Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Egy második őszödi beszédet vár a Fidesz Gyurcsánytól

Sokadszorra bizonyosodott be, hogy Gyurcsány Ferenc méltatlan arra, hogy a magyar közéletben tevékenykedjen - közölte Selmeczi Gabriella.
A Fidesz szerint újabb, olyan bizonyítékok kerültek napvilágra, melyek arra utalnak, hogy Gyurcsány Ferenc nagyon csúnya plágiumügybe keveredett - írta az MTI-hez vasárnap késő este eljuttatott közleményében a párt szóvivője.

Selmeczi Gabriella közölte: Gyurcsány Ferenctől most egy második őszödi beszédet várnak el, amelynek valahogy így kellene kinéznie: "Majdnem beledöglöttem, hogy úgy kellett csinálnom, mintha szakdolgozatot írnék. Csaltam reggel, éjjel meg este. Elloptam a sógorom diplomamunkáját."

A Fidesz szóvivője leszögezte: sokadszorra bizonyosodott be, hogy Gyurcsány Ferenc méltatlan arra, hogy a magyar parlamentben és a közéletben tevékenykedjen.

A HírTv Célpont extra című műsorban vasárnap este az hangzott el, hogy Gyurcsány Ferenc a bírálat alapján rekonstruált szakdolgozata minden ponton egyezik volt sógora, Rozs Szabolcs dolgozatával. A televízió szerint a feltárt egyezések jelentősen erősítik a plágiumgyanút.

A televízió riporterei Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának bírálatát olvasva úgy látták, az "olyan, mintha Gyurcsány sógorának, Rozs Szabolcs disszertációjának első 35 oldalára vonatkozna".

Ennek alátámasztására jelezték azt is, hogy a Gyurcsány-dolgozatot bíráló adjunktus felvetette: a diplomamunka csak a szőlészetről szól, a borászatról nem, holott a mű címében ez is szerepel. Arra mutattak rá, hogy Rozs Szabolcs azonos című dolgozatában éppen a 35. oldaltól foglalkozik tételesen a borászattal, míg Gyurcsány Ferencé éppen itt ér véget.

Gyurcsány Ferenc 1983-ban házasodott össze első feleségével, Rozs Beatrixszal, és egy évvel később diplomázott. A nő bátyja, Rozs Szabolcs 1980-ban szintén A Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel adott be szakdolgozatot a pécsi tanárképző főiskola földrajz szakán, csak úgy, mint 1984-ben a biológia-technika szakos Gyurcsány - derült ki a HírTv riportműsorából.

Olvasóink írták

34 hozzászólás
12
 • 34. CsPeti 2012. május 01. 16:07
  „Szerintem a FIDESZ is lóg egy-két őszödi beszéddel... Naponta egy-két beismerés... az előző napról....”
 • 33. VargaP 2012. május 01. 11:44
  „Re:
  20. embertelen 2012.04.30. 19:24
  A hozzászólások számából látszik, hogy Gyurcsány a vivő hír, a hazug Orbánnal már a kutya sem törődik.

  Ez volt a Cél!!!! a nép ne azzal törődjön ami a baj, hanem csámcsogjon a kidobott koncon.

  Re:23. Cancer 2012.04.30. 20:25
  Gyurcsany egy bukott ember, bortonben a helye.
  Ez a FIDESZ alternatíva, de még semmit sem tudtak rá bizonyítani.

  Viktorkád kétszer bukott, és nagyot fog harmadszorra. Készítse elő Neki a helyet? Vagy Kövérrel kiegészülve kész az Ultiparti?”
 • 32. Eva- 2012. május 01. 11:02
  „ez is:
  "Fideszes szál a szakdolgozat-ügyben

  Fideszes önkormányzati képviselő a pécsi egyetem oktatási igazgatója, aki a felelős a szakdolgozatok őrzéséért és biztonságáért. Erről Lengvárszki Attila saját, az interneten fellelhető önéletrajza számol be. A Gyurcsány Ferenc szakdolgozata körül kialakult konfliktus során derült ki, hogy az egyetem irattárából eltűnt a volt kormányfő szakdolgozata, sőt a sógoráé is. A plágiumvitában az ügyet kezdeményező Hír TV is elismerte, hogy a két szakdolgozat elveszett, eltűnt. A tévécsatorna egy, a volt sógor által őrzött úgynevezett munkapéldányt tekint hivatalos szakdolgozatnak, ezt hasonlította össze a Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának hivatalos bírálati jegyzőkönyvével. A bizonyítéknak nevezett, a sógor által otthon őrzött szakdolgozatot azonban az egyetem értelemszerűen nem iktathatta, nem bírálhatta el, nem osztályozhatta."”
 • 31. Eva- 2012. május 01. 10:21
  „http://kistiger.freeblog.hu/archives/2012/04/30/Rozs_nem_OK/

