Kisalföld logö

2016. 10. 26. szerda - Dömötör 8°C | 15°C

A Jobbik elfogadhatatlannak tartja a kormány felsőoktatási elképzeléseit

A Jobbik Ifjúsági Tagozat Győr-Moson-Sopron megyei szervezete elfogadhatatlannak tartja a kormány felsőoktatási elképzeléseit.
A Jobbik Ifjúsági Tagozat Győr-Moson-Sopron megyei szervezetének közleménye:

Az államilag támogatott helyek számának ilyen drasztikus mértékű csökkentése, nem csak a diákságot, de hosszú távon az egész országot sodorja kilátástalan helyzetbe.

Ebben a súlyos helyzetben pártállástól függetlenül közös érdekünk, hogy a kormányt minden lehetséges eszközzel eltántorítsuk szándékától. Éppen ezért arra buzdítunk minden jóérzésű magyar embert, hogy támogassanak minden olyan megmozdulást, tüntetést, akciót, amelyet hallgatók és civilek szerveznek, hogy ezzel is nyomást próbáljunk gyakorolni a kormányra. Legyen szó akár Győrről, Sopronról vagy Mosonmagyaróvárról, most nem szétaprózottságra, hanem minél egységesebb fellépésre van szükség.

A Jobbik IT a megmozdulások civil jellegét tiszteletben tartva, magánemberként, ugyanakkor töretlen kiállással fog részt venni azokon.
Nem engedjük, hogy megint a magyar fiatalság legyen a vesztese a Fidesz-KDNP ámokfutásának. Közösen kell megvédenünk az egyetemeinket, együtt kell kiállnunk az utánunk jövő generációk lehetőségeiért!

Takács Krisztián Jobbik IT megyei szervező
Magyar Zoltán országgyűlési képviselő

Olvasóink írták

  • 1. urbaniastapista 2012. december 19. 22:08
    „Jó reggelt!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három hónap és jön Bobby McFerrin

Már kaphatók a jegyek az amerikai szupersztár, Bobby McFerrin és a Győri Filharmonikus Zenekar közös… Tovább olvasom