Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Szijjártó: Gyurcsánynak fáj a végkielégítések megadóztatása

A ˝pofátlan˝ végkielégítések megadóztatása személyesen fáj Gyurcsány Ferencnek és embereinek, hiszen ők azok, akik ezeket felvehették - közölte Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője kedden este az MTI-vel.

A szóvivő azt közölte: a magyar emberek idén már kétszer, áprilisban és októberben is lezárták a Gyurcsány-korszakot, átadták a múltnak hazugságaival, elhibázott gazdaságpolitikájával és pofátlan végkielégítéseivel együtt.

"Ma újra bebizonyosodott, hogy a Gyurcsány-korszak mindig vissza akar tolakodni Magyarországra" - olvasható Szijjártó Péter közleményében.
Gyurcsány Ferenc a demokraták nevében azzal vádolta a miniszterelnököt a charta tüntetésén, hogy elveszi az emberek pénzét, despotaként viselkedik a köz szolgáival és a lelepleződéstől való félelmében meggyengíti az alkotmányosságot. A szocialista politikus szerint ha ezekek a vádak bebizonyosodnak, akkor "politikai értelemben Orbán Viktor többé nem legitim alkotmányos vezetője a hazának".

A volt pártelnök-miniszterelnök a Vértanúk terén néhány ezer ember részvételével tartott kedd délutáni demonstráción úgy fogalmazott: Magyarországnak tolvaj kormánya van, a kormányfő pedig hazudott csalt és lopott.

Ocsmánynak nevezte a tervezett alkotmánymódosítást és reményét fejezte ki, az Alkotmánybíróság tesz azért, hogy az alaptörvény szelleme megmaradhasson azután is, ha a betűje már szembekerül ezzel.

Gyurcsány Ferenc a következő hónapok legfontosabb ügyének tartja az új alkotmánnyal kapcsolatos népi kezdeményezésüket, és azt kérte a demokratáktól, győzzenek meg minél több embert annak érdekében, hogy a nép mondhassa ki a végső szót az alaptörvényről.

Olvasóink írták

 • 6. stewe7109 2010. november 03. 10:40
  „Péter! Te hogyan is léptél le a parlamentből a múltkori rablóváltáskor? Khm..”
 • 5. Batistuta 2010. november 03. 09:29
  „Szijjártó Péter, mint azt már oly´ sokszor megtette a múltban, nem tesz mást, csak csúsztat. Ha még ellenzékben lenne, most azt üvöltözné saját magának, hogy hazudik. Nem is lenne baj ezzel, ha nem a miniszterlenök egyik legközvetlenebb munkatársáról lenne szó. Szijjártó egyébként - Schmitt Pál mellett - méltóképpen reprezentálja a ma hatalmon lévők gondolkodásmódját.”
 • 4. Fürgeszarvas 2010. november 03. 07:43
  „3. janika 2010.11.03. 05:13 "Töketlen a bűnüldözés ebben az országban!" - Egyetértek,de csak részben ! A bűnüldözés pártfüggő ebben az országban ! Olyan ügyeket nem is vizsgálhat az ügyészség,amelynek fideszes gyanúsítotti érintettje lehet ! Szíjjártó meg számoljon el a saját mutyizásaival,mert bőven van neki ( egy részéről már "bírósági igazolása" is van !) Szíjjártó megszólalása tipikus példája annak , hogy a tolvaj kiált rendőrért !”
 • 3. janika 2010. november 03. 05:13
  „Szégyen az, hogy a "Cusi" főnökei még mindig szabadlábon vannak! Töketlen a bűnüldözés ebben az országban!”
 • 2. load 2010. november 02. 22:48
  „Szegény Cusi, 70 millióért kapott nyolc és fél évet.
  Az alkotmányos puccsal elsikkaszott 900 milliárdért mennyi jár?”
 • 1. Csetneky 2010. november 02. 21:51
  „Fején találta a szöget, pontosan ez az elvtársak baja! A szomorú és egyben nevetséges pedig az, ahogy az általuk megtévesztettek - akik egyébként sohasem kaptak ilyen pénzből egy fillért sem - birka módon bégetik, hogy négy láb jó, két láb rossz. Sebaj elvtársak, lesz ez még így se!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A zebrán gázoltak el egy férfit

A zebrán gázolt el egy férfit egy teherautó a Somogy megyei Mernyén kedden kora este. Tovább olvasom