Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Az asszony letépte férje fél heréjét

Állítása szerint estében kapaszkodót keresve tépte le ura fél heréjét egy asszony Győrben a napokban. A férfiasságában részben megcsonkított férfi újbóli „harcképessé” tételén a baleseti sebészet orvosai fáradoznak.
A család 19 éves fia riasztotta szülei és bátyja veszekedéséhez a rendőröket az egyik este Győrben, de mire a járőrök a helyszínre érkeztek, a mentők már indultak a kórházba a ház 47 éves urával. Történt, hogy a házaspár legidősebb, 21 éves – a rendőrség által vagyon elleni bűncselekmények miatt már ismert – fiával azért kezdett pörölni az anyja, mert a fiatalember nem akart dolgozni.
A csetepaté olyan heves volt, hogy a legkisebb gyermek, egy 12 éves kislány kiszaladt az udvarra, hogy ott várja meg a családi szóváltás végét. Sajnos ilyen esetekre volt gyakorlata a kiskamasznak, hiszen sokszor volt veszekedés a családban: amikor az anya ivott, agresszívvé vált. A gyámügyesek is többször jártak már náluk.
Az anya-fia párharc a kérdéses estén annyira elmérgesedett, hogy a srác pofon vágta a 41 éves nőt. Az ugyancsak illuminált apa békíteni szerette volna a kakaskodókat, mire az asszony ura ellen fordult. Megragadta az alsónadrágban tébláboló férfi heréjét, amit részben letépett,s hanyatt lökte hitvesét.
Az asszony vallomásában nem ismerte el, hogy szándékosan támadt urára. Elmondása szerint a pofontól billent ki egyensúlyából, s estében kapaszkodót keresett. Estében kapta marokra férje heréjét, ami a lendületből nyert erőtől szakadt le, így fosztva meg – még ha részben is – férfiasságától a ház urát.
A rendőrség államigazgatási eljárás keretében vizsgálja a történteket. Hogy végül is testi sértésként vagy balesetként kezelik majd az ügyet, a vizsgálat eredményétől és az orvosi szakvéleménytől függ. A megyei kórház sebészei és urológusai addig is mindent megpróbálnak, hogy visszaállítsák a férfi nemi szervének eredetihez közeli állapotát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megáldott termények

Szombaton reggelre kiállítókkal, délelőttre érdeklődőkkel népesült be a győri Széchenyi tér a már… Tovább olvasom