Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Tragédia: televízió zuhant a csecsemőre

Életét vesztette egy huszonkét hónapos csecsemő, akire ráesett egy televízió készülék Bakson szerdán este.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szenti Szabolcs tájékoztatása szerint a rendőrség ügyeletére a mentésirányítás jelentette be, hogy meghalt egy 22 hónapos kisfiú, miután rázuhant egy televíziókészülék Bakson egy családi házban. Az esetkor otthon tartózkodó édesanya elindult a kisfiúval a kisteleki kórházba, időközben pedig hívták a mentőszolgálatot. Út közben a mentők átvették a kisfiú ellátását, sokáig próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyben ismeretlen tettes ellen - tette hozzá a főhadnagy.

Olvasóink írták

 • 18. jucuska40 2010. október 01. 11:05
  „Elég érdekes az ügy! Fel emelkedett magától a tv vagy mi a szösz??? Kiváncsi vagyok a fejleményekre..kicsit gázos indok.))”
 • 17. RickCartman 2010. szeptember 30. 21:40
  „Agyoncsapták, aztán ráfogták a tévére.”
 • 16. AHA 2010. szeptember 30. 20:11
  „frollo 2010.09.30. 19:50
  Nem mutatták a szülőket.(még)
  <moderálva> Azoknál szoknak ilyen rejtélyes esetek történni.”
 • 15. Tommm 2010. szeptember 30. 19:52
  „http://tv2.hu/tenyek/video/teve-eshetett-egy-kisbabara-tenyek-riport”
 • 14. Tommm 2010. szeptember 30. 19:37
  „13. hozzászólás AHA 2010.09.30. 18:31
  Egyetértek. Aki látta a híradó valamelyikét az tudja miért.”
 • 13. AHA 2010. szeptember 30. 18:31
  „Nyugodjatok meg nem zuhant a gyerekre semmi.A szülők hamarosan le lesznek tartóztatva!”
 • 12. eliv 2010. szeptember 30. 13:08
  „Borzasztó ez a baleset, valóban nagyon hamar megtörténhet a baj, még otthon is. Egy életen át kíséri a családot ez a tragédia, őszinte részvétem nekik! Nem derültek ki a cikkből a részletek, de ha bármiben hibásak is voltak a szülők, ezt a "büntetést" nem érdemelhették ki vele.

  Sok mindent meg lehet tanítani egy 20 hónaposnak is, már a még kisebbnek is, hogy mit nem szabad. Kellő szigorral és következetességgel. Pl nem mászókának használjuk a kanapét mert nagyot lehet esni róla, főleg a támlájáról. Persze a kisgyerek keresi a határokat, próbálgatja meddig mehet el, de a szülőn is múlik, megtanulja-e a szabályokat...”
 • 11. olvaso02 2010. szeptember 30. 12:09
  „Őszinte részvétem a Családnak !!
  Hát én nem mondanám hogy meg lehet tanítani a gyermeknek hogy nem szabad mert annál inkább azt csinálja 20 hónapos a lányom de mindent csinál amit nem szabad !! Szóval egy percem nincs mellette csak ha alszik !! Nagyon sok erőt kívánok a szülőknek hogy ezt fel tudják dolgozni !!!”
 • 10. inehsorab 2010. szeptember 30. 11:53
  „Őszinte részvétem a kisgyerek családjának!

  A szülőket nem lehet hibáztatni! Egy ekkora gyerek olyan dolgokra képes (akár a szülőtől 1 lépésre), amikre nem is gondolnánk addig, míg nem történik meg a baj.

  Az én kisfiam 26 hónaposan rántotta magára a tv-t. Nem volt izompacsirta, csak az alatta levő szekrény fiókját kihúzta, abba belekapaszkodott, és a bútor már borult is a rajta lévő tv-vel együtt. A tv-t megtartotta a kábel, de a szekrény alá beszorult a gyerekem, és eltörött a lába. DE ÉLETBEN MARADT!!! Hála Istennek!

  Nem voltam tőle 2 lépésnél távolabb, mellettem történt, egy szempillantás alatt. Mire nyúltam volna, már késő volt.

  Azóta az összes kisbútor rögzítve van a falhoz. De egy eleven gyerek úgyis talál magának más veszélyforrást...”
 • 9. Madarász 2010. szeptember 30. 11:23
  „Fiúk!

