Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Nem modellkedik a királynő

Szépségversenyünk győztese, Csala Marianna teljesen felépült a balesetből, de modellkedni már nem szeretne.
Öt hetet töltött kórházban, s négy műtétet végeztek el tavaly nyári autóbalesete után a húszéves szépségen, aki két nappal a „Szépség határok nélkül" verseny megnyerése után vadonatúj nyereményautójával karambolozott. Szerencséje volt, a légzsák és a biztonsági öv megvédte a balesetben vétlen lányt, akkor azonban úgy tűnt, élete gyökeresen megváltozik. Nemcsak a modellkedés került veszélybe, hanem szenvedélyét, a versenytáncot is elfelejthette egy időre, s kétséges volt, képes lesz-e valaha a parkettre állni.

CIKKEK ÉS KÉPGALÉRIÁK A KISALFÖLD SZÉPSÉGVERSENYÉRŐL ITT >>


Csodás felépülés

Most, több mint fél évvel a baleset után Csala Marianna szinte teljesen felépült, s ami kész csoda, arcán sem látszanak a tragédia nyomai.
– A gerincem és az állkapcsom, ami a legjobban sérült, soha nem lesz teljesen ép, mivel utóbbiból letörött egy darab, így nem volt, ami az alsó és a felső állkapcsomat összetartsa – mondja Marianna, akinek – bár állítása szerint a száját még egy kicsit ferdén nyitja – már a beszédén sem érezni a történteket.

– A legjobban attól féltem, hogy végleg abba kell hagynom a táncot, ami az életem volt. A győri orvosom azt mondta, felejtsem el, hogy valaha táncolni fogok, de később kiderült, azért nem ilyen tragikus a helyzet.
Tényleg nem: Marianna már eljár a tánccsoport próbáira. Ez valóságos csoda annak fényében, hogy a baleset után negyven kilóra lefogyott lánynak újra kellett tanulnia járni, és sokáig olyan hétköznapi dolgok is hatalmas erőfeszítésssssel jártak, mint az öltözködés.

Kattintson a képre >>
„ Volt időm gondolkodni"

– Nem szeretnék többé modellkedéssel foglalkozni, teljesen kizártam az életemből – mondja Marianna, aki a felvetésre, hogy a modellvilág szinte minden fiatal lány álma, keserűen felnevet: – Ne legyen! Az elmúlt hónapokban bőven volt időm gondolkodni és átértékeltem az életemet. Lehet, hogy van, akit ez a munka kielégít, de én a kórházi ágyon rájöttem, hogy ezerszer fontosabb dolgok is vannak az életben. Nem szeretném az időmet arra vesztegetni, hogy fotósoknak pózolok.
Két apró kivétel azért van: egy esküvőiruha-szalon, amelynek tulajdonosával régóta barátok, és egy mesterfodrász, akinek évek óta ő a modellje. Nekik szívesen áll fényképezőgép elé.

Autót majd saját erőből

A kis nyeremény Suzukit azért, hogy totálkárosra tört a balesetben, egy kicsit sajnálja. Most már.
– Egészen a közelmúltig ez eszembe sem jutott, inkább úgy gondoltam az autóra, hogy az mentette meg az életemet.

Csak most, hogy az életem majdnem visszatért a régi kerékvágásba, gondolok arra, milyen jó lenne egy kocsi... Mégiscsak az első autóm volt! Ha azonban lezárul az ügy és a biztosító fizet, mégsem autóra költöm, inkább egy saját kozmetikai szalonba fektetem. Bízom benne, hogy ha keményen dolgozom, előbb-utóbb a saját erőmből is telik majd rá.

Kapcsolódó anyagok >>

Megválasztották a legszebbeket (2005-06-13) >>
Javul a királynő állapota (2005-06-25) >>
Orvosi csoda a szépségkirányő gyógyulása (2005-07-02) >>
Budapesti kórházban a királynő (2005-07-06) >>
Budapesti kórházban a királynő (2005-07-06) >>
Otthonában gyógyul a királynő (2005-08-04) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mától látható a mozikban A herceg haladéka című film

A héten tartják Tímár Péter legújabb filmjének, A herceg haladékának országos premierjét: Kulka… Tovább olvasom