Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Bunyó a bíróságon: Leütötték a Jobbikos képviselőt

Egy korábbi választási csalás miatt találkozott a bíróságon Novák Előd és Polgár Tamás, vagyis ismertebb nevén Tomcat. Novák Előd feljelenést fontolgat és Tomcat kényszergyógykezelését kezdeményezi.

A másfél évvel ezelőtti ferencvárosi választási csalás miatt találkozott a bíróságon Novák Előd és a Tomcat néven elhíresült Polgár Tamás. Tomcatet a Jobbikos képviselő buktatta le korábban az ajánlószelvények manipulálása miatt. Polgár Tamás viszont éppen ezért perli négymillióra Novákot, hiszen elmondása szerint élete és üzlete is tönkrement a botrány kirobbanása után. Nem csoda, hogy a tárgyaláson a bíró is a fejét fogta: az állításokat már ő sem tudta követni. A bírósági tárgyalás sokszor torkollott groteszk jelenetekbe, hiszen Tomcat olyan vádakat kezdett sorolni, amelyet a bíró is nehezen tudott követni: felrótta Nováknak, hogy három évvel ezelőtt harisnyával a fején ült mellette a Magyar Sziget színpadán...

- Komolyan fontolgatom, hogy kezdeményezem Tomcat kényszergyógykezelését és gyámság alá helyezését, a tárgyaláson kezdeményeztem is az igazságügyi elmeorvosi szakártői vizsgálatot ellene - mondta el a NapiászOnline-nak Novák. - Olyan képtelenséget állít ugyanis, hogy ez nem vallhat épelméjű emberre. A cikk folytatása a Napiász Online-on >>

Olvasóink írták

52 hozzászólás
 • 52. gjozsi88 2010. szeptember 26. 16:25
  „sc!
  Az 48-as hozzászólásban vázolt megoldási javaslataikhoz, melyet a programjukból ismertünk meg, jobb, ha nem párosul tenni akarás...!
  Ugyanis nem elég, hogy butaságot hajtanak, még szorgalmasak is...!”
 • 51. SC 2010. szeptember 26. 16:09
  „48. hozzászólás gjozsi88
  Semmivel sem komolytalanabbak,mint a többi párt és programjaik.
  Bennük még meg van a tűz,a tenni akarás,és egyfajta tisztaság.A többi párt már le és megégett,jól eltapicskolnak a langyos húgyban...:-)”
 • 50. SC 2010. szeptember 26. 16:00
  „49. hozzászólás meir
  Szélsőjobbos Liberman,öreg?
  Akkor fasiszta,nyilas,újnáci,stb,zsidó kivitelben...Ejj,nálatok sem lehet könnyű,ott van a szélsőjobbos veszély. :-)”
 • 49. meir 2010. szeptember 26. 13:34
  „44-es!!
  Oriasi tevedes!!
  Nalunk ugy sosem menne mint Nalatok!!
  a mi politikusaink Nem annyira hulyek,es a nepunk is sokkal hamarabb felreallitja oket!!
  Nalunk ugyanis a nepnek Valodi JOGA van ahhoz!!
  Netanyahu es Liberman a leheto legjobb Erets Israelnek!!
  Netanyahu = Jobboldal!
  Liberman = Szelsojobb-(zsido kivitelben)-!”
 • 48. gjozsi88 2010. szeptember 26. 13:11
  „sc!
  A csoda egy megfoghatatlan elvárás, sőt irreális!
  De ha ezt a szempontot kizárjuk ,mármint a reményt (ugyanis parlamentbe kerülve már nem vált fontossá nekik az az alapitványi rendszer átalakítás, amit kivülről támogattak) mert az több, mint bizonytalan, tartalmatlan programjuk miatt, ugyanis a befizetett 100 ft adót nem lehet úgy elkölteni, ahogy ők szeretnék, hogy 20 ft-ot eddig nem finanszirozott dolgokra és a maradék 100-at az eddigiekre, ugyanis matematikailag nem lehet!
  Pedig ez van a programjukba!
  PL az eddig is befolyt személyi jövedelem adóból akarnak életjáradékra a nyugdijasoknak, ahogy a káros termékek adójának egy részét egészségügyre...!
  Azaz eddig is elköltött adókat akarnak másra fordítani, miközben nem tudjuk, hogy mire nem kerül!
  Egy szóval: komolytalanok!”
 • 47. SC 2010. szeptember 26. 12:50
  „Aztán ha nem lennének mások,beállnának a sorba,őket is elzavarnám a náthásba...:-)”
 • 46. SC 2010. szeptember 26. 12:47
  „45. hozzászólás gjozsi88
  Talán csoda történik.:-)Mindenesetre az esély nekik is jár.”
 • 45. gjozsi88 2010. szeptember 26. 11:42
  „sc!
  Ha a világon mindenütt igy megy, akkor mitől fog változni, hogy a jobboldali szereplők lépnének színre?”
 • 44. SC 2010. szeptember 26. 11:30
  „40. hozzászólás meir
  Ugyan öreg!
  A világon mindenhol így megy,csak te gondolod,hogy nálatok nem...”
 • 43. gjozsi88 2010. szeptember 26. 09:45
  „37. VJack 2010.09.25. 11:48
  Adalföld, egyetértünk. Az előbbi első pontod pedig alap lenne egy minimálisan igazságosnak nevezhető társadalmi berendezkedésben.

