Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Fejbe verték a nagypapát, aztán elégették

A 71 éves nagypapa meggyilkolásával az unokáját, annak feleségét, és a férfi fiatalkorú féltestvérét gyanúsítják. A vád ellenük előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette.
Egy 2007-ben Ercsiben történt gyilkosság ügyében kezdődött per a Fejér Megyei Bíróságon.

Az elsőrendű vádlottat hallgatta meg a bíróság, aki írásos vallomást tett. Bűnösségét nem ismerte el. Állítása szerint megromlott a viszony nagyapja és köztük.

Az idős ember azt szerette volna, ha elköltöznek tőle, a júniusi napon a 71 éves ember fojtogatni kezdte, és a testvére láncvágóval ekkor verte fejbe. Felesége nem tett vallomást. Azt olvasták fel, amit a nyomozás jegyzőkönyvében tőle rögzítettek.

Az asszony a gyilkosságnak két változatát mondta el. Az egyik szerint ő fojtogatta a nagypapát, majd a férje vágta fejbe láncvágóval. A holtestet becsomagolták, és az autójuk csomagtartójában egy Nógrád megyei elhagyott bányában felgyújtották.

A másik változat szerint az idős embert az unokája és testvére ölte meg. Először áramot vezettek a lakása ajtajának kilincsébe, de ez hatástalan volt, így bementek és végeztek az idős emberrel, majd elégették. A III. rendű, fiatalkorú vádlottat később hallgatja meg a bíróság.

Olvasóink írták

 • 5. ASHER 2009. április 22. 15:37
  „a jegyzokonyvbol; -" ha´ ugyi ementunk a bucsuba,oszt ott meg folkavarta az a sok elmeny,en meg jo´ fejenver
  tem mer anyazott!!"-”
 • 4. varpeter 2009. április 21. 17:18
  „Hjahh, 20. századi újságírónyelv: "holtest..." (hol nem test???)
  Csak azt tudnám, hol a vérben tanulják újságíróink a helyesírást? Nem zavarja Önöket, hogy a pongyolaságuk, az egymás hegyén-hátán elkövetett stiláris és nyelvtani hibáik milyen szinten erodálják a nyelvet? Semmi felelősségérzet nincs magukban?
  Gagyik...”
 • 3. whitepower 2009. április 21. 16:40
  „<moderálva>”
 • 2. s.margit 2009. április 21. 11:07
  „Borzalmas még olvasni is.Mi vár ránk??? ebben a borzalmas világban. Hogy lehet egy nagyszülővel ilyet csinálni? biztosan nem szolgált rá.”
 • 1. jucuska40 2009. április 21. 08:44
  „Borzasztó mi re nem képesek az emberek! Már az sem számít ,hogy a nagyapjuk volt! Hogy mi lesz még az eberekkel akik féltik a tetőt a fejükfölül....rágondolni is rosz! Sok ilyen család van és lesz...alik nemtudják a hiteleket fizetni! Azok kit fognak megölni??”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Holokauszttagadók: A gárdisták hivatalosan ott sem voltak

A Magyar Gárda közleménye szerint az Igazság menete néven ismert megmozduláson a Magyar Gárda gárdistái hivatalosan nem vettek részt. Tovább olvasom