Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

Lövöldözés a pécsi egyetemen - Egy diák meghalt

Nagy valószínűséggel korábbi beilleszkedési zavar állhat annak hátterében, hogy egy 23 éves hallgató maroklőfegyverrel megölte egy csoporttársát és többeket megsebesített csütörtökön a Pécsi Tudományegyetemen.

22.05 - Többször fenyegette társait az egyetemen korábban a pécsi lövöldözés tettese csoporttárásának édesanyja szerint, aki erről csütörtökön este beszélt az MTI-nek.

A neve elhallgatását kérő édesanya azt mondta: a fiatalember furcsán viselkedett, több, vele gyakorlatra járó csoporttársának kilátásba helyezte, hogy agyonüti, vagy megfojtja őket.

Hozzátette: az ő lányát is szidalmazta, szerdán egy ajtót csukott a lábára, aznap este azon gondolkozott a család, hova fordulhatnak segítségért, hogy ez a jövőben ne fordulhasson elő.

Az édesanya nem tudta megmondani, mi lehetett a csütörtöki lövöldözés közvetlen kiváltó oka. Mindössze annyit jegyzett meg, hogy az elkövető többször is kinyilvánította, utálja ezt a kémia gyakorlatot és a tanárt is.

Egyúttal örömét fejezte ki, hogy a lánya megmenekült. Élete azonban egy hajszálon múlott. Beszámolója szerint a gyilkos rálőtt, de a lövedék megállt a táskájában lapuló pénztárcában.


21.45 - Gyertyagyújtással emlékeztek hallgatók és oktatók a pécsi lövöldözés áldozatára és sérültjeire a tett helyszínén csütörtökön este.

Az MTI becslése szerint a hallgatói önkormányzat rendezvényén mintegy kétezren vettek részt, az emberek döbbent arccal, mély részvét mellett, némán sorakoztak a biofizikai intézet előtt, hogy gyertyát, mécsest gyújtsanak az épület lépcsőjénél.

A pécsi egyetemen egy 23 éves hallgató csütörtök délben maroklőfegyverrel megölte egy csoporttársát, életveszélyesen megsebesített egy másik, 19 éves fiatalembert, továbbá a lövöldözésben súlyos sérülést szenvedett egy 36 éves, laboránsként dolgozó férfi és egy 54 éves takarítónő. A gyilkost a rendőrök elfogták.


21.22 - Stabilizálták az orvosok a csütörtöki pécsi lövöldözés legsúlyosabb sérültjének állapotát, de a 19 éves fiatalember még nincs túl az életveszélyen.

Korontos Zoltán, Pécs rendőrkapitánya az MTI-nek elmondta: az áldozatot megműtötték, fiatal szervezetének is köszönhetően bízni lehet a túlélésében. Sérüléseiről és arról, hány lövedék találta el, a kapitány nem tudott beszámolni. A másik két sérült állapota is súlyos, ők már korábban átestek egy műtéten.

A rendőrkapitány kitért rá, hogy a helyszíni szemle már befejeződött, a kihallgatások azonban még tartanak. Az eset részleteiről szólva megerősítette, hogy a tettes legálisan tartott lőfegyvert, miután annak idején megfelelt az engedélykiadás szigorú procedúrájának. Megjegyezte, hogy tettének elkövetésekor mintegy tíz lövést adott le az épületben.

A pécsi egyetemen egy 23 éves hallgató csütörtök délben maroklőfegyverrel megölte egy csoporttársát, életveszélyesen megsebesített egy másik, 19 éves fiatalembert, továbbá a lövöldözésben súlyos sérülést szenvedett egy 36 éves, laboránsként dolgozó férfi és egy 54 éves takarítónő. A gyilkost a rendőrök elfogták.


21.15 - Öt lövedéket operáltak ki abból a 19 éves fiatalemberből, akit életveszélyesen megsebesített egy 23 éves hallgató csütörtök délben a Pécsi Tudományegyetemen - közölte este internetes kiadásában a Népszabadság.

A tettes egy társát megölte, három embert pedig megsebesített: a fiatalembert életveszélyesen, egy laboránsként dolgozó férfit és egy takarítónőt súlyosan.