  Ebbe ne legyetek olyan biztosak. A mai tv álványok nagy része kerekes, vagy filccel védett a lába a karcolástól, ezért egy hirtelen nekifutó kisgyerek egy kisebb lökéssel is ki tudja mozdítani a helyéből, és ilyenkor könnyen megbillenhet az a tv. De az is előfordulhatott, hogy a bútor éppen akkor tört össze mikor a gyerkőc a közelben volt, de akár egy másik, kicsit nagyobb gyerek is leboríthatta a testvérére.

  Ez mégsem az az eset, mint amikor a babát egyedül hagyták egy hatalmas kutyával az udvaron, ott tényleg felelős a szülő, de egy szobában senki nem számít ilyen dologra, nem lehet ellene védekezni. Bár bizonyos szempontból mégis csak megelőzhető valalmilyen szinten, mert már egész kis korban meg lehet tanítani egy gyerkőcöt arra, hogy nem szabad oda menni, már egy év alattinál is lehetséges.

  Függetlenül bármitől, ez egy olyan dolog, amire nem számíthatott az anya, nem szokványos, nem mindennapi gyerekekkel megeső háztartási baleset.”
 • 8. Pedró 2010. szeptember 30. 11:00
  „Részvétem a családnak!

  Azért hozzátenném, hogy egy ennyi idős gyerek kötve hiszem, hogy a kábelnél fogva magára tudna rántani egy ilyen készüléket! Még akkor is küzdenie kellett vele, ha LCD-ről van szó.”
 • 7. hellboy780917 2010. szeptember 30. 10:57
  „hát egy tv nem fél kiló hogy csak úgy magára borítsa... ott vagy volt gond a tv állvánnyal vagy bútorral, vagy valami más is van a háttérben... főleg ha egy régebbi tipusú crt tv-ről van szó... azt egy felnőtt is elég nehezen mozgatja, nemhogy egy kétéves gyermek...

  R.I.P.”
 • 6. bocikriszti 2010. szeptember 30. 10:49
  „részvétem a családnak. sajna hamar elő fordul az ilyen. remélem nem fog itt senki okoskodni, meg szidni a szülőket, mert a baj hamar ott van. akinek nincs gyereke, az nem tudja.”
 • 5. fióka 2010. szeptember 30. 10:48
  „szomorú,de legyen egyben tanulságos is az eset.részvétem a családnak”
 • 4. sicc 2010. szeptember 30. 10:38
  „Akinek van ilyen kicsi gyereke, az tudja milyen hamar megtörténik a baj, és csak a szerencsén,véletlenen múlik, hogy a gyerek nem sérül komolyabban !
  Az én lányom még a saját lábába is elesik egyhelyben ,úgy hogy majdnem kitört a foga :) .
  Rosszul vagyok az olyan hozzászolóktól, akik nagyképűen kijelentik, hogy velük ilyen nem fordul elő soha!
  Nagyon sajnálom, milyen tragédia ! Én elájultam volna , szegény asszony ,a kezei között halt meg a gyermeke ! Én beleőrülnék !”
 • 3. Csetneky 2010. szeptember 30. 10:15
  „Hiába, a kisgyerekre folyamatosan figyelni kell. Részvétem a családnak.”
 • 2. Madarász 2010. szeptember 30. 10:06
  „Valőszínűleg nem, biztosan magára rántotta. Sajnos a gyerekek hajlamosan az ilyen dolgokra, ha valami magasabban van náluk, akkor ágaskodnak és kapaszkodnak az asztalon lévő terítőre, hogy lássanak jobban.

  Vagy lerántotta, vagy meglökte az állvány és kibillentette, így eshetett rá. Mondhatnánk, hogy jobban figyeltek volna oda, de sajnos egy perc alatt mag van a baj.
  Sajnálom szegénykét és még jobban az anyukát, akinek élete végéig lelkiismeret furdalása lesz miatta.”
 • 1. Pedró 2010. szeptember 30. 09:45
  „Mivan??!!!
  Csak úgy ráugrott szegény babára a televízió????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parkolóőrök őrizetben - vesztegetés a vád

Őrizetbe vettek vesztegetés miatt legalább három volt budapesti parkolóőrt - írta az index.hu… Tovább olvasom