Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Csepeli kettősgyilkosság: `kis Hitlernek´ nevezték a gazdasági igazgatót

"Kis Hitlernek" nevezték kollégái a csepeli kettős gyilkosság kapcsán elhíresült iskola gazdasági igazgatóját, akit előzetes letartóztatásba helyezett a rendőrség bűnsegédlet miatt.

Mindez abban a levélben olvasható, amelyet az iskola tantestülete fogalmazatott meg a tragédia után.

A XXI. kerületi önkormányzat közleményében a Blikk című napilap vasárnapi számára hivatkoznak, melyben az volt olvasható, hogy "akár a terror iskolájának is nevezhetnénk a csepeli kettős gyilkosság helyszínét. Hihetetlen részletek kerültek napvilágra Deme Gáborral, az egyik gyanúsítottal kapcsolatban.

A Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola gazdasági igazgatója állítólag rettegésben tartotta a diákokat és a tanárokat". A közleményben emlékeztettek: egy biztonsági embert gyanúsítanak azzal, hogy 2009. január 7-én Deme közreműködésével agyonlőtte az intézmény igazgatóját és egyik tanárát. Deme Gábort 2010. január 14-ig társtettesként, azóta bűnsegédként tartják előzetes letartóztatásban.

A kettős gyilkosság elkövetésével Kun Tamást, az intézmény egykori gondnokát gyanúsítják - áll a közleményben. Mint a közleményben felidézték: a Blikk cikke szerint Weszelovszky Károlyhoz, az iskola alapítványának kuratóriumi elnökéhez a tragédia után érkezett levélben három oldalon keresztül sorolják Deme tetteit.

A tantestület nevében készült írásból kiderül: a férfi többször bántalmazta és megalázta a diákokat. Az iskolában a tanárok sokatmondóan "kis Hitlernek" nevezték a gazdasági igazgatót. Deme állítólag kamerával figyelte az iskola minden zugát, mindig tudta, ki merre tartózkodik az épületben.

Aki pedig panaszt akart tenni ellene, megrágalmazta, vagy pedig azonnal kirúgatta - áll a tantestület levelében a közlemény szerint.

Volt kollégái a közlemény alapján még azzal vádolják Demét, hogy az egyik kilencedikes diákot ököllel verte, mert nem vette le előtte a sapkáját. Egy másik hatodikos diákot pedig bevitt a fiúvécébe, és fojtogatott.

Egy harmadikat pedig a lépcsőn vert meg a többi gyerek szeme láttára. Arról is írtak, hogy egy sportnapon kivitte a gyerekeket focizni a Duna partra, ahol az egyik tanulót ruhástul belevágta a folyóba, majd vizesen hazazavarta - olvasható a közleményben.

Olvasóink írták

37 hozzászólás
12
 • 37. sagem 2010. március 16. 13:05
  „nem olvastam el a hozzászólásokat, csak a cikkhez írom le a véleményem: hol voltak azoknak a gyerekeknek a szülei, akikkel ezt megtette? Manapság nem jellemző, hogy az ilyesmit szó nélkül hagynák. Én sem tűrném, hogy vizes ruhában kergessék haza a gyerekemet, vagy fojtogassák. Hogy a kollégák nem mertek szót emelni, azt még valahogy megértem. Na de a szülők? Én is dolgoztam iskolában, sokkal kisebb dolgokért is kiverték a palávert!”
 • 36. laposibenö 2010. március 15. 12:48
  „Meglehettet volna akadályozni, mert az egyik áldozat állítólag már előtte bement arendőrségre hogy feljelentést tegyen, csak nem foglalkoztak a panaszával. Ha ez így van akkor ide kár politikát keverni. amint már írtam is mglehetne vizsgálni a környezet felelősségét is.”
 • 35. Csetneky 2010. március 15. 11:22
  „Ez a Deme egy igazi Mszp-s, egy tőrölmetszett szocialista! Sőt, ő a párttársai és elvtársai előtt jár, mivel már elfoglalta helyét a Mszp börtönfrakciójában. Ne félj Kis Hitler, hamarosan jönnek utánad az elvtásak, majd énekelhettek séta közben csasztuskákat!”
 • 34. Eva- 2010. március 15. 10:03
  „32-höz

  a tört mondatok , az "avant garde"stilus--csak a számomra érthetőnek tartott mondatok
  végül mindig megértésre találnak
  sokszor jobban, mint amikor kerek szabatosan fogalmazok,
  /azokat a kutya sem olvassa végig! :))/

