Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

A köztemetők ünnepi nyitva tartása Győrben

A kegyeleti megemlékezés miatt a győri köztemetők 2012. október 29-től november 4-ig 7 és 20 óra között lesznek látogathatóak.

Felkészülés a kegyeleti megemlékezésre!

A felkészülés jegyében telnek a napok a megyeszékhely köztemetőit üzemeltető Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt-nél.

A részvénytársaság munkatársai a köztemetőkben megmetszették illetve kivágták a száraz fákat, gyűjtik, majd elszállítják a lehullott falevelet, az aszfaltozott utakat seprik, a kavicsos utakat feltöltik, majd gereblyézik.

A Nádorvárosi köztemető díszítésére 1100 db virág ültetése és a virágládák őszi növényekkel történő beültetése is megvalósul. Ugyanitt az új ravatalozó lépcsőinek javítása szintén elkészül. Az ünnepekre a Hősi halottak emlékmű tisztítása befejeződik.

A biztonságos üzemeltetés érdekében szakemberek ellenőrzik a kutak állapotát, a szükséges javításokat elvégzik. A győri köztemetőkben fagymentes idő esetén a vízvételi lehetőség várhatóan biztosított lesz.

Ünnepi nyitva tartás:

A kegyeleti megemlékezés miatt a győri köztemetők 2012. október 29-től november 4-ig 7 és 20 óra között lesznek látogathatóak.

Behajtás a Nádorvárosi Köztemetőbe:

A behajtási jogosultsággal rendelkezők 2012. november 1-jén, 2-án, 3-án és 4-én 7 és 11 óra között hajthatnak be autóval a Nádorvárosi Köztemetőbe.

Újdonság idén, hogy a behajtási engedéllyel rendelkezők számára a megadott napokon és időben a Nádorvárosi köztemető mindkét bejárata nyitva lesz. Ez azt jelenti, hogy idén a Szent Lélek templom felőli bejárat is használható lesz behajtásra az erre jogosultak számára.

Ügyintézési lehetőségek:

A távolról érkezőknek fontos, hogy a győri köztemetőkben 2012. november 1-jén, 2-án, 3-án és 4-én 10-16:20 óra között gondnoki ügyeletet lesz, ekkor többek között a helyszínen sírhelyügyeket is lehet intézni.

Fontos a biztonság!

Kérjük, hogy a köztemetőkbe látogatók még rövid időre sem hagyjanak értéket – lakás és autókulcsot, táskát – a sírokon, a kutak környezetében és a járművekben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hat forgalmas nap rendőri jelenléttel a temetőnél

Az ilyenkor megszokott rendőri ellenőrzés, vagy akár irányítás mellett közlekedhetünk a nádorvárosi köztemető környékén Győrben keddtől vasárnapig, délután és este. Tovább olvasom