Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

Ránk vár a világ!

Egzotikus utazásra csábító és hazai barangolásra invitáló ajánlatok. Az ötödik alkalommal megrendezendő Vár a nagyvilág! idegenforgalmi szakkiállításon, amely a hétvégén nyílik meg Győrött, ezek várnak az érdeklődőkre.
Nemcsak távoli tájakra csábít, a helyi értékeket, turisztikai lehetőségeket is bemutatja a hétvégén nyíló Vár a nagyvilág! utazási és idegenforgalmi szakkiállítás Győrött. A hármashatár-menti régió vonzerejének tükrét adja a háromnapos program kínálata, amely a Termálfürdő a turizmus motorja című konferenciával egészül ki idén.

Április 2. és 4. között a győri egyetemi csarnokban 1200 négyzetméteren hetvenöt kiállító várja az érdeklődőket. Főként utazási irodák, szabadidős és extrém sportokat népszerűsítő szolgáltatók ismertetik ajánlataikat, de térségfejlesztési társulások, önkormányza-

tok vendégváró ajánlataiba is bepillantást engednek a standokon.
A szervezők ötezer látogatóra számítanak, változatos közönségprogramokkal csalogatják a nagyérdeműt a kiállításra.
Tánccsoportok, színjátszók, kórusok, zenészek lépnek a színpadra és záróeseményként Maksa Zoltán humoristával találkozhatnak az érdeklődők. Emellett íjász- és kézműves-bemutatókat láthatnak, bort, sajtot kóstolhatnak.

Megtekinthetik a Szigetköz virágai című fotókiállítást.
A Vár a nagyvilág! 2004 pénteken déltől este hatig, szombaton és vasárnap délelőtt tíztől este hatig látogatható. Gyermekeknek ingyenes a belépés, felnőtteknek négyszáz forintba kerül. A tombolán több mint ötszázezer forint értékben sorsolnak ki nyereményeket. Bővebb információ a 96/550-826-os telefonszámon Németh Katalintól és Laposa Tibortól kérhető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Agrárexpó Pápán

A kilencedik Szent György-napi Agrárexpót április 23–25. között rendezik meg Pápán. A tavaszi… Tovább olvasom