Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

Baseballütővel verték szét az autót

Gázolás, sérülés, majd baseballütős támadás. Mindez talán szerelemféltésből történt mára virradó éjszaka Szakonyban. A sértett kórházba, az elkövető pedig a Soproni Rendőrkapitányságra került.
Éjfél után érkezett bejelentés a Soproni Rendőrkapitányságra, hogy a szakonyi Fő utcában elgázoltak egy embert, az autó vezetője pedig Bük irányába elhajtott a helyszínről. A rendőrség forró nyomos csoportja azonnal Szakonyba ment, ahol aztán kiderült, más is történt még ezen az éjszakán.

Visszatértek és ütöttek

– A gázolást követően a sofőr visszatért a tett helyszínére, másik három társával együtt, és az esethez közeli autót, amelyben négyen ültek, ketten baseballütővel szétvertek – tájékoztatott dr. Hodossy Karolina hadnagy, a soproni kapitányság munkatársa.

Fékezés nélkül

– A feltételezett gyanúsítottat gyorsan elfogtuk és kihallgattuk a hajnali órákban. Az elgázolt személy állapota is lehetővé tette, hogy elmondhassa a történetét, miszerint fékezés nélkül ütötték el az éjszakában.

Menekülni akartak

A gyanúsított vallomásából egyelőre az derült ki, hogy szerelemféltés volt az oka az éjszakai rémtörténetnek. A sértettet már a kocsmában leütötte a gyanúsított. Úgy látszik, ez nem volt elég, következett a gázolás, majd az autó összetörése, amelyben a vétlen személy rokonsága igyekezett elmenekülni, félve a leszámolástól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Márciusi árpa maradjon a zsákban?

Jó és kevésbé jó egyaránt érte az idén már a mezőgazdaságot. A tavalyinál több volt a csapadék, ám a… Tovább olvasom