Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 0°C | 7°C Még több cikk.

Nyit a Győri Vásár

Minden hely foglalt, 224 kiállító, számos szakmai és szórakoztató program várja a Magvassy-sportcsarnok területén szerdán nyíló XII. Győri Általános Vásár és az Agroraab élelmiszer-ipari, mezőgazdasági szakkiállítás látogatóit.
Tavaly a sportcsarnok felújítása miatt szeptemberben rendezték a Győri Vásárt, s óvatosan szólva nem volt sikeres sem a kiállítók, sem a rossz idő miatt elriadt látogatók körében. Idéntől „ visszatér a rend " , a vásár (melynek egyik médiapartnere cégünk, a Lapcom kft. is) június 5. és 10. között tart nyitva.

Cserép ajándékba

A nyitást megelőző tegnapi sajtótájékoztatón Galló Zoltán, a Győri Vásár Kft. ügyvezetője elmondta egyebek között: a 4 ezer négyzetméter fedett és a 10 ezer négyzetméter szabad kiállítási területen minden hely elkelt. Az ország minden részéből összesen 224 (megyénkből 136) cég mutatkozik be. A legnagyobb arányt (húsz százalék) az építőipar képviseli. Talán ennek is köszönhető, hogy idén a vásár látogatói között 300 ezer forint értékben tetőcserepet – 100 négyzetméter – sorsolnak ki. Egyébként a kiállítók mintegy hatvan százaléka évről évre visszajár.
Idén a nyitónapon tíz vásári díjat adnak át, s lesz egy új is, a vásárszervező termékdíja, amellyel valamely újdonságot kíván elismerni.

Nemzetközi üzletember-találkozó

Szerdán, csütörtökön és pénteken nagyszámú szakmai program is lesz, érdekes személyiségekkel, előadásokkal, fórumokkal. Első ízben kerül sor nemzetközi üzletember-találkozóra. Mint a szervező, Török Antal, a Felkínálom Marketing Menedzser Center igazgatója a sajtótájékoztatón elmondta, tíz ország sok üzletemberét sikerült Győrbe csábítani partnerkapcsolataik révén, sőt, például egy belga cég éppen itt találkozik leendő, más országokbeli partnereivel...

Szórakozás minden mennyiségben

A Győri Vásárnak immár hagyományos kísérőrendezvénye a sörfesztivál, amely minden évben igen népszerű. Sztárvendégei közt lesz például Kozsó és az Ámokfutók, az Irigy Hónaljmirigy, Bajor Imre... Szombaton egész nap sztárok sokaságával lehet majd találkozni az RTL Klub road-show- ján. Ezen a napon a belépés díjtalan (akárcsak hétfőn, a zárás napján).
Ugyancsak ingyenes a vásári autóbusz-különjárat. Útvonalán (Marcalváros II. – Lajta u. – Vasvári Pál u. – Ifjúság körút – Ipar u.) minden buszmegállóban megáll. A járatok pénteken 14 – 19 óra, szombaton és vasárnap 10 – 19 óra között minden egész órában indulnak Marcalvárosból, s minden félórában vissza.
A vásár kiállításai szerdán és csütörtökön 10 – 18 óra, pénteken, szombaton és vasárnap 10 – 19 óra, hétfőn 10 – 14 óra között látogathatók.

Szórakoztató programok >>
Szakmai programok >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Premier előtt: A Traviata próbáján

Folytatódik a Verdi-sorozat a Győri Nemzeti Színházban. Június 15-én mutatja be a társulat a nagy… Tovább olvasom