a hozzátartozói, ismerősei itt zokognak a fórumon, hogy biztos úthiba, rosszul lett, nem szokott hajtani....stb. Hiába jó kifogás sose rossz... Mindenre ráfogják, csak nem arra, hogy bizony nem az ótviszonyoknak megfelelően vezetett. Egyszerűbb másban keresni a hibát...
  A motorosok csak két keréken járó szervbankok. Előzés előtt belenéz az ember a tükörbe sehol senki, kimész végrehajtani az előzést, már ott is van a csattanás, mert jó magyar módi szerint 250-nel kell mennie neki, nem pedig az előírt mondjuk 90-nel....Hiába annyira számít az a koszos három másodperc, amivel előbb otthon lehetne.
  A gyalogosok mennek amerre látnak, még annyi fáradságot sem képesek venni, hogy elmenjenek a három méterre lévő zebrához. Az 1-es főút teljes mosoni szakaszát a gyalogos parasztok zebrának tekintik, mennek is amerre épp gondolnak....
  A kerékpárosok meg esténként kivilágítatlanul, láthatósági mellény nélkül szlalomoznak, ezeket csak kísérteteknek szoktam gúnyolni, mert mire az ember észrevenné őket, már kísértetekké váltak ?)). Oszt utána meg óbégatnak a hozzátartozók, hogy a szemét autós elütötte.....
  Köszönöm, ez a tíz nap otthon szerzett sok rossz tapasztalat elég volt ahhoz, hogy én is magamévá tegyem a nejem ötletét: Ő ugyanis egy nagy Dodge Hemi Ram terepjáró PickUp-ot szeretne gallytörőráccsal (http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lhp13ysfhmti).....Most már én is....Ezzel egész biztos lenne tekintélyünk az utakon. Ha szombaton délután egy ilyennel mentem vissza Győrből Óvárra, bizony nem lassítottam volna annak a szembejövő fehér fiatos ökörnek a kedvéért, aki nem tudott várni öt másodpercet, míg elmegyek, ugyanis mögöttem nem jött senki se....
  Oszt, ha csattanás lett volna belőle és esetleg négyen ottmaradtak volna csak annyit mondtam volna a helyszínelőknek: Én szabályosan, szabályokat betartva közlekedtem, ők meg így jártak....
  Lehet moderálni, de véleményem attól még nem fog változni kedves modik....”
 • 2. Pedró 2010. május 27. 12:23
  „Ja és mindezt nem a videóból és képekből vettem, hanem minden nap ott jövök el...
  A két héttel ezelőtti Suzuki Swift persze nem volt a Kisalföldben, ami ugyan így járt...”
 • 1. Pedró 2010. május 27. 12:21
  „T Kisalföld! A macska meg fel van mászva a fára!
  Idézem: "Valószínűleg Győrság irányába tartott az a fehér kocsi, melybe megcsúszhatott az úton "
  Most mi van??
  Amúgy nem kismegyer közelében, hanem a töltéstavai elágazástól cirka 200 méterre van az árokban a kocsi!
  Féknyomokból egyértelmű, hogy Győrből jött! Csakúgy mint az, hogy az úton pördült meg a kocsi és senk nem forgatott ott semmit, hanem így csapódott be az árokba...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

`Túl sok foga van a néninek´ - Így zúzta be a teherautó az aknafedelet Győrben - videóval

Portálunk munkatársai előtt horpasztotta be az egyik aknafedelet a Kodály Zoltán és Földes Gábor út… Tovább olvasom