Az írás szerint a közvetlen életveszélybe került 19 éves hallgató állapotát hétórás műtéttel sikerült stabilizálni. Este fél 8-kor tolták ki a műtőből. Öt lövedék érte a combját és a hasát. Mind az öt golyót eltávolították a számos szakorvost igénylő maratoni műtét során - mondta Németh Péter, az egyetem orvostudományi karának dékánja.

A 36 éves laboráns közepesen súlyos állapotban van, míg az 54 éves takarítónő már túl van az életveszélyen, műtétjük a kora esti órákra véget ért. A 19 éves fiatalember életéért továbbra is harcolnak.

Egyetemi hallgatók a lapnak azt mondták: a lövöldöző korábban az intézmény természettudományi karára járt, onnan ment át az orvosi kar gyógyszerész szakára. Gyakran zavartan viselkedett, így volt ez a gyilkosság előtti percekben is: állítólag az órán összeszólalkozott egyik társával, majd kiment a folyosóra, ám nem sokkal később visszatért és azonnal lőtt. Több hallgatót is célba vett, végül három társát és a zajra benéző takarítónőt találta el.


20.45 - Nagy valószínűséggel korábbi beilleszkedési zavar állhat annak hátterében, hogy egy 23 éves hallgató maroklőfegyverrel megölte egy csoporttársát és többeket megsebesített csütörtökön a Pécsi Tudományegyetemen - erről Korontos Zoltán, Pécs rendőrkapitánya nyilatkozott az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Minderre - mint mondta - a tanúkihallgatáson elhangzottak utalnak.

Korontos Zoltán közölte: a legutóbbi információk szerint az elkövető zörgéssel, kopogással zavarta az órát, ezért kiküldték. Valószínűleg szó nélkül távozott a teremből, majd rövid időn belül visszatért és lövöldözni kezdett.

A tettes csütörtök délben maroklőfegyverrel megölte egy 19 éves csoporttársát, életveszélyesen megsebesített egy másik, 19 éves fiatalembert, továbbá súlyosan megsérült egy 36 éves, laboránsként dolgozó férfi és egy 54 éves takarítónő. Az elkövetőt a rendőrök elfogták.
A lövöldözés halálos áldozatát, a gyógyszerészhallgató fiatalembert az oktatási minisztérium, Pécs önkormányzata és a Magyar Gyógyszerészi Kamara saját halottjának tekinti.


Megemlékezők gyertyákat gyújtanak a Pécsi Tudományegyetemen (PTE) biofizikai kutatóintézetének épülete előtt, ahol előzőleg a délelőtti órákban egy 23 éves gyógyszerészhallgató maroklőfegyverrel megöl

Megemlékezők gyertyákat gyújtanak a Pécsi Tudományegyetemen (PTE) biofizikai kutatóintézetének épülete előtt, ahol előzőleg a délelőtti órákban egy 23 éves gyógyszerészhallgató maroklőfegyverrel megölte 19 éves csoporttársát, egy másik 19 éves személyt életveszélyesen, egy 36 éves laboránsként dolgozó férfit és egy 54 éves takarítónőt pedig súlyosan megsebesített. MTI Fotó: Kálmándy Ferenc17.20 - Egy 19 éves fiú a helyszínen meghalt, továbbá életveszélyesen megsérült egy másik fiú és súlyos sérüléseket szenvedett egy laboránsként dolgozó férfi és egy takarítónő a Pécsi Tudományegyetemen történt csütörtöki lövöldözésben - közölte a Baranya megyei rendőrfőkapitány újságírókkal a helyszínen.

Dakos József dandártábornok elmondta, hogy a vizsgálat eddigi adatai szerint az elkövető hallgató mintegy húsz társával együtt laborgyakorlaton vett részt a biofizikai intézetben, egyszer csak felállt és kiment, majd saját fegyverével tért vissza, egy 9 milliméteres Parabellum lőfegyverrel és lövöldözni kezdett.

Még vizsgálják, hogy a tettes hány lövést adott le, de a Parabellum tárjába 15 lőszer fér - tette hozzá.

Az elkövető négy embert talált el, közülük egy 19 éves fiú a helyszínen meghalt. A további három sérült között van egy másik, 19 éves fiú, aki jelenleg életveszélyes állapotban van, továbbá súlyosan megsérült egy 36 éves, laboránsként dolgozó férfi és egy 54 éves takarítónő.

