Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Magyarországon tesztel a Veritas AG

Magyarországon próbálta ki először az anyavállalaton kívül nemzetközi képzési rendszerét a németországi székhelyű, Magyarországon mintegy 1030 embert foglalkoztató Veritas AG - mondta az MTI-nek a társaság leányvállalatának ügyvezető igazgatója.

Jáger Tibor közlése szerint egy évek óta jól működő képzési rendszert ültettek át magyar nyelvre, adaptáltak a helyi viszonyokhoz. A másfél éves program célja, hogy az arra alkalmas beosztottaknak a szükséges vezetői ismereteket megadva minél nagyobb mértékben kapun belülről elégítsék ki a Veritas Dunakiliti Kft. középvezető-igényét.

A tréningen elsősorban azok a munkatársak vettek részt, akikben lehetőséget láttak arra, hogy a megcélzott művezetői, csoportvezetői, középvezetői feladatot ellássák, illetve ha már ilyen pozíciót töltenek be, akkor rendelkezzenek az ehhez szükséges eszközrendszerrel – mondta el Jáger Tibor.

Hozzátette: eddig 26 munkatárs képzése fejeződött be, de ennél jóval magasabb azok száma, akik később vehetnek részt a projektben. A Dunakilitin szerzett tapasztalatokat az elkövetkező hetekben értékelik ki a társaság gelnhauseni (Hessen tartomány) központjában, majd a tapasztalatoknak megfelelően döntenek arról, hogy a képzést milyen keretek között folytatják Dunakilitin, illetve más országok Veritas-üzemeinek igényeihez alakítva elindítják-e a többi Veritas leányvállalatnál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Április 30-ig igényelhetik a támogatást a visszavont engedélyű pénztárgépet rendelők

A kormány prioritásként kezeli az önhibájukon kívül bajba jutott vállalkozásokat - mondta Szatmáry Kristóf. Tovább olvasom