Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

A Rába ETO világválogatott kapusának rúghattak gólt a családi napon

A Vidanet Zrt. családi napján Rába ETO Futsal Klub világválogatott kapusa is jelen volt a Győr Plazában.
2011. február 26-án immár második alkalommal rendezte meg nagysikerű családi napját a Vidanet Zrt. Az eseményen többek közt Balázs Zoltán, a Rába ETO Futsal Klub világválogatott kapusa is jelen volt, a nap folyamán egyébként több mint 1500-an vettek részt a programokon, melyek elsősorban a közös mozgás örömére hívták fel a családok figyelmét.

A Vidanet évek óta támogatja a helyi sporteseményeket, így például a Rába ETO futsalcsapat fő szponzoraként aktív szerepet vállal a teremfoci népszerűsítésében, de a győri családoknak is rendszeres sportolási és kikapcsolódási lehetőséget biztosít. „A tavalyi családi nap sikeréből kiindulva úgy éreztük, hogy komoly igény van az általunk szervezett közösségi programokra, ezért szerettünk volna idén is lehetőséget biztosítani a családok aktív kikapcsolódására" - mondta Sátor Csaba, a Vidanet Zrt. vezérigazgatója.

A rendezvénynek idén is a Győr Pláza adott otthont, mely tágas beltéri kialakításával lehetőséget nyújtott a sportolni vágyó családoknak, hogy együtt élvezzék a mozgás örömét. A legtöbben az asztaliteniszben próbálták ki magukat, emellett kicsik és nagyok egyaránt megpróbáltak betalálni a hálóba, melyet Balázs Zoltán, a Rába ETO Futsal Klub világválogatott kapusa védett egész nap.


Virtuális sport - valódi élmény

Sokan a virtuális sportjáték élményével tértek haza, hiszen a résztvevők a Vidanet által kihelyezett, mozgást érzékelő Kinect kiegészítővel ellátott Xbox konzollal is játszhattak. „Nem titkolt célunk volt, hogy az általunk szervezett programokkal az egészséges, mozgással teli élet örömeire hívjuk fel a figyelmet, ezért számunkra is pozitív visszaigazolás volt látni a szüleikkel labdázó, mosolygós gyermekek arcát" - emelte ki Hushegyi Károly, a Vidanet régióvezetője. Ráadásul a rendezvény résztvevői a mozgás öröme mellett számos értékes nyereménnyel is gazdagodtak a Vidanet Zrt. jóvoltából.

A Vidanet immár hagyománynak tekinti a családi nap évről-évre történő megrendezését, sőt a helyiek a jövőben még több színes programra számíthatnak a távközlési szolgáltatótól.

A Vidanet családi nap képei letölthetők a Vidanet Facebook oldalának fényképalbumából:
http://www.facebook.com/sk=messages&tid=1843329732588#!/album.php?aid=60722&id=178801565468161

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismert a Gyirmót közelében lezuhant gép pilótája, a rábapatonai Messerschmitté még rejtély

Pár hete foglalkozott portálunk azzal a világháborúban lezuhant vadászgéppel, melynek roncsai… Tovább olvasom