A tábornok tájékoztatása szerint az elkövetés indítékát még mindig vizsgálják, valamilyen belső okra, beilleszkedési problémára gyanakodnak.

Dakos József megerősítette, hogy az elkövető engedéllyel tartotta magánál a fegyvert, mert egy pécsi lövészklub tagja. Két hete volt a hallgató legutóbb lövészeten, akkor semmilyen gyanús körülményt, viselkedést nem észleltek vele kapcsolatban - tette hozzá.

A kordont az épület körül mostanra lebontották, az elkövető robogóját pedig elszállították a helyszínről - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A rendőrök jelenleg a teremből hordják ki zacskókban a bizonyítékokat.

16.43 - Négy-öt hatalmas, robbanásszerű hangot hallottak a Pécsi Tudományegyetemen történt csütörtöki lövöldözéskor az intézmény szemközti épületéből - közölte a történtek idején ott órát tartó egyik tanár az MTI-vel.

Egy hallgató meghalt, hárman megsérültek, amikor egy hallgató délelőtt lövöldözött a egyetemen. A támadót elfogták.

A pedagógus elmondta: a robaj nem hasonlított lövés hangjára, ezért ilyesmire nem gondoltak, csak azt nézték meg, nem látszik-e a szemközti épületből tűz vagy füst. Miután ilyesmit nem tapasztaltak, folytatták az órát - tette hozzá.

Közlése szerint csak akkor tudatosult bennük, hogy valami súlyos cselekmény történhetett, amikor a rendőrség és a mentők nagy erőkkel megérkeztek a helyszínre.

A tanár elmondta azt is, hogy egyik kollégája ismeri a tettest, akit labilis személyiségnek tart.


16.40 - Egy lövészklub tagja a Pécsi Tudományegyetemen (PE) történt csütörtöki  lövöldözés elkövetője, ezért saját jogon, engedéllyel van fegyvere,  egy 9 milliméteres maroklőfegyver - mondta Gábriel Róbert, az  intézmény rektora az MTI-nek.   

A rektor arra a kérdésre, hogy a történtek nyomán fontolgatják-e  a biztonsági intézkedések szigorítását, az MTI-vel azt közölte:  ilyen és ehhez hasonló esetek megakadályozására egy egyetemen csak  egy repülőtéren érvényes biztonsági előírásokhoz hasonló szabályok  bevezetésével nyílna lehetőség, hiszen az előadások nyilvánosak.  

A helyszínre mostanra megérkezett Draskovics Tibor rendészeti  miniszter és Hiller István oktatási miniszter, egyelőre tájékozódnak  az esetről.

16.25 - Gyertyagyújtást és néma megemlékezést tartanak a pécsi egyetemen történt csütörtöki lövöldözés áldozatának emlékére este 8 órakor a helyszínen, az intézmény biofizikai kutatóintézete előtt - közölte Győrffy Zoltán, az egyetem szóvivője az MTI-vel.

Győrffy Zoltán tájékoztatása szerint jelenleg mindhárom sérült a műtőben van.

Mint elmondta, az egyetem vezetése úgy döntött, hogy a történtek miatt elmarad a bölcsész- és természettudományi hallgatók csütörtök estére meghirdetett gólyabálja.

Jelenleg az épület valamennyi bejáratánál rendőrök állnak. A holttest valószínűleg még bent van, miután az orvos szakértők még nem jöttek ki az épületből - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

Az épület környékén csak rendőröket és újságírókat látni.

15.40 - A rendőrség továbbra is fenntartja a kordont a pécsi egyetem körül, ahol csütörtökön lövöldözés történt, a bámészkodók azonban mostanra elmentek, a rendőrökön és az újságírókon csak néhány egyetemistát látni az épületnél - jelentette az MTI tudósítója délután fél 4-kor a helyszínről.

A rendőrök és az újságírók arra várnak, hogy megérkezzen Draskovics Tibor rendészeti miniszter, aki szemlét tart a helyszínen és várhatóan nyilatkozik is. Az egyetem körül sok a rendőrautó, de csend és nyugalom van.


