Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Áramszünet volt a Déli pályaudvaron, késések a Bp.-Győr-Hegyeshalom vonalon is

A másfél órás áramszünet, a kialakult torlódások miatt a délutáni csúcsforgalomban még kisebb-nagyobb késések lehetnek a Dunántúl egyes vonalain.
 A MÁV  szakemberei kijavították a hibát, így újra van áram a Déli  pályaudvar, valamint a Budapest-Kelenföld-Biatorbágy vasútvonal  felsővezetéki rendszerében - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az  MTI-vel.  
   
Csütörtökön délután fél egytől Biatorbágy és Budapest Déli  pályaudvar között műszaki okok miatt nem volt feszültség a vasúti  felsővezetékben. A Budapest Déli-Kelenföld-Győr-Hegyeshalom  vasútvonalon emiatt akadozott a vasúti közlekedés, 100 perces  késések is voltak. A Déli pályaudvaron sem volt áram a  felsővezetékben, ezért az onnan induló és oda érkező vonatok is  késtek.  
   
A másfél órás áramszünet, illetve az eközben kialakult  torlódások miatt a délutáni csúcsforgalomban még kisebb-nagyobb  késések lehetnek a Dunántúl egyes vonalain - közölte a  sajtóügyeletes.

Korábban:

Valamennyi, a Budapest Déli pályaudvarról induló és oda érkező vonat késik csütörtökön délután, miután nincs áram a felsővezetékekben a pályaudvaron - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.

Kavalecz Imre közölte, hogy az utasoknak 30-80 perces késéssel kell számolniuk, mert a Biatorbágy és a Déli pályaudvar között húzódó felsővezetékben sincs áram.

A felsővezeték hibája miatt a többi között késnek a szerelvények a Déli pályaudvar és Komárom között, illetve a Budapest - Győr - Hegyeshalom vasútvonalon is.

A szakemberek megkezdték a hiba elhárítását - közölte Kavalecz Imre.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sós snack-nagyhatalom lesz Győr

Győri üzemét jelölte ki kelet-európai sütőközpontjának a Chio-termékeket is gyártó… Tovább olvasom