  Már csak azt kellene megmondanod, hogy képzeled el, mert mivel az ország nem önellátó, gazdasága nyitott, ki van téve nemzetközi folyamatoknak és azok befolyásoló hatásaiért azokat, akik ezt nem tudják érdemben befolyásolni miért van felelőségük!
  Arról nem beszélve, hogy a költségvetés egy prognozis, ugyanis az elfogadásakor nem lehet tudni, hogy milyen lesz az időjárás, lesz e természeti csapás, hány ember hal meg, születik és hány vállalkozás jön létre, szünik meg...csupa-csupa bizonytalansági tényező!

  Az ilyen hozzászólásotokkal, csak a butaságot terjesztitek, amit nem kellene, mert elég nagy a bázis e nélkül is!”
 • 42. Fürgeszarvas 2010. szeptember 26. 09:34
  „41. pancser 2010.09.26. 08:56
  "Ezek a magyar "szabadságért" verik egymást!" - Megszokták,"igazi" magyar emberek ! Csak most éppen az ex-haver volt kézközelben ! Egyébként amnéziában szenvedő egy társaság ! Kulturált viselkedésről beszélnek,csak azt felejtették el,hogy éveken keresztül - az öszödi beszédet megelőzően is - mit műveltek a különböző társadalmi rendezvényeken ! Viselkedésük ,arroganciájuk félelmet keltett a jóérzésű emberekben ( pl. amikor Kosáry Domokos beszédét sem lehetett hallani a kereplőktől és a motorosok zajától) ! Az ilyen megnyilvánulások miatt nem járok már pl. sportrendezvényekre sem ! És mily meglepő : a választások előtt pedig hirtelen milyen szemérmessé és feledékennyé váltak ! Lehet,hogy elgurult az a fránya gyógyszer ? Meg kellene keresniük,és azt bevéve emlékezni az elmúlt évekre - és lehetőleg nem szelektíven !”
 • 41. pancser 2010. szeptember 26. 08:56
  „Ezek a magyar "szabadságért" verik egymást!”
 • 40. meir 2010. szeptember 26. 03:14
  „39/Losba!!
  Ja kerem!!
  az Allami Husosfazek Varazsa!!!-plane ha olyan kozelsegben van,hogy a tizstelt kepviselo -(csak tudnam mit es kit kepviselnek sajatmagukon kivul!!??)-urak Nagykanallal tudnak meriteni!!!
  ilyen korulmenyek kozt,mintegy varazsutesre elfeledodik minden szep "szozat",amit a valasztasok elott igertek!!”
 • 39. Losba 2010. szeptember 25. 17:01
  „27.kolombela
  A szavak szintjén gondoltam, de ezek sarkalják tettekre akik erre fogékonyak, a HVM -s tagjaik voltak dobálódzós tüntetéseken.- ezt persze csak gondolom, és nem biztosan tudom.
  Amúgy egy eset biztos volt, talán két éve a tv-ben többször mutatták, ahogy egy szűk utcában , valami tüntetés után gárdisták dobáltak mindent, ami a kezükbe került., erre emlékszem.( talán a h.r tv-ben).
  Egy a lényeg nem győzött meg a Jobbik sem , hogy értem, átlag, dolgozó emberért akar tenni. ( túl sok show elem ,kevés -egyre kevesebb - konkrét terv.) A jól hangzó szóösszetételek kevesek. ( pedig még a kezdetnél bizakodó voltam irányukba, ez mára elmúlt, a többi párttal együtt csak a hatalom+pénz+semmittevés látom bennük.”
 • 38. meir 2010. szeptember 25. 14:07
  „Novak Elod,es a Tomcat marakodasa a Birosag elott?
  semmi masrol nincsen ott szo,mint,; a Jobbik es az altala felhasznalt majd elvetett szelsojobbos neo-nyilasok marakodasa-(meglehetosen Gyerekes modon!!)-a Koncon!!”
 • 37. VJack 2010. szeptember 25. 11:48
  „Adalföld, egyetértünk. Az előbbi első pontod pedig alap lenne egy minimálisan igazságosnak nevezhető társadalmi berendezkedésben.”
 • 36. adalfold 2010. szeptember 25. 11:40
  „Egy párt javasolta azt, hogy büntetőjogi felelőssége a mindenkori kormánynak a költségvetés betartása kapcsán.
  Ez a párt a Jobbik volt.