15.36 - Bajnai Gordon miniszterelnök megdöbbenéssel értesült a Pécsi Tudományegyetemen történt csütörtöki tragédiáról. Minden polgártársammal közösen osztozom az áldozat hozzátartozóinak fájdalmában, és bízom a sérültek mielőbbi felépülésében - áll a kormányfő MTI-hez eljuttatott közleményében.

Bajnai Gordon rögzíti: a kormány minden lehetséges támogatást megad az áldozat családjának és a sérülteknek.

A tettest a rendőrség elfogta, már nem jelenthet veszélyt senkire - írja a kormányfő.

Hozzáteszi, személyesen kért az ügyben részletes tájékoztatást az igazságügyi minisztertől és az országos rendőrfőkapitánytól, és felszólította őket arra, hogy tegyenek meg mindent a Pécsi Tudományegyetem hallgatóinak, oktatóinak biztonsága érdekében, és azért, hogy mielőbb feltárják az eset minden részletét.

Ennek a szörnyű tettnek egyelőre nem ismerjük az előzményeit. Erre nem lehetett felkészülve senki. De ez nem akadályozhat meg minket abban, hogy minden lehetséges eszközzel tegyünk azért, hogy megelőzzük a hasonló tragédiákat - fogalmaz a miniszterelnök.

Szerinte ehhez nagy szükség van arra, hogy most mindenki megismerje és higgadtan mérlegelje ennek a tragédiának az okait.


15.31 - A pécsi lövöldöző zárkózott, magába forduló, visszahúzódó személyiség,  akinek voltak "zűrös ügyei" - így jellemezte évfolyamtársát az  egyik, neve elhallgatását kérő orvostanhallgató csütörtökön az  MTI-nek.  

Az egyetemi hallgató tudomása szerint az elkövető alkohollal kapcsolatos problémákkal is küszködött.  

14.59 - A kormány megdöbbenve értesült a pécsi egyetemen történt tragédiáról, és együtt érez a lövöldözésben életét vesztett áldozat családjával és a sérültekkel - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján a kormányszóvivő. Szollár Domokos közölte: az oktatási és a rendészeti miniszter útban van a baranyai megyeszékhelyre, hogy személyesen tájékozódjon az esetről.

A kormányszóvivő közölte: az egyetem aulájában egy diák az ott összegyűlt tömegbe lőtt, és a lövöldözésben egy ember életét vesztette, egy ember életveszélyesen, míg két másik súlyosan megsérült.

Szollár Domokos közlése szerint Bajnai Gordon miniszterelnök negyedóránként kap tájékoztatást az igazságügyi és a titokminisztertől.

14.45 - Azt látjuk, hogy a brutális erőszak terjed az országban, ennek véget kell vetni - reagált a pécsi lövöldözés hírére csütörtöki sajtótájékoztatóján Simicskó István.

Erőszak az iskolában - Kronológia >>
Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának kereszténydemokrata elnöke kérdésre válaszolva közölte, hogy egyelőre még nem ismeri az ügy részleteit, de mint mondta, a rend és a biztonság kell, hogy uralkodjon.

Szavai szerint "egy normális országban, egy tisztességesen működő kormány a rendet és a biztonságot garantálja az ott élő állampolgárok számára". Hozzátette, ezen a területen is nagyon komoly változásokat kell elérni.

14.30 - Maroklőfegyverrel lövöldözött az a gyógyszerészhallgató, aki csütörtökön, nem sokkal dél előtt megölte egy csoporttársát, és többeket megsebesített a Pécsi Tudományegyetemen (PTE) - közölte helyszíni sajtótájékoztatóján Bojtor Bernadett, a városi rendőrkapitányság szóvivője csütörtökön délután.

14.25 - Részvétét fejezte ki a pécsi lövöldözésben elhunyt hallgató családjának, és gyógyulást kíván a sérülteknek az MSZP frakció nevében Mesterházy Attila.

Az MSZP parlamenti frakcióvezetője csütörtökön az MTI-vel közölte: nehéz a döbbenettől szavakat találni, de az első szó az együttérzésé.

Véleménye szerint az erőszak túl sok megnyilvánulásával szemben túl sok türelmet mutatott az ország, ennek véget kell vetni.

