Kisalföld logö

2018. 11. 12. hétfő - Jónás, Renátó 7°C | 18°C Még több cikk.

A rossz fogak ellen „harcol

Morid Reza Irán fővárosából, Teheránból érkezett Győrszentivánra és a helyi rendelőben vigyázza szentivániak fogait és szájhigiéniáját.
A perzsa doktor rövid idő alatt megszerette a városrészt és szíve vágya, hogy végleg itt telepedjen le. Reza doktor 15 éve él hazánkban, egyetemi tanulmányait is itt végezte. Jellegzetes akcentussal, ám kitűnően beszél magyarul, s ahogyan mondja, sok itteni barát veszi körül, ha gondja van, mindig számíthat rájuk.

– A volt csoporttársak többsége vidéken praktizál, családi okok miatt egyelőre én is a fővárosból ingázom – sorolja a győrszentivániak új fogorvosa.
– A fiam Budapesten jár főiskolára, így most naponta utazom. A végleges megoldást az jelentené, ha a családommal együtt ide költöznénk. Dr. Morid Reza szerint a szép fog az egészségről és a jó komfortérzetről is árulkodik. A rossz fog bizonyos betegségek előidézője, góca lehet. Ahogyan a különböző egészség ügyi szűrések, így a fogorvosi vizit is fontos, ezzel legalábbis el kerülhetőbbek lennének a betegségek. doktor „fogásait"

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ellenzéki frakció megerősödött

Dr. Dézsi Csaba András szerint a szocialisták nyerték az önkormányzati választásokat, a Fidesszel… Tovább olvasom