Kisalföld logö

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 5°C | 21°C Még több cikk.

55 centiméteres hamburger Győrben – Látott már ekkorát? - fotók

A város legnagyobb hamburgerét készítették el szombaton a Mackó Kuckóban. Az ételbár harmadik szülinapját ünnepelte ezzel a rendhagyó akcióval.

Korábban portálunkon olvashatták már, hogy nem mindennapi módját választotta harmadik születésnapja megünneplésére szombaton a Mackó Kuckó. 55 cm átmérőjű hamburgerrel köszönte meg vendégeinek hűségüket.

Mackó Kuckó hamburger. Fotók: Marcali Gábor

A nem sztenderd méretű hamburger külsejét egy 3800 grammos zsemle adta, a benne lévő húst sem aprózták el: 3 kilogrammot nyomott. (Viszonyításképp a Mackó Kuckó XL-es hamburgerének bucija 110 grammos.)

Önök szerint hány főnek elegendő egy ekkora óriásburger!? A helyes válasz: több mint húszan jóllaktak vele!

További információkat a Facebook-on és a honlapon találnak.

Olvasóink írták

38 hozzászólás
12
  • 38. győrikeksz 2011. május 17. 15:24
    „A hamburgerhús nagyon finom a Mackóban! A konyharészen kupi lehet hogy van, de nehéz 10 féle rendelésre kaját csinálni párhuzamosan úgy, hogy közben takarítson is az ember. Nem kosz van, hanem alapanyagok mindenütt. Ahol viszont kosz van az a pulton kívüli rész, mert a kuka tele van és nincs felmosva, na de ezt se lehet főzés közben takarítani főleg úgy hogy amikor voltam eddig két alkalommal mindig egyedül dolgozott a srác. Ajánlom a burgerét mert tényleg nagyon finom és egyedi!”
  • 37. DON 2011. május 16. 19:37
    „A hamburger kvázi egy szendvics. Miből áll? Zsemle, marhaHÚSpogácsa, zöldségek. Jobban belegondolva ez egy komplett ebéd: van benne szénhidrát, állati eredetű fehérje és nyers zöldség, rost. A sok biomajom is azt kajabálja, hogy kell a zöldség! Nesztek, ott van! Persze nem a mekis és hasonló hamburgerekre kell itt gondolni, hanem elsősorban az olyanra, amit Mackóék csinálnak.
    Egyébként pedig megmondták az okosok is, hogy az egyoldalú, túlzásba vitt táplálkozás, a mozgásszegény életmód a káros. Nem a hamburger.
    EAT MORE HAMBURGER! - De csak ésszel:)”
  • 36. Muaddib 2011. május 16. 11:13
    „élvezetet.”
  • 35. Muaddib 2011. május 16. 10:19
    „Évente jó, ha egyszer eszek hamburgert, nekem ez száraz fájdalom.
    De hát ízlések és pofonok!
    Mosonmagyaróváron a tesco előtt óriási sorok álnak a kebabért meg a hasonló gyorskajákért.
    Osztom annak a véleményét, akik azt mondják, hogy aki nem tud főzni, azok tartják el ezeket a helyeket.
    Illetve az emberek a nagy kiégettségben, a mértéktelen zabálásban találják meg a leggyorsabb élvezet.”
  • 34. Tonyes 2011. május 16. 07:41
    „Emberek. Az egészséges táplálkozás mindenki számára adott. Elárulom h egészségesen élni és táplálkozni semmivel nem drágább mint az egészségtelen. Egy mondás szerint az okos ember megoldást keres a problémáira a buta meg kifogást! Ezen mindenki gondolkodjon el!!”
  • 33. zotya975 2011. május 16. 05:50
    „Nekünk nem kell okostelefon, hogy megmondja mi hízlal, és mi nem, mi erre tartjuk Norbit.:-)”
  • 32. torabora 2011. május 15. 20:38
    „10 Akkor te edd azt.”
  • 31. Vanderer 2011. május 15. 19:40
    „Ez is egy értelmes ötlet volt.”
  • 30. DON 2011. május 15. 19:12
    „Peter!
    a koszt aláírom:)”
  • 29. kobresz 2011. május 15. 18:53
    „Ha egyszer látnátok milyen húst visz a MC soha nem ennétek ott !
    A legszebb " indiai" szent teheneket amik már nem tudnak lábra állni .
    Ebből van a finom hús pogácsa.”
  • 28. nagy_greg 2011. május 15. 18:39
    „27. Túrabakancs, tényleg? Pedig ott álltál előttem McGyőrben a McSorban a McCsülökháznál.”
  • 27. Túrabakancs 2011. május 15. 17:45
    „Szerintem azok esznek a gyorskajáldákban, akik lusták otthon főzöcskézni,
    vagy nem is tudnak. Persze egyenek ott csak nyugodtan, a kardiológusok
    tárt karokkal várják őket az osztályukon pár év múlva.”
  • 26. peter.kovats 2011. május 15. 17:15
    „DON és muszáj koszban sütni, ha mócsing van a húsban??? A fényképen is lehet látni a kupit... Én külföldön király hamburgereket ettem színhúsból mócsing nélkül, darált húsból összegyúrva... a zsír meg kisülne, ha nem olyan sz.r alapanyagból dolgoznának, ami már zsírdarab és ki sem sül...”
  • 25. DON 2011. május 15. 17:06
    „Aki azt mondja, hogy nehéz a mekivel versenyezni, nézze meg a super size me c. filmet!
    Mackóék hamburgere mindent visz! Az aki finnyás, és egy mócsingtól húzza a száját, az menjen a mekibe steril sz@rt enni! A darált húsnak az az egyik ismérve, hogy akad benne némi zsír is, nem csak színhús. Így lehet járni a fasírttal is.”
  • 24. elemér 2011. május 15. 17:01
    „Hát az biztos hogy a Mekivel nehéz versenyezni. El”
  • 23. elemér 2011. május 15. 17:01
    „Na és milyen a W.C. ? Ági mama járt ott ?”
  • 22. panhard 2011. május 15. 17:00
    „Hol van ez a Mackó Kuckó?”
  • 21. peter.kovats 2011. május 15. 16:55
    „egyszer voltam ott, igen nagy koszban sütögettek és amikor otthon megettem tele volt a hús mócsinggal elrághatatlan zsírdarabokkal... többet nem megyek, még sz.rabb, mint a vidékinél a sezar pizza hamburgere...”
  • 20. gyorildy 2011. május 15. 16:19
    „MrBazs!

    Lapozgatni is lehet a képeket és lőn csoda, az egész folyamatát megtekintheted))”
  • 19. -upho- 2011. május 15. 15:56
    „elemer ugorjal mar le egy magas haztetorol kerlek, de legalabb tunjel mar el innen.”
38 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakáspiacmustra vihar után a megyében

A lakáspiac a megye egyes kistérségeiben szélárnyékban, más területein a viharnak kitetten élte meg… Tovább olvasom