Kisalföld logö

2017. 04. 23. vasárnap - Béla 4°C | 13°C Még több cikk.

Ittas vezetés, kábítószer - Kék hírek Sopron és környékéről

Eseménydús volt a Soproni Rendőrkapitányság hétvégéje. Verekedés, ittas vezetés és kábítószer a bűnügyi listán.

2011. január 21-én a kora délutáni órákban Nagycenken a rendőrjárőr ellenőrzés alá vont egy pótkocsis teherautót. A járművet, amely egy kft. tulajdonát képezte a sofőr alkoholos befolyásoltság alatt vezette. Az elvégzett alkoholszondás vizsgálat után, amely pozitív eredménnyel zárult a söfőr az ittasságát elismerte. Az intézkedő rendőr a helyszínen elvette a vezetői engedélyét.

2011. január 22-én éjfél körül Sopronban a rendőrjárőrök ellenőrzés alá vontak egy Seat típusú gépjárművet. Mivel felmerült a gyanú, hogy a vezető alkoholt fogyasztott, ezért elvégezték az alkoholszondás vizsgálatot, amely pozitív eredménnyel zárult. Az ellenőrzés során egyben az is kiderült, hogy az ittas járművezető vezetői engedéllyel sem rendelkezik, mivel korábban őt a Sárvári Városi Bíróság ittas járművezetés miatt a vezetéstől eltiltotta. A 29 éves kópházi férfi szabálysértési őrizetbe került.

2011. január 23-án éjfél körül Sopronban a nemzetközi vasúti pályaudvaron a Soproni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztályának egyik határ- rendésze ellenőrzés alá vont két iráni állampolgárságú férfit, akik ugyan rendelkeztek érvényes magyarországi humanitárius tartózkodási engedéllyel, de felmerült a gyanú, hogy mindketten Ausztriába, Innsbruckba szeretnének jutni. A két személyt előállították, tiltott határátlépés kísérlete miatt.

2011. január 23-án a hajnali órákban Sopronban az egyetemi kollégium közeléből bejelentés érkezett, miszerint verekedés történt. A helyszínre érkező rendőrjárőrnek a 41 éves sértett elmondta, hogy csupán barátja védelmére kelt, amikor baráti társaságát inzultus érte és ekkor ketten egy 21 éves zalaegerszegi és egy 27 éves kemecsei fiatalember ököllel elkezdte ütni a fejét. A rendőrjárőr a két személyt végül a kollégium egyik szobájában elfogta, majd előállították őket a Soproni Rendőrkapitányság fogdájára. Ellenük súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás.

2011. január 23-án az éjjeli órákban Sopron belterületén a rendőrjárőr ellenőrzés alá vont egy VW-Golf típusú gépjárművet. A 26 éves soproni fiatalember elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

2011. január 23-án Fertőszentmiklós belterületén a rendőrjárőrök ellenőrzés alá vontak egy gépjárművet . A 28 éves undi férfi és a gépkocsiban ülő további személyek gyanús viselkedése miatt a helyszínen további átvizsgálásra került sor és ekkor a gépjármű kormány alatti csukható rekeszéből papírzsebkendőbe csomagolva három kábítószergyanús rózsaszínű tabletta került elő. Az ügyben kábítószerrel való visszaélés vétsége miatt indult büntetőeljárás.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugat-magyarországi és kelet-ausztriai zöld találkozó Szombathelyen

A vörösiszap-kataszrófát állította középpontjába az idén második alkalommal megrendezett… Tovább olvasom