  Te viszont kemény ellenfél lehetnél egy vitában!
  ezt meglepődve tapasztaltam!”
 • 33. nanemá 2010. március 15. 07:55
  „Nem kell itt magas ívű gondolatokat röptetni!

  A csepeli alapítványi iskolába csaláson érte pártását az egyik szoci, ezért felbérelte a gondnokot és közös erővel meggyilkolták!
  Ennyi!
  Nincs kétségem a felől sem, hogy a most, ellenük való BKV-s vezérekre is ez a sors várna ha nem őriznék őket éjjel-nappal.”
 • 32. vonLichthofen 2010. március 15. 02:16
  „31EVA,
  ne gondold, hogy el vagyok telve magammal és nem ösmerem saját gyegesegeimet, hibáimat és bűneimet.
  De éppen ez az önismeretre való törekvés az, ami sokszor átsegít a tények téves felfogásán/érzékelésén, feldolgozásán és a véleményalkotáson/döntéshozatalon/ és válaszon.
  Ez persze nem zárja ki a nagyszámú téves döntést részemről.
  De éppen ezek miatt a gyengeségeim miatt megkísérlem, hogy álláspontomat - még ha téves is mint később kiderülhet - világosan kifejtsem.
  S ezt nem lehet a te általad gyakorlott avant garde stílusban, tört mondatokban, csak a te számodra érthető utalásokban megtenni.
  Azért az itt felhozott témák sokasága több tiszteletet érdemel minthogy az igazi megértés hiányát titokzatos félmondatokkal kendőzzük.”
 • 31. Eva- 2010. március 15. 00:01
  „30-hoz

  mint ahogy te is a magamagad tanácsát!:
  "Kérlek, ne vesztegess időt és iziben utaltasd be magad valamelyik tekintélyes szanatorimba, ahol jó gondodat fogják viselni, s sem magadban sem másokban nem tudsz kárt tenni."

  most ugyanis arrogánsan őrized híveid információhoz jutását, mert ha olvasnak /bármit/ hátha valami megragad náluk.

  " hol a tagadás lábát megveti
  világodat meg fogja dönteni""

  Tán ettől félted őket?”
 • 30. vonLichthofen 2010. március 14. 23:41
  „29EVA,
  csak annyit kell tegyél, hogy megfogadod jóakaróid tanácsát....”
 • 29. Eva- 2010. március 14. 23:13
  „28-hoz

  te itt a fórumon nem tudsz már új tanácsot adni nekem, mert azokat szellemtársaid már mind megtették.

  A szövegértés hiányosságát Rólad fel sem tételezem, csak a kifejezett rosszindulati félremagyarázást.
  olvass vissza!

  a 26-27 kommentek összefüggése látható lesz,

  "28-as bejegyzésed ebben a meggyőződésemben csak megerősít, mert az annyira távol van a normális magyar gondolkodástól és itéletalkotástól.
  Kérlek, ne vesztegess időt és iziben utaltasd be magad valamelyik tekintélyes szanatorimba, ahol jó gondodat fogják viselni, s sem magadban sem másokban nem tudsz kárt tenni.
  Előrehaladoott kóros állapotd okán nem is hiszem, hogy a lerombolt magyar egészségügy tudna neked kielégítően választ adni erre a mentális defectiora, jobb ha mindjárt Döblingbe vagy Mödlingbe utaltatod be magad/nem kivánt törlendő/
  A XXI. századi gyógyszeripar csodára képes gyógyszereket fejlesztett ki, talán tudnak javítani állapotodon - jóllehet ezt kétlem."

