Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 22°C Még több cikk.

A legszebb főiskolás

Győr - Újabb díjat tehet az eddigiek mellé Polgár Ildikó, aki a minap elnyerte a Főiskolák Szépe címet. A győri diáklány fél évig készült a megmérettetésre, többek között úszó barátja ösztönzésére sportolni kezdett. Most rajta a sor, hogy szurkoljon szerelmének...
Kétszáz jelentkező közül választották a 15 fős döntőbe, majd királynővé Polgár Ildikót a Főiskolák Szépe versenyen. A címet rögtön elsőévesként sikerült elnyernie a szépségnek – tavaly többek között bekerült a Miss Balaton döntőjébe, s megnyerte a Miss Blikkini versenyt is –, ráadásul első hallásra nem is tudatosult benne, hogy az ő fejére kerül a korona.


A kilences versenyző

– Nem a neveket, hanem a sorszámokat mondta be a műsorvezető, én pedig elfelejtettem az enyémet. Így amikor kimondták, hogy „...a kilences számú versenyző!", az arcom sem rezzent... – meséli Ildikó. Vallja, mostani győzelmében szerepe volt annak is, hogy fél éve sportolni kezdett. Igaz, tavalyi fényképeit elnézve erre látszólag nem volt különösebben szüksége, ő azonban rögtön rácáfol erre.

– Alkati adottság, hogy vékony vagyok, de a megfelelő izomzat eddig hiányzott. Voltak olyan testrészeim, amelyekkel nem voltam elégedett, például nem tartottam elég feszesnek a fenekemet, de ez most megváltozott – mondja Ildikó, aki részben a verseny miatt, de nagyrészt barátja ösztönzésére váltott életmódot.

Fél éve ment le először abba az edzőterembe, ahol hamarosan férfiakat megszégyenítő intenzitással vetette bele magát a gyakorlatokba.

Ildikó szerint győzelmében szerepe volt annak is, hogy fél éve sportolni kezdett.
Ildikó szerint győzelmében szerepe volt annak is, hogy fél éve sportolni kezdett.

Liszt és cukor nélkül

– Már három hét után látszott az eredmény, s a mostani cím is igazolt. Az első, két évvel ezelőtti Főiskolák Szépe versenyt egy fitneszversenyző nyerte, a tavalyi királynő is a legizmosabb volt a mezőnyben, s biztos vagyok benne, hogy a felkészülésemnek is szerepe volt a győzelemben – véli Ildikó. Na meg annak, hogy az elmúlt fél évben az étkezésén is változtatott, elhagyta például a lisztet és a cukrot. Megérte a fáradság, nemcsak a jobb alak, hanem az elnyert ajándékok miatt is: egy horvátországi és egy prágai utazással lett gazdagabb – előbbire párjával, utóbbira édesanyjával kel útra –, emellett kozmetikai csomagot, fehérnemű-, ruha- és fodrászati utalványt, sminktanfolyamot és edzőtermi bérletet vihetett haza.

Bár Ildikó a Budapesti Gazdasági Főiskola „színeiben", kereskedelmi és marketing szakosként indult a versenyen, jövőre Győrben folytatja a tanulmányait. Hiába él ugyanis Budán, ugyanannyi ideig tart neki eljutni mátyásföldi iskolájába, mint hazautazni Győrbe, s mivel a család egyébként is itt él, célszerűbb összekötnie a kellemeset a hasznossal... Rekreációszervezés és egészségfejlesztés a választott szakiránya a győri főiskolán, s reméli, hamarosan nem csak a hobbi és a magánélet köti majd a sporthoz.


A Balaton-parton szurkol majd párjának

A győri diáklány hamarosan ismét fürdőruhát húz egy erőpróbára, igaz, ezúttal csak szurkolni fog: párja, az úszó Raffai Zsolt jövő héten hosszában készül átúszni a Balatont. A több mint 77 kilométeres távon szükség lesz Ildikó biztatására, aki többek között így hálálja meg, hogy Zsolt a szépségversenyek kulisszái mögött mindig biztos, higgadt támaszként kíséri.

