Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

E.ON: júliusban átmeneti változás az ügyfélszolgálati rendben

Az egyetemes szolgáltatásban vételező fogyasztók ügyfélkezelési rendszerét megújítják, amely júliusban az E.ON elosztási területén vételező versenypiaci ügyfelei számára is néhány átmeneti változást okozhat.

A fejlesztés időszaka alatt a villamos energiát vételező ügyfelek a következő változásokra számíthatnak: a részszámlás ügyfelek júliusban esedékes elszámoló számlái várhatóan a megszokottnál később érkeznek, míg a távleolvasású mérővel rendelkező ügyfelek júliusi számlái várhatóan a megszokottnál később érkeznek.

A fejlesztés időszaka alatt a földgázt vételező ügyfelek a következő változásokra számíthatnak: a havi leolvasású ügyfeleink júliusi számlái várhatóan a megszokottnál később érkeznek, távleolvasású mérővel rendelkező ügyfeleink júliusi számlái a megszokottnál később érkeznek.

Az új ügyfelek első számlája, valamint a 2013. június 30-ával távozó ügyfelek végelszámoló számlája később érkezhet a megszokottnál.

Az E.ON ügyfélszolgálatok júliusban korlátozott ügyintézési lehetőséggel állnak rendelkezésre. Az alábbi esetekben az ügyintézések ideje hosszabb lehet a megszokottnál: teljesítményváltozás, mérőállás módosítás, rendszerhasználati díj (RHD) tarifaváltása, szerződött éves fogyasztás (MÉF) módosítás, ügyfélcsere, számlakorrekciók.

Az E.ON kéri fogyasztóit, hogy a torlódások és várakozások elkerülése érdekében halasztható esetben a rendszer megújítását követően keresse fel az ügyfélszolgálatokat!

Az egyetemes szolgáltatásban vételező ügyfelek ide kattintva olvashatnak bővebb információkat a júliusi változásokról!  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alig mozdult a forint jegyzése szerda estére

Az eurót este 7 óra tájban 294,22 forinton jegyezték a délutáni 294,05 forint után. Tovább olvasom