  Megjegyzem, annak idején- nyílván népszerűségnövelési célból ,a populista, programtalan fidesz is felvetette ezt.

  És van rá példa: Svédország, Brazília, Japán és még sok-sok..

  Csak nálunk akarják a nyakunkba verni sikkasztásaikat, ügyetlenségeiket, a válságokat. Ameddig nem jut el a magyarok értelmi szintje eddig, és nem lesz nemzeti összefogás ( civil mozgalmak, magyar pártok), addig szívni fogunk.
  Ennyi. ezért tartom butának azt, aki az MSZPben, FIDESZben, LMPben, MDFben gondolkodik. azok külföldi érdekű, cseppnyit sem közülünk szerveződött pártok.”
 • 35. adalfold 2010. szeptember 25. 11:07
  „Nahááát-tal ne foglalkozzatok, kissé retardált szegény. sok fórumszobában elegünk van már belőle (nem a politikai nézetéből, hanem primitívségéből...)”
 • 34. adalfold 2010. szeptember 25. 11:05
  „VJAck. lájk.
  Nálunk a ,,szélső" jobbon, olyan érdekes... tudjátok fontos az ember, a méltóság, az alázat és a szeretet.
  A saját hazánkat is szeretjük, de nem gyűlöljük másét. a bűnt viszont el kell vetni, ma pedig nem olyan időket élünk Magyarországon, hogy elnézhessük az ország és kultúra romboló folyamatokat, csendben ... soros györgy féle fideszeknek lájkolgatva:)

  a kor modern embere minden hírnek utána néz. velem is így történt, s azzal amit megtudtam a mai magyar pártokról, az elitről, azzal ,hogy mindezek előtt már ráeszméltem, nem akarják azt, hogy legyen társadalmi összefogás, mobilitás, nemzeti ÉS leginkább DEMOKRATIKUS jövő
  eszméltem rá arra, hogy Jobbikos vagyok.
  sok sok értelmiségi társammal.
  Olyan demokrácia és nemzeti gondolat nem kell mint a fideszé. tudjuk a párt történetét, tudjuk ,hogy schmitt pál letiltatja a nemzeti lobogó az olimpiák díjkiosztóiról, tudjuk,hogy orbán az etnikai bűnözés helyett, az adakozó gárdistákat veri börtönbe. AKIK EGY LÉGYNEK NEM ÁRTOTTAK, csak hiú népszerűségének.
  itt ay fidesz részéről semmi nemzeti, semmi demokratikus nincs. Ami volt nemzeti, azt a jobbik vitorlájából fogták ki, de persze értelmes politológusok belátják a jobbik jelenléte kényszerítette a fideszt a jobbik programjának részleges követésére.”
 • 33. CsabaKiraly 2010. szeptember 25. 01:11
  „Esetleg a villany-szekbe :-)”
52 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyurcsány: ˝Nem követtem el hibát˝

Gyurcsány szerint akkor hibázott volna, ha 2006 őszén nem azt az utasítást adja, hogy a rendőrség… Tovább olvasom