Mesterházy Attila szerint az erőszakoskodókat el kell kapni, meg kell büntetni, meg kell állítani.

ktársát lőtte le egy pécsi egyetemista - Fotó: MTI

13.54 - Hivatalos programját megszakítva azonnal a pécsi lövöldözés helyszínére indult Hiller István oktatási miniszter - közölte Petrák Béla, az oktatási tárca sajtófőnöke csütörtökön az MTI-vel. A tárca vezetője tájékozódott a sérültek állapotáról és részvétét fejezi ki az elhunyt egyetemi hallgató hozzátartozóinak.

A pécsi ámokfutás twitteren itt >>
és itt is >>
13.50 - Halálos áldozata is van a Pécsi Tudományegyetemen (PTE) történt csütörtök délelőtti lövöldözésnek - közölte újságírókkal a helyszínen Győrffy Zoltán, a PTE szóvivője.A Pécsi Tudományegyetemen lövöldözésben meghalt egy ember és hárman megsebesültek.MTI Fotó: Kálmándy Ferenc
A Pécsi Tudományegyetemen lövöldözésben meghalt egy ember és hárman megsebesültek.MTI Fotó: Kálmándy Ferenc


A szóvivő tudomása szerint egy gyógyszerészhallgató halt meg, a sérültek között pedig nemcsak diák, hanem egy takarítónő is van.

Magyar gyógyszerészhallgatók foglalkozása zajlott az egyetem biofizikai kutatóintézetében. A diákok arra lettek figyelmesek, hogy egyik társuk zavartan viselkedik, majd hirtelen lövöldözni kezd - ismertette az előzményeket Győrffy Zoltán.

Az áldozat és a tettes csoporttársai a kutatóintézet előtt egymás nyakába borulva zokognak.

13.37 - A halálos áldozatról szóló hírt az MTI is megerősítette: halálos áldozata is van a Pécsi Tudományegyetemen (PTE) történt csütörtök i lövöldözésnek - közölte újságírókkal a helyszínen Győrffy Zoltán, a PTE szóvivője.

13.35 - A bama.hu információi szerint meghalt egy gyógyszerész hallgató a lövöldözésben, két diák és egy takarító sérült meg. A hírt a Győrffy Zoltán, a PTE sajtóreferense is megerősítette.

Diákok az épület előtt. A Pécsi Tudományegyetemen lövöldözésben meghalt egy ember és hárman megsebesültek.MTI Fotó: Kálmándy Ferenc
Diákok az épület előtt. A Pécsi Tudományegyetemen lövöldözésben meghalt egy ember és hárman megsebesültek. MTI Fotó: Kálmándy Ferenc


Előzmények

Lövöldöztek a Pécsi Tudományegyetem (PTE) egyik épületében csütörtök délelőtt, az esetnek négy sérültje van.

Az MTI munkatársának helyszíni információi szerint egy 23 éves fiatalember rontott be a PTE biofizikai kutatóintézetének épületébe, és ott - még nem tudni, milyen fegyverrel - lövöldözni kezdett.

Két ember életveszélyesen, egy súlyosan, egy másik pedig könnyebben megsérült a lövöldözésben.

A támadót a rendőrök elfogták. A rendőrség nagy erőkkel helyszínel a kordonnal körülvett épületben.

Konrád Ildikó, a kutatóintézet munkatársa a helyszínen az MTI-nek elmondta, hogy az épület közelében állt, amikor több lövést hallott. Később egy diáklány szaladt ki a kutatóintézetből, és azt kiabálta, hogy egyik csoporttársa lövöldöz odabenn.
 
Az ügy részleteiről az egyetem és a rendőrség is későbbre ígért csak tájékoztatást.

