Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Nagy port kavart az R-Port

A „Táncvarázs 2002” gálán az R-Port együttes szórakoztatta a közönséget. A fellépés és a "kötelező" autogramosztás után Viktort csíptük el néhány kérdés erejéig.
– Ki találta ki az együttes nevét ?
– Miután a V. I. P. feloszlott, bátyámmal, Imrével mindenképpen folytatni akartuk a zenélést, ezért döntöttünk úgy, együtt vágunk bele. Így hát egy délután összeültünk és azon tanakodtunk, mi is legyen duónk neve. Hosszú és kimerítő gondolkodás után végül az R-Port mellett döntöttünk, mivel az első betű a vezetéknevünk, azaz a Rakonczai kezdőbetűje.
– Tartjátok a kapcsolatot Gergővel és Alexszel ?
– Barátságban váltunk el tőlük, ezért manapság is gyakran beszélünk telefonon, vagy éppen találkozunk velük. Pk már a saját útjukat járják. Eleinte furcsa volt, hogy nincs többé V. I. P., de meg kellett szokni a gondolatot, mert saját karrier építését terveztük.
– Tervezitek, hogy valamikor újra összeáll a V. I. P. ?
– Sok szervezést igényelne újra összehozni a csapatot, de ki tudja, mit hoz a jövő... Talán egyszer, amikor senki sem számít rá, felcsendülnek a régi nóták.
– Hova mentek nyaralni ?
– Nemrég jöttünk meg a török Riviéráról. Nagyszerű volt az idő, a tenger pedig egyszerűen csodálatos.
– Tudomásom szerint az „ Akarom, hogy rám találj " című album megjárta Amerikát...
– Ez így van. Amikor a lemez elkészült, e-mailen keresztül felvettem a kapcsolatot a hollywoodi Future Disc Systemsszel és küldtem nekik egy példányt. Pk elvégezték rajta az utómunkálatokat, majd az igazgató, Steve Hall elismeréssel postázta vissza az átnézett anyagot. Erre rendkívül büszkék vagyunk, ugyanis ez a stúdió végezte többek között Madonna és Ronan Keating albumainak utómunkálatait.
– Mik a terveitek a közeljövőre nézve ?
– Szeretnénk még erről az albumról kimásolni egy dalt, és ahhoz klipet forgatni. Már készítjük az új lemezt is, ami reményeink szerint télen fog megjelenni. Ezenkívül július 19-én R-Port-nap lesz Agárdon, ahova minden érdeklődőt sok szeretettel várunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hidak - nyolcféleképpen

Idén nyolc művész vállalkozott arra, hogy a mosonmagyaróvári művésztelepen egy gondolatot vigyen… Tovább olvasom