Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Előnyt kínál a Mod az innovációval

A folyamatos innovációnak köszönhetően a Mod Számítástechnikai Kft. mára a térség egyik vezető informatikai vállalkozása lett, amely 2016-ban is tovább erősödött.
A 2011-ben az „Év vállalkozása" kategóriában Presztízs-díjat nyert vállalkozás folyamatosan keresi a cselekvési irányokat, amelyek stratégiai célként jelennek meg a menedzsment számára.

– Megtanultuk az évek során, hogy ezek a célok csak akkor lehetnek sikeresek, ha azokat közösen alakítjuk partnereinkkel, hiszen akkor születnek a legjobb megoldásaink, amikor a gondolataikat egyesítjük. A térség vállalkozásainak ma mindennél jobban informatikai innovációra van szükségük, ez biztosíthat előnyt a versenytársakkal szemben. Az informatikával karöltve látja az elképzelhető jövőt manapság minden iparág, gondoljunk csak az autóiparra, a logisztikára, a kereskedelemre vagy a gyártás bármely területére. Ugyanakkor tudjuk, hogy az innováció nem lehet öncélú: közvetlenül az ügyfelek érdekeit kell szolgálnia, méghozzá költséghatékonyan – vallja Királyfalvi Gábor ügyvezető igazgató.A Mod Számítástechnikai Kft. szakemberei először megismerik a feladatot, majd következik az innováció, amit a koncentrált fejlesztés fázisa követ. „Ezt a sorrendet sokan felcserélik: fejlesztenek, majd megszületik a – gyakran öncélú – innováció, amelynek eredményét ráerőltetik az ügyfelekre különböző marketingfogásokkal, mondván, ’neked erre van szükséged, csak még nem tudod’. Mi a konzultatív informatika hívei vagyunk, azaz megismerjük az ügyfeleink igényeit, elvárásait, ötleteit, s ezek alapján készítünk testreszabott, unikális megoldásokat. Valós problémákra és igényekre szállítunk hatékony megoldásokat, amelyeket partnereink az üzleti folyamataikba építhetnek és magukénak érezhetnek. Elégedett ügyfeleink számának növekedése minket igazolt 2016-ban is. Az elért eredményeink szerénységre intenek minket, hiszen tudjuk, hogy mindent partnereink bizalmának köszönhetünk, és az általuk támasztott elvárásoknak minden nap meg kell felelnünk" – zárja a cégvezető.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Tutti Kft. az exportra koncentrál

A Tutti Kft. az exportra koncentrál
A 2016-os év két jelentős díjjal is megörvendeztette a Tutti Kft-t. Tovább olvasom