Kisalföld logö

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Álló kamionba rohant egy autó, sofőrje meghalt

Néhány órával a kórházba szállítás után meghalt egy férfi, aki személyautójával az útpadkán álló kamionba rohant bele kedd este Dabas külterületén - mondta el az MTI-nek Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A kamion rendőri ellenőrzés miatt állt az útpadkán, amikor a baleset történt - tette hozzá.

Az eddigi adatok szerint a személyautó sofőrje nem a megfelelő sebességgel, nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően haladt.

Olvasóink írták

 • 17. tutti 2010. november 10. 16:46
  „12. hozzászóláshoz
  Ő az aki állandóan hirdet?Csak kérdezem?Fél 4-kor kezdesz este fél 7-kor végzel a hét egy napja szabad és ehelyett szombaton kell dolgozni(ha kell egyáltalán) 7000ft/nap.Azaz 21 munkanappal számolva plusz levonva a hét egy-egy napját viszont hozzáadva két szombatot(ugyanannyi bérért).Na ez így tényleg megvan 130000,-ft.De!A túlvezetésért te állod a bírságot mert a főnököd felteszi a kezét hogy sorry.Két ismerősöm is volt hasonló pékárus cégnél de azt mondják menekülnek onnan az emberek!Bejelentve pedig persze minimálbérre vagy.
  A 7.5 tonnás tgk mióta nagy autó???
  "A többi meg a te leleményességeden múlik egy idő után,először mindent szabályosan csinálsz,aztán rájössz,hogyan lehet találni mást is. Ételt meg energiaforrást."
  szóval kenyeret kell lopni hogy megéljél???Majd eladni máshol???

  Magyarország, én így szeretlek!”
 • 16. kresz75 2010. november 10. 14:26
  „11. bugyortudor 2010.11.10. 11:26
  Kíváncsi lennék azért, hogy érzik magukat most a rendőrök. Van-e felelősségérzet bennünk, vagy esetleg hibáztatják-e magukat csak egy ici-picit is.

  A családnak tényleg érdemes lenne a közös felelősséget kiharcolni, bár a rendőrök úgysem mondanak ellent egymásnak.

  Gondolom nyugodt szivvel hazamentek a szolgálat után és aludtak egyet.
  Szerintem ennek a balesetnek egyetlen egy felelőse van, az autó soför!!Arról meg annyit hogy a magyar közlekedéskultúra mellett teljesen mindegy hogy hol áll a rendőrautó villogva, a kamion mögött, elött, vagy akárhol.
  Egy halálos baleset helyszínelésén voltam jelen nem is olyan régen (nem mint rendőr),200m volt kb a helyszín annyira szétszóródott az autó meg a sofőr,teljes útzár miegymás, keresztbe rendőrautó, tűzoltóautó, erre egy autó kikerüli a feltorlódott s álló sorba lévő autókat, a keresztbe álló villogó autókat és az útpadkán elindul kikerülni mindent, pechére az út padkára lógva állt a mentőautó ahol az utast próbálták szállítható állapotba hozni.Emberünk kiszállt és kereste a mentősofőrt járjon egy picit arrébb!!!
  A helyszinelő rendőr észre veszi ,szóváteszi az embernek hogy mit képzel, erre az ember közli hogy őt nem érdekli a helyszínelés ő siet, sz.rik az egészre, különben is mi a ....(nem idézem mit mondott) van lezárva