Olvasóink írták

75 hozzászólás
 • 75. Auriana 2009. november 27. 22:34
  „Kit érdekel, hogy elmebeteg-e vagy drogos vagy színjózan? Úgyis beviszik az elmegyógyintézetbe, kiengedik pár év múlva, aztán lehet, hogy minket lő majd agyon! Az a félelmetes, hogy úgy néz ki, motívuma sem volt, csak beleeresztett egy tárat a vak világba! Össze sem hasonlítható azzal, aki előre kitervelten öli meg a haragosát, mert az valószínűleg a többi embert nem bántaná. De az ilyen közveszélyes, egyszerűen a saját védelmünk érdekében vagy felakasztani, vagy bilincsbe kellene zárni egy életre! Talán akkor a következő ehhez hasonló őrült kétszer is meggondolja, hogy mit tesz, de teljesen biztos vagyok benne, hogy kimosdatják.”
 • 74. bogote 2009. november 27. 15:22
  „Attól félek , hogy nem ez volt az utolsó eset.”
 • 73. külföldi 2009. november 27. 11:51
  „70. Goldmund!
  Köszönöm a válaszodat, én csak neten tudnék Kossuth Rádiót hallgatni, arra meg lusta vagyok, így csak az internetes hírek jutnak el hozzám, ezekben pedig nem szerepelt ez a drogos dolog. Ha így volt, ha nem egyetértek veled a megérdemelt büntetését tekintve. Sajnos ez is bekövetkezhetett nálunk...”
 • 72. fortuna54 2009. november 27. 11:31
  „6-os,10-es.Mi köze ehhezElemérnek.Talán ö lövöldözött,és gyilkolt meg ártatlan embereket,gyermeket.Akkor ugye nem reklamáltatok annyira.Azt a szerintetek hösök tették?”
 • 71. PrettyWoman 2009. november 27. 11:20
  „Én sem értem, hogy jön ide a politika. Bár némelyek már abból is képesek politikai kérdést csinálni, hogy süt-e a nap, vagy hidegebbre fordult az idő, esetleg abból, hogy hány új elefántbébi született a nyíregyházi állatkertben. Teljesen mindegy, hogy milyen kormány van, barmok, pszichopaták, zavarodott elméjűek mindig lesznek. Akkor is, ha nem Gyurcsány, Bajnai, hanem Orbán Viktor vagy a nagy tekintélyű Vona Gábor lesz az új államfő. Az ő személyük se garancia arra, hogy nem fog ilyen történni a jövőben.
  Nagyon sajnálom az áldozatokat. Nemcsak azt, aki meghalt, azokat is, akik ott voltak. Biztos, sosem fogják elfelejteni, amíg élnek. Csak bízni lehet abban, hogy az illető példás büntetést kap.”
 • 70. Goldmund 2009. november 27. 08:53
  „külföldinek:
  A Kossuth Rádióban mondták be tegnap este, hogy alkohol és drogproblémái voltak a gyilkosnak.

  Ma reggel pedig azt nyilatkozta egy szakember (pszichológus avgy kriminológus, nem emlékszem), hogy a legjobb ellenszere az ilyesminek, ha összetartó diákközösségek vannak. (Ezt a srácot pl. senki sem ismerte közelebbről, csak látásból, holott évek óta ott tanult, csak a természettudományi karról ment át a gyógyszerészetire.) Én teszem hozzá: nyilván az összetartó közösség a társadalom más részeinél is nagyon hiányzik. A politika felelőssége tehát olyan értelemben vetődik fel, hogy az elmúlt évtizedekben teljesen atomjaira hullott a magar társadalom. Az individualizmust, az egyéni érdekek érvényesítését istenítették, ami megtermette keserű gyümölcsét. Nemcsak erre a gyilkosságra gondolok, hanem az össztársadalmi rosszkedvre, arra, hogy egy randalírozó vagy épp szemetelő emberre senki nem akar (nem mer) rászólni, hogy sok fiatal a plázákban nő fel, hogy növekszik a drogosok száma, hogy egyre több a válás stb.