Olvasóink írták

 • 14. copu-vari 2008. július 07. 21:06
  „Kedves Ildikó! Gyönyörű vagy, és ezt senki nem vonhatja kétségbe! Légy boldog és sok sikert a tanulmányaidhoz!”
 • 13. énnn 2008. július 07. 13:28
  „uhh nagyon nagy ember lehetsz Szélsőjobbos,de lehet h csak számítógépen keresztül.....”
 • 12. Szélsőjobbos 2008. július 07. 07:21
  „értek én sok mindenhez például a verekedéshez!”
 • 11. Szélsőjobbos 2008. július 07. 07:20
  „kapbd be! tudok irni!”
 • 10. Polgár Ildikó 2008. július 07. 00:01
  „Köszönöm szépen mindenkinek a pozitív hozzászólásokat!”
 • 9. Goldmund 2008. július 06. 23:05
  „Kedves Ildikó!
  Gyönyörű lány vagy, ne hallgass a fikázásokra, légy büszke a sikeredre! És sok boldogságot párod oldalán!”
 • 8. énnn 2008. július 06. 15:02
  „Szerintem se foglalkozz az ilyen emberekkel Ildikó,mert ök nemtudják a hátteret ,valószínűleg nemnézte a tv-t melyben mutatták a többi nőt is,és kétségkivül te voltál a legszebb köztük,szóval szerintem se foglalkozz ilyen emeberrekkel!!”
 • 7. zstoth 2008. július 06. 00:03
  „Szélsőjobbos: Soha nem lesz ilyen szép csajod. Egyszerűen árnyékot vett a rossz lámpa a hölgy orrára. Amúgy nagyon amatőr megvilágítás. Én amatőr fotós vagyok, de nézd a rossz, éles árnyékot! Amúgy te fikázáson kívül értesz még valamihez?”
 • 6. Josh 2008. július 05. 23:39
  „Szerintem csinos vagy, és úgy tűnik, nyugodt és intelligens is :). Ne foglalkozz a rosszindulattal és az ostobasággal. A magam részéről nem kedvelem a szépségversenyeket (megkérdőjelezem a hitelességüket...), de ennek most méltó győztese lett.”
 • 5. Polgár Ildikó 2008. július 05. 23:00
  „Kedves Lollii!
  Ha egy kicsit is jobban megnézed a képet, láthatod, hogy teljesen temészetes vagyok. Amit ott látsz, mindent a szüleimtől örököltem. Vizsgáld meg egy kicsit tüzetesebben a versenyről készült képeket és láthatod, hogy nem én vagyok az, akin szépészeti beavatkozást végeztek. Én az a fajta lány vagyok, aki még a műkörmöt is ellenzi, számomra már az is természetellenes.

  Szélsőjobbos!
  A szüleim nem "ez"-ként anyakönyveztettek. Minimális tiszteletet úgy érzem megérdemlek, hiszen én is ember vagyok. S javasolnám, hogy csak azután írj véleményt, miután abban stilisztikailag semmi kivetnivaló nincs. Ám addig javasolnám, keresd fel általános iskolai tanító nénidet és vegyétek át még egyszer az elváló igeköket, ugyanis még káromkodni sem tudsz helyesen.”
 • 4. énnn 2008. július 05. 21:11
  „miröl beszélsz t izetlen?talán te szebb vagy nála?amilyen mű nők voltak ebben a versenyben még jo h ö nyerte meg!!!”
 • 3. Szélsőjobbos 2008. július 05. 14:04
  „hogy néz már ez ki? Nincs is foga bazdmeg!”
 • 2. lollii 2008. július 05. 13:44
  „sajnálatos, hogy már a természetes szépséget nem is veszik figyelembe...”
 • 1. Márai Sándor 2008. július 05. 13:34
  „Arról, hogy a szépség törékeny
  Nyugtalan vagy, mert érzékeid ingerli és megzavarja ez a szép, fiatal nő, s attól kell
  tartanod, szépségét és fiatalságát megosztja másokkal is? De mit is vártál tőle? Valamilyen
  zárdai fogadalmat, komor hűséget? Nem azért szép és fiatal. Gondold csak
  el, milyen nagy gond és aggodalom számára ez a törékeny szépség és múló fiatalság,
  ez a gonosz ajándék, mellyel megáldotta és megverte a Teremtő - ez a szépség, mely
  minden nappal és pillanattal változik, múlik, halványabb és törékenyebb lesz? Gondolhat-
  e másra, adhatja-e szívét másnak, mint tulajdon szépségének és fiatalságának,
  foglalkozhat-e mással igazán, egészen, szíve és érdekei szerint? Mintha a reggel egy
  verőfényes pillanatát szeretnéd rögzíteni, vagy a tenger egyfajta világítását, s azt kívánnád,
  maradjon a világ örökké ilyen! Tanulj szerénységet, örülj a szépségnek, s ne
  várj tőle mást, mint amit adhat. Az élet melegségét pedig keresd másutt; a szépség
  hideg láng, nem lehet melegedni mellette.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pofon a bárban

Győr - Egy pofonnal és egy fejhez vágott pohárral honorálta az egyik győri éjszakai klub… Tovább olvasom