Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Szegedi modellek a tengeren

A Fashion Tv nyolcszintes luxushajóján vendégeskedett tíz napon keresztül Csonka Nóra és Pesztránszki Andrea. A fiatal szegedi modellek minden mozdulatát kamerák figyelték és testőrök vigyázták.
A szegedi Csonka Nóra és Pesztránszki Andrea tíz napig még az orrát sem tudta megvakarni anélkül, hogy azt a kíváncsi kamerák ne rögzítették volna. A lányok nem egy újonnan induló valóságshow hősnői voltak, hanem több mint egy hétig vendégeskedtek a Fashion Tv gurujának, Michael Adamnek tengerjáró luxushajóján.

Francia vendégszeretet

– A fotóink alapján választott ki bennünket a Free Faces Modellügynökség, ők tartják a kapcsolatot Magyarországon Michael Adammel, aki aztán meghívott bennünket a hajójára – emlékezik vissza a közelmúltban történtekre a huszonegy éves Csonka Nóra, akit első osztályon repítettek a luxustengerjáróhoz. A két szegedi lány nem egyszerre élvezte a franciák vendégszeretetét: több „turnusban" érkeztek a hajóra a modellek a világ minden tájáról. – Így sokkal több lány lehetőséget kap az érvényesülésre – magyarázza a tíznaponta ismétlődő lánycserét a huszonhárom éves Pesztránszki Andrea.

Pesztránszki Andrea és Csonka Nóra. Fotó: Segesvári Csaba

A nyolcszintes luxushajón medence, bár és diszkó várta a szegedi modelleket, akiket kétszemélyes kabinokban szállásoltak el. Bár a lakhelyek mindössze néhány négyzetméteresek voltak, franciaágy, plazmatévé és külön fürdőszoba kompenzálta a szűk helyből adódó viszontagságokat.

Mit kértek cserébe?

Andrea és Nóra teljes ellátásban részesült, s ha a bőséges reggeli, az ebéd és a vacsora után még mindig éhesek maradtak, kedvükre falatozhattak a hajó több szegletén is tálcára halmozott gyümölcsökből és süteményekből.

F Diamond

A Fashion Tv a világ legnagyobb divattal, stílussal, trendekkel foglalkozó televíziója. Világszerte több mint 300 millió háztartásban látják, amelyből mintegy 78 millió található Európában. Az F Diamond nevű hajóra minden héten 30 lányt hív meg Michael Adam. A modellek modellfelfedező-versenyen vesznek részt a hajón, ahol az első három bejut az év lezárásaként rendezendő döntőbe. A jelentkezők bemutatkozhatnak az FTV műsorában is. Aki itt megjelenési lehetőséghez jut, és esetleg jól is szerepel, akkor könnyen előfordulhat, hogy megkapja a sokak által áhított nemzetközi karrierlehetőséget is.

A szépségeknek „egyenruhát" kellett viselniük: a Fashion Tv logójával ellátott pólóban feszítettek, amelyet az út végén haza is vihettek. A szexi topokon kívül Fashion Tv-s telefondíszt, baseballsapkát és papucsot is a bőröndjükbe gyömöszölhettek.

S hogy mit kellett mindezért cserébe tenniük? – Michael Adamet is, mint a playboyos Hugh Hefnert, bárhová megy, gyönyörű lányok kísérik kézen fogva. A modellek beszélgetnek vele, szórakoztatják. De nemcsak őt, hanem a hajó vendégeit is. Mi minden este divatbemutatóval készültünk – meséli Nóra. Nap közben a show koreográfiáját gyakoroltatták a szervezők a modellekkel, akik aerobikórákon is részt vettek, és sminkleckéket is kaptak, hogy este tökéletes külsővel állhassanak a külföldi vendégek elé, akik borsos összegeket fizettek azért, hogy éjszakánként a luxushajóra léphessenek.

Minden éjjel másik kikötő

A divatbemutatóval azonban nem ért véget az este a lányoknak. A tíz nap alatt minden éjjel másik kikötőben horgonyzott le a tengerjáró. Így Saint Tropez, Nizza, Cannes és Monaco bárjaiban is bulizhattak a szemrevaló szépségek. Nóra Cannes-ban például Bob Sinclairrel – a világhírű francia lemezlovassal – táncolhatott. A buli hangulatáról a lélegzetelállító környezeten kívül a Don Perignon pezsgő gondoskodott, amelyből egy üveg több tízezer forintba kerül. A modellek közelébe nem férkőzhetett akárki, hiszen kétajtós szekrény méretű testőrök vigyázták minden lépésüket.

De mint minden csoda, ez sem tarhatott örökké. A tíz nap eltelt, és a lányoknak vissza kellett rázódniuk a régi kerékvágásba. A luxushajó fedélzetéről mindketten az iskolapadba csüccsentek vissza. Nóra a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán tanul német–kommunikáció és médiatudomány szakon, Andrea pedig a Szegedi Felnőttoktatási Intézményben sajátítja el az irodavezetéshez elengedhetetlen ismereteket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az 1956-os megbélyegzés 1989-ig tartott

Tizenkét napos őszi forradalmunk megtorlása évekig tartott: az 1956. november 4-i szovjet… Tovább olvasom