  AHA írta, hogy ha elmebeteg (vagy megjátssza), akkor megússza a büntetést. Nem ismerem az erre vonatkozó szabályokat, de azt kívánnám: zárják be akkor is, max. nem börtönnek kell hívni az épületet, hanem pszichiátriai intézetnek. És csak akkor engedjék, ki, ha egy orvos büntetőjogi felelősséget vállal azért, hogy ez az ember többé nem veszélyes a társadalomra (magyarul: ha tévesen ítél és újra embert öl az elmebeteg, akkor az orvost foglalkozás körében elkövetett gondatlan emberöléssel állítsák bíróság elé). Ez kellő vissszatartó erő lenne, hgy alaposan megfontolják, kit mernek újra visszaengedni a többi ember közé. Ha pedig nem engedik, akkor rohadjon rá a műanyag lakat a gyilkosra - ha nem a börtönben, akkor a pszichiátriai intézetben.”
 • 69. AHA 2009. november 27. 08:12
  „megmindiggyöri
  Csak az a baj,hogy ezzel kibújhat a büntetés alól amit k.....a megérdemel.”
 • 68. AHA 2009. november 27. 08:11
  „megmindiggyöri
  Na igen! Ez jó kérdés!”
 • 67. megmindiggyöri 2009. november 27. 08:09
  „AHA
  Szerinted neki el kell JÁTSZANI, h. elmebeteg?”
 • 66. AHA 2009. november 27. 08:08
  „külföldi
  Ez az én véleményem.Mindenki mondja el a magáét azt kész.Engem sem érdekel,hogy a másiknak mi a véleménye.Max. ha egyezik,mint Goldmunddal akkor azt megírom.”
 • 65. külföldi 2009. november 27. 08:03
  „Találgatásokba nem kell menni, egyébként meg te írtad meg, ezért neked címeztem.
  Személyesen semmi bajom veled.”
 • 64. AHA 2009. november 27. 08:00
  „külföldi
  Ugyan! Mennyé má! Alkoholproblémákkal is küzdött.Gyógyszerésznek tanult!Zavartan viselkedett.Sok fantázia nem kell hozzá.Meg ahhoz sem,hogy az egyetemeken dúl a legjobban a buli.
  Mondjam azt,hogy marha rendes,jó gyerek volt csak kedve támadt egy kis öldöklésre mert ez jutott az eszébe?
  Egyébként nem csak az én véleményem.Le lehet szállni rólam.”
 • 63. külföldi 2009. november 27. 07:54
  „53. AHA!

  Hol olvastad, hogy drogos volt?
  én végigolvastam a cikket, de abból, hogy "voltak zűrös ügyei" számomra még nem derül ki, hogy drogos volt.
  Másrészről ha az volt, akkor gratulálok az oktatási rendszerünknek, hogy ilyen és ehhez hasonló emberek tanulhatnak hazánk nagy múltú egyetemein!”
 • 62. VargaP 2009. november 27. 07:50
  „ennyit a politika által gerjesztett indulatokról. Nem biztos, hogy a személyiségzavar a nyugati kultúrából fakad. Tesznek politikusaink érte rendesen.”
 • 61. AHA 2009. november 27. 07:49
  „Goldmund
  Tökéletesen egyetértek.Itt egy kis ráadás.
  http://www.fn.hu/belfold/20091127/pecsi_oldokles_gyilkos_mar/
  A legrosszabb az,hogy meg fogja úszni,mert eljátssza,hogy elmebeteg.”
 • 60. dzsi 2009. november 26. 22:26
  „Csak ideért a Nyugati kúltura...”
 • 59. pisti83 2009. november 26. 21:56
  „Én is a PTE-re jártam, bár nem abban az épületben volt a székhelyünk ahol az eset történt, gyakran megformált arrafelé. Ha elgondolom, hogy én vagy csoport társaim is lehettek volna az áldozatok....
  Ez az eset egyszerűen szörnyű.”
 • 58. Chrissy77 2009. november 26. 21:39
  „Képzeld el. hogy egy ilyen ember gyógyszerésznek tanul. Mit csinál a munkahelyén?? "Gyógyszert"? (vagy védőoltást) Pl. pont a gyerekek részére. Még belegondolni is rossz.”
 • 57. romero00001 2009. november 26. 21:31
  „szerintem Marlyn Manson miatt volt..”
 • 56. Goldmund 2009. november 26. 21:15
  „Állítólag alkohol- és drogPROBLÉMÁI voltak. Magyarul: ivott, drogozott, tönkretette magát testileg és idegileg. Ezek után nem csodálom, ha kudarcai voltak a tanulástól kezdve a szerelemig mindenben. Karolja fel az ilyeneket, aki akarja, én inkább bezárnám őket.”
75 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghalt Melis György operaénekes

A Kossuth-díjas művészt, a Magyar Állami Operaház örökös tagját péntek hajnalban érte a halál. Tovább olvasom