  ez is témába vág!”
 • 30. ruig 2012. május 01. 10:00
  „Szerintem is a Rozs Szabolcs lopta el Gyurcsány úr szakdolgozatát.A MOFÉM dolgozói és a város lakossága tüntetés sorozatban követelte,hogy a nép egyszerű gyermeke legyen egyben a tulaj a szakszervezeti vezető és a minősített
  vezetője a baloldalnak.Így nem lesz a munkásság és a "tőkés" között antagonisztikus ellentét.Barátságból és felebaráti szeretetből puccsal eltávolította Megyesi Pétert. A nép érdekét nagyon nagyon védte! Az országot kézben tartó pénzügyi befektetőknek sikerült menteni a menthetőt,Bajnai Gordonnal.Természetesen ez egy csúnya vádaskodás.Minden mimikai és gesztikulációs meg nyilvánulása kifejezi szeretett népének józan és fennkölt vezéri útmutatását.Látványos metakommunikációja pedig bemutatja az ezzel foglalkozó tudomány minden ismérvét.Nagy fáradsággal és aprólékos munkával megtalálta méltó helyettesét a kiváló Molnár Csabát.Hajrá!!!”
 • 29. rommel2 2012. május 01. 09:44
  „KI LOPTA EL GYURCSÁNY "SZAKDOLGOZATÁT" ???
  KINEK ÁLLT ÉRDEKÉBEN ???
  LEHET , HOGY VISSZA FELÉ FOG ELSÜLNI A FEGYVER ???”
 • 28. tradermike 2012. május 01. 09:32
  „"Biológia-technika szakos Gyurcsány" :):):)
  Kedves Kisalföld! Nem tennétek ki egy szavazást arról, hogy az itt előforduló diplomások közül önbevallás alapján kinek 100%-ban saját a szakdolgozata? Nem a pártokat akarom védeni, csupán érdekelne.”
 • 27. értelem 2012. május 01. 08:34
  „Szegény sok buta és tehetségtelen FIDESZ-es! Nem unalmas még, hogy a sok hazugságaitokat, uraitok hazugságait, tolvajlásai és aljas népellenes cselekedeteit eltussolni akarván, mindíg elkezdetek Gyurcsányozni? A hazug és aljas módszereket alkalmazó HÍR-Tv sek mondtak igazat a saját ügyeikkel kapcsolatban? Az ellopott magánnyugdíj kassza, amelyre az a rifke Selmeczi a megvédést akarta rábizonyítané és eltőzsdézték MOL-papírokra? Sem nagyságrendileg sem súlyát tekintve nem hasonlítható össze a Schmidt ügye Gyurcsányéval. Vagy csak olvassátok el Orbán doktori címhez írt dolgozatát, vajon amikor másoktól idéz akkor ő is lopott anyaggal gazdálkodott? Gondolkodjatok előbb saját oldalatok ügyein aztán elő a farbával. Szerintem , mivel módja és lehetősége a jelenlegi hatalom birtokosoknak volt lehetősége erre, ellpták Gyurcsány dolgozatait és ezért kellett eddig várni az ügy kreálásával. Öszödi, vagy inkább becsületes igazmondást pedig először magának a FIDESZ_KDNP-nek kellene megtanulni, mer ezek bizony hazudnak éjjel és nappal. Lopnak, csalnak, hazudnak, földet, pénzt, rádiófrekvenciákat és mindent amihez hozzáférnek.”
 • 26. habalasabala 2012. május 01. 06:36
  „Csak egy apró megjegyzés.A szakdolgozat nem okirat ellentétben a doktori disszertációval.
  Lófogú Gabikával ezt elfelejtették közölni”
 • 25. Jandex 2012. május 01. 05:39
  „Azért így dokumentumok nélkül vádolni?! Na ez a fidess!
  Azért mert az én Hsz.-ban is van "a" betű akkor plagizáltam?!”
 • 24. Eva- 2012. április 30. 21:03
  „23-hoz

  mert megszerzett egy diplomát a PTE közgazdász szakán 1990-ben? Amelyhez a belépő érettségi volt.
  A diploma munkáját a fidesz nem tudta ellopni, mert előbb leselejtezték?
  vagy mert egy soha nem használt diploma záró dolgozatát nem tartotta becsben?