  és akár Széchenyi végső mintáját is követheted.
  tőlem távol áll!”
 • 28. vonLichthofen 2010. március 14. 22:25
  „Eva 27,
  elképzelhető, hogy korom okán már szövegértelmezési gondjaim vannak, de engedd meg, hogy találgassak 27 sz. hsz. -al kapcsolatban.

  Te arra utalsz, ha bebörtönzik az MSZP-s gyilkosokat /ők lennének a kapitány - szerinted akkor szegény népünk/az evezősök/ irányítás nélkül marad.
  Nos, sokáig csodálkoztam Majakovszkijra emlékeztető / a formátum EVA , a formátum/ beírásaid nézve, s mindig arra a következtetésre jutottam, hogy nemcsak formailag de mentálisan is közel állsz a nagy SZovjet -Orosz költőhöz. Értsd - nem tehetségben, de őrületben.
  27 sz. bejegyzésed ebben a meggyőződésemben csak megerősít, mert az annyira távol van a normális magyar gondolkodástól és itéletalkotástól.
  Kérlek, ne vesztegess időt és iziben utaltasd be magad valamelyik tekintélyes szanatorimba, ahol jó gondodat fogják viselni, s sem magadban sem másokban nem tudsz kárt tenni.
  Előrehaladoott kóros állapotd okán nem is hiszem, hogy a lerombolt magyar egészségügy tudna neked kielégítően választ adni erre a mentális defectiora, jobb ha mindjárt Döblingbe vagy Mödlingbe utaltatod be magad/nem kivánt törlendő/
  A XXI. századi gyógyszeripar csodára képes gyógyszereket fejlesztett ki, talán tudnak javítani állapotodon - jóllehet ezt kétlem.”
 • 27. Eva- 2010. március 14. 21:59
  „26-hoz

  mondtam én azt valaha, hogy anép nevében ?!

  azt igen, hogy a hajó közös
  bárki a kapitány evezősökre szüksége van.

  ha azokat börtönben tartja, akkor ki lesz a hajó személyzete?”
 • 26. nanemá 2010. március 14. 21:30
  „Eva- 2010.03.14. 21:18
  Te meg a nép nevében szólsz,igaz?
  Ez kurrrrrva jó!
  :-)))))))))))”
 • 25. Eva- 2010. március 14. 21:18
  „24-hez

  ne vitázz vakvágányon kérlek!

  Nem éri meg!
  A stilus az övék!, de így legalább tudják , hogy nem a nép nevében beszélnek!

  és ez sem kevés.”
 • 24. laposibenö 2010. március 14. 21:10
  „Mert ti aki megöregszik azt semmibe se veszitek!”
 • 23. laposibenö 2010. március 14. 21:08
  „Az én anyám tiszteségben megöszült munkásasszony. A tiedet meg csak sajnálni tudom. remélem ö sose feog rádszorulni!”
 • 22. nanemá 2010. március 14. 21:04
  „De mit fog szólni kedden a moderátor?”
 • 21. nanemá 2010. március 14. 21:04
  „De mit fog szólni kedden a moderátor?”
 • 20. nanemá 2010. március 14. 21:03
  „Igazamvan 2010.03.14. 20:59
  Te nagyon szimpi vagy!
  :-))))))”
 • 19. Igazamvan 2010. március 14. 20:59
  „moderálva”
 • 18. laposibenö 2010. március 14. 20:54
  „Már többször is mondtam hogy aki hölgyel igí beszél az őt minősíti. Vagy a keresztény erkölcsbe belefér a nnévtelen mocskolodás?”
37 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leégett egy tejüzem tetőszerkezete Tasson

Leégett egy tejüzem tetőszerkezete vasárnap Tasson, de személyi sérülés nem történt - közölte a… Tovább olvasom