Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

A Norvég-tengeren horgászó erdész esete a színházzal

Az aktuális SzínházSzerdán Trokán Péterrel Nagy Cili beszélgetett.

A SzínházSzerdára igyekezve az járt a fejemben, hogy Trokán Péternek minden bizonnyal bőven lesz mondanivalója.

Szakmai életrajza ugyanis olyan színes, hogy lehetetlen mellette unatkozni, nem is beszélve arról, micsoda szaktekintélyek vették körül őt az elmúlt évtizedekben. A beszélgetés során nem csalódtam: Nagy Cili alig jutott szóhoz a mestereiről, családjáról, pályájáról és nyugalmas perceiről egyaránt szívesen mesélő férfi mellett - írja a vaskarika.hu.

Annak ellenére, hogy az e heti SzínházSzerda volt számomra az egyik legérdekesebb és legintellektuálisabb az eddigiek közül, ez alkalommal van a legnehezebb dolgom az érzéseim, benyomásaim átadása terén.

Hisz mi is történt ezen az estén? Végre valódi színházi történeteket hallottunk, nem a manapság oly divatos bulvársztorikat arról, ki milyen bakikat követett el az egyes produkciókban. Sokkal szívesebben hallgattuk, milyen felemelő érzés volt a magyar színjátszás egyik legkiemelkedőbb alakjával, Ruszt Józseffel együtt dolgozni, sőt, tanulni tőle. Ebben ráadásul közös pontra talált Cili és Péter. Vagy mennyivel léleksimogatóbb Gobbi Hilda színpadi bravúrjáról elmélkedni, mint arról, hogy a nagy színésznő mit fogyasztott éppen a büfében. Ezen az estén egy kicsit valóban bele lehetett látni Trokán Péter ˝belsejébe˝.

A cikk folytatása és galéria >>


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

400 millió forint a Savaria Egyetemi Központnak

A szombathelyi egyetem két épületében az energiatakarékosság elérése a cél. A munkálatok pályázati… Tovább olvasom