  Vagy miért?
  Mert a fidesz Színre lépése óta gyilkolássza karakterileg?

  Vagy mert most jobban élük, mit jövőre?”
 • 23. Cancer 2012. április 30. 20:25
  „Gyurcsany egy bukott ember, bortonben a helye.”
 • 22. Rinpócse 2012. április 30. 19:35
  „Így van ,kicsinyes bosszú,még mindig tartanak Gyurcsánytól,aki beismerte az addigi pártok hazugságait,de ők mit művelnek a megválasztásuk óta ? Van valami igéret,amit teljesítettek ? Ők nem hazudnak ?”
 • 21. festéktüsszentő 2012. április 30. 19:35
  „Kedves Pancser!

  Ha hagyná a moderátor, akkor elmagyaráznám, hogy nem a tudományos fokozat milyenségébe, hanem a lopásnak/hazudozásnak hívott plágium és magyarázkodásba bukott bele SP.

  Mintha most de ja vu érzésem lenne GY. rozsklón F. dolgozatával kapcsolatosan.

  Meg azt is, hogy azért kell ekézni GY. bukottme F-et, mert még mindig az akar lenni. És azért egy tolvaj (persze ha bebizonyosodik) ne lehessen mán miniszterelnök.”
 • 20. embertelen 2012. április 30. 19:24
  „A hozzászólások számából látszik, hogy Gyurcsány a vivő hír, a hazug Orbánnal már a kutya sem törődik.”
 • 19. RickCartman 2012. április 30. 19:15
  „most következhet egy "jó, akkor Szijjártó is plagizált" - "oké, de akkor Mesterházy is plagizált" - "rendben, de akkor Áder is plagizált"... játszma
  ennyi sok híve lenne a bukott álamelnöknek, plagibácsinak? pótcselekvés ezerrel, javaslom, módosítsák az alaptörvényt, és egész évben csak szakdolgozatokról legyen szabad vitatkozni, ez megoldaná az ország összes problémáját, és ezt értené jóskabácsi és mari néni is, nem úgy mint az ájemeffet :-)”
 • 18. pancser 2012. április 30. 18:45
  „Nem hinném, hogy Gyurcsánynak bármiféle kárt lehet okozni. A bumeráng effektus annál inkább sújtja a Fideszt. Scmittet ugyanis nem támadták, pedig egy doktori nem egy szakdolgozati szint, a köztársági elnöki poszt sem egy kis párt vezetőjéi. A Fidesz most a legrusnyább arcát mutatja, a kicsinyes bosszú képében.”
 • 17. VargaP 2012. április 30. 14:31
  „Re:"16. vikri 2012.04.30. 14:01
  1: "Na arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit csinálok."/OV/
  2. "Hazudtunk reggel, éjjel meg este". /GyF/"

  3. és OV-nek üzent a Feri, ki kérdezi, melyik Feri? ............”
 • 16. vikri 2012. április 30. 14:01
  „1: "Na arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit csinálok."/OV/
  2. "Hazudtunk reggel, éjjel meg este". /GyF/

  Mindkettő erősen bírálható. Mindkettő a HAZUGSÁG beismerése, csak a második a megbánásról és a változtatásról szól, az első pedig ténymegállapítás, ami a sajnos a jelenre is érvényes...”
 • 15. Eva- 2012. április 30. 13:49
  „13-hoz

  a dk-nak eddig 5ooo tagja va.
  Ha továbbra is ekkora reklámot kap az csak gyarapodni fog, mert bemutatja az eljárást az embereknek, hogy mit lehet csinálni egy kikészítendő alakkal.
  Aki pedig elgondolkodikazon, hogy ő is bármikor alannyá válhat--elolvassa a dk programját.”
34 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Velük is fizettetné a különadót a kormány

A víz- és csatornaszolgáltató, valamint a települési hulladékkezelési közszolgáltatókra is kiterjesztenék a Robin Hood-adót. Tovább olvasom