Kisalföld logö

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 12°C | 17°C Még több cikk.

A Hír TV alig 106 millióból működik

Borókai Gábort, a Hír TV igazgatóját látta vendégül a napokban Győrött a Keresztény Értelmiségiek (KÉSZ) helyi szervezete. A korábbi kormányszóvivő a tévés csatorna helyzetéről tartott beszámolót.

Az ORTT által elismert kiegyensúlyozottság

A vendéglátó dr. Lanczendorfer Erzsébet úgy köszöntötte a Príma Primissima-díjat elnyert Hír TV igazgatóját, mint akinek gárdája az ORTT-től is megkapta a politikailag legkiegyensúlyozottabb műsorszolgáltatásért járó elismerést. Ennek megfelelően Borókai Gábor is főként a televízió működtetésének néhány technikai adatát, illetve vezetési módszerét ismertette a hallgatósággal.

Maradnak a véleményműsorok

Elmondta, a kezdeti nehézségeket követően idén már várhatóan kitermeli a cég a működtetési költségek fedezetét: másfél év alatt 1,7 millió háztartásba juttatták el adásukat. A közönséggel gyorsan kialakult párbeszéd során ígéretet tett a véleményműsorok fenntartására. Kerényi Imre, Pörzse Sándor nevét külön is megemlítette ennél a pontnál a hallgatóság.

A kereskedelmi csatornákhoz képest szerény, összesen 106 millió forintos éves költségvetésű intézmény vezetője különösen büszke volt a csatorna jótékony célú borlicitjének 24 milliós eredményére. Bejelentette: vállalták a győri püspökség által a dévai árvák megsegítésére kezdeményezett Szeretet Napok egyik médiapartneri szerepét is.

A közönség elismerése

Előadása végére érve Borókai Gábor mértéktartó örömmel vehette tudomásul a közönség szóvivőjévé avanzsált Bede Fazekas Szabolcs elismerő szavait: „Önök nemcsak szépek, okosak is."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szobor a fejedelemnek

A nagyságos fejedelem, II. Rákóczi Ferenc ember nagyságú szobrát – Pató Róza szobrászművész… Tovább olvasom