Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Tragikus motorbaleset - a feleség hívta a mentőket, majd meghalt

Halálos kimenetelű motorbaleset történt Pest megyében szombat este, jelentette a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Piliscsaba és Tinnye között egy házaspár motorkerékpárjával kicsúszott az útról, majd két fának ütközött, és felborult.

Ezt követően még az asszony értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező mentők mindkettőjüket kórházba szállították, ahol a feleség meghalt.

Olvasóink írták

 • 18. pgeri11 2011. június 21. 13:19
  „A lényeg pedig hogy szerencsétlen asszonynak békét kívánok akárhol is van most. Átkozott egy szerencsétlenség volt ez, nem szolgált rá.”
 • 17. pgeri11 2011. június 21. 13:16
  „5. annobon 2011.06.20. 09:47
  te is sokat motorozhatsz nagyokos! hány métert gurultál eddig ilyenen, fél, miközben nagyfater tolta?!

  7. Madarász 2011.06.20. 10:10
  arról nem a motoros tehet hogy irritálóan sok <moderálva> autós van aki képtelen normális tempóban haladni. Cirka 60%-nak felesleges kocsiba ülnie, futva gyorsabban odaérne. Uram bocsá hogy valakinek van esze nem végigdekkolnia dugót, mert egy rakat kényelmes burzsuj segg képtelen 5 utcát menni gyalog, neki fokoznia kell a közlekedési káoszt egyedül a kocsiban. És akkor még úgy is vezet mint az anyatetü”
 • 16. soproni 2011. június 20. 13:07
  „14.Pedró! Az általánosítgatásból már nekem is elegem van.Hihetetlen,hogy mennyire közömbösek,kárörvendők és szánalmasak az emberek .Mi lenne,ha én alkoholistáznám azokat,akik naponta isznak 1 sört,csak azért,mert én utálom az alkoholt?”
 • 15. soproni 2011. június 20. 13:00
  „Leszálhatnátok már a motorosokról! Minden hétvégén legalább 130-150 baleset történik,annak ellenére,hogy minden sofőr biztos a tudásában.Nem kell itt találgatni és ítélkezni úgy,hogy semmit nem tudtok az esettel kapcsolatban.Soha nem tudhatjátok,hogy nektek mit hoz a jövő és ki lesz a következő áldozat.Remélem Ti szerencsések lesztek a közlekedésben és miattatok soha nem kell ilyen embertelen véleményeket olvasnia senkinek.”
 • 14. Pedró 2011. június 20. 12:34
  „Először is: Részvétem a hozzátartozóknak!
  A szidkozódóknak: Nem kellene általánosítani! A száguldozók és egykerekezők fiatal suhancok, nem családos emberek, hátuk mögött utazó feleséggel!!!”
 • 13. Powerarc 2011. június 20. 12:31
  „Lehet hogy eső miatt nedves volt az út, és relatív ment csak gyorsan. Vagy elég egy olajfolt és sorolhatnám tovább...Találgathatunk, de nem kellene minden infó nélkül a nyakukba húzni a vizes lepedőt, van elég baja a férjnek így is. Igen, vannak hülye motorosok, de miattuk nem kellene általánosítani.”
 • 12. annobon 2011. június 20. 12:17
  „11-hez: Hát talán nem lehet 90 fölött menni, de olyan is létező fogalom, hogy "relatív gyorshajtás". Meg az is, hogy "nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett." Egyébként pontos helyszínelői adatok hiányában minden csak találgatás...”
 • 11. vicenzo 2011. június 20. 12:00
  „Akinak nem lenne ismerős a környék elárulom, hogy Tinnye és Pilicsaba között található az Üvegtigris büfé.
  Erdős fákkal bokrokkal sűrűn benőtt, dimbesdombos kanyargós az egész út. Kizárt, hogy ott bárki 80-nál többel tudjon menni akár autóval akár motorral. Tavaly aug. 20-án jártam arra motorral tudom milyen. Valószínűbb, hogy az erdőből jött valamilyen állat amitől lehet, hogy meijedt a vezető, de simán belefér egy beláthatatlan úthiba, mivel az eset este történt.”
 • 10. pozdorja 2011. június 20. 11:43
  „Nekem ugyan nincs motorom, csak kerékpárom, de tény hogy autóból nehezebb észrevenni egy motorost vagy kerékpárost. Éppen ezért igyekszem úgy közlekedni, hogy akkor is el tudjam kerülni a balesetet, ha éppen nekem lenne elsőbbségem, de a nagyobb jármű vezetője ezt nem biztosítja számomra. AZ ÉN ÉRDEKEM, hogy megússzam. Nem az autós fog megsérülni. Talán ha minden motoros szem előtt tartaná ezt, nagyobb lenne a biztonság. Persze tudom én, gyorsul mint állat, jó érzés húzni a gázt...”
 • 9. hellboy780917 2011. június 20. 11:39
  „a TÉNY-ekkel kár vitatkozni, nem én találtam ki. és senki, így énsem állítottam azt, hoyg itt az autós lett volna a vétkes. de azt így elsőre kijelenteni, hoyg ők voltak... hát, meredek. benne van a pakliban természetesen, de ugyanúgy lehetett egy átszaladó vad, kutya, hirtelen fékező autó, hirtelen felmerült akadály, darázscsípés, nem jól karbantartott, s ennek megfelelően táblázott út, stb sorolhatnám még... de ti biztos többet tudtok, ha már most ráhúztátok a motorosra a hibát.

  é s igenis fel kellene fogni, hogy a sok egykerekező, szlalomozó-száguldó barom elég csekély mértékben képviseli a motoros társadalmat. és pont ez a gond, hoyg az ő <moderálva> miatt épül fals kép a motorosokról ámblokk... meglehet nézni hogy hány és hány motoros társaság van akik adományt gyűjtenek, segélyeket szállítanak, bajbajutottakhoz mennek segíteni, akár kétkezi munkával pl és hányan teszik ezt innen a fikázók közül...

  lehet gondolkodni...”
 • 8. Goldmund 2011. június 20. 10:25
  „Ebben a konkrét esetben nem írták, hogy más jármű is ott lett volna. Itt most tehát mindenképp ők a felelősök.”
 • 7. Madarász 2011. június 20. 10:10
  „3. hellboy780917 2011.06.20. 09:39
  "a gond az, hoyg a motoros balesetek több mint 90%-át nem a motorosok okozzák. ez TÉNY, statisztikai adat, lelehet kérni, énis megtettem. annak ellenére, hoyg sok az önjelölt Rossi közöttük, sajnos az autósok a felelősek többségük haláláért... utána jön a műszaki állapota a vas-nak, amiért persze már a motoros a felelős.

  lehet szervdonorozni meg miegymás, de ez csak a saját szegénységi bizonyítványt mutatja...."

  Szerintem akik szervdonoroznak, azok a napi tapasztalataikból indulnak ki...

  Egyszerűen elképesztő, amit a motorosok művelnek az utakon.

  CsakZsófi!

  Ha az autósok nem figyelnének rájuk, sokkal több maradna ott.

  Érdekes módon az autósnak sosem jut eszébe egy egyenes útszakaszon felgyorsítani, és a hátsó kerekeire ágaskodni az autóval, míg a motorosoktól sajnos elég sokszor látni ilyet, lakott területen belül is, ahol akár egy kisgyerek is leléphet elé a zebrán, ahol ilyen pózban és sebességgel esélye sincs megállni.
  Ugyanez vonatkozik a magasan a megengedett feletti sebességgel szlalomozni az autósok között a záróvonalon közlekedési módra is.
  Számtalanszor látni, hogy körforgalomnál, lámpánál úgy akarnak előre menni, hogy a záróvonalon, hajszálra kicentizve a mellette szemben haladó kocsisort. Elég, ha egyik szélesebb jármű, holott az előre meneteli lehetőség csak akkor érvényes rájuk, ha van elegendő hely a sávban, nem pedig mindenen keresztül, beleértve pl. a sávokat elválasztó járdaszigetet is.

  Ez a 90 % kissé durva, mert a szabályok betartása és a kulturált közlekedés terén inkább fordítottnak látszik az arány, 10-ből max. egy közlekedik normálisan.”
 • 6. matuskaszilveszter 2011. június 20. 09:53
  „A 90% szinte egyenlő a teljes vétlenséggel ez a hibaszázalék azt feltételezné hogy a motorosok a fent említett baleseteken kívül szite soha nem hibáznak?Kac kackac kérd le megint de mest tényleg!”
 • 5. annobon 2011. június 20. 09:47
  „4-hez: "a motoros balesetek több mint 90%-át nem a motorosok okozzák" Hát fene tudja. Szerintem nem ilyen magas az a százalék! A fenti esetben is egyértelműen a motoros volt a hibás. "egy házaspár motorkerékpárjával kicsúszott az útról" Ebből a mondatból legalábbis erre következtetek... Meg arra, hogy valszeg nem 90-el mentek.”
 • 4. CsakZsófi 2011. június 20. 09:42
  „az autósok is szervdonorok, mindenki az az életben..sosem tudhatod mikor érkezik el a végső állomás...
  és jó lenne ha nem a motorosokat szidnátok állandóan...elsősorban az autós barátaink lehetnének figyelmesebbek így nyáron....”
 • 3. hellboy780917 2011. június 20. 09:39
  „a gond az, hoyg a motoros balesetek több mint 90%-át nem a motorosok okozzák. ez TÉNY, statisztikai adat, lelehet kérni, énis megtettem. annak ellenére, hoyg sok az önjelölt Rossi közöttük, sajnos az autósok a felelősek többségük haláláért... utána jön a műszaki állapota a vas-nak, amiért persze már a motoros a felelős.

  lehet szervdonorozni meg miegymás, de ez csak a saját szegénységi bizonyítványt mutatja....”
 • 2. Hyppolit 2011. június 20. 09:35
  „Az élet minden területén van veszélyhelyzet, de a motorok "időzített koporsók".Sajnos, akik ráülnek ezt elfelejtik, vagy fel sem fogják...”
 • 1. zrx_xzr 2011. június 20. 08:50
  „: (”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A magyar himnusz beregszászi betiltását követeli a Szvoboda párt

A szélsőjobboldali Szvoboda párt hatósági fellépést követel a beregszászi járási tanács (közgyűlés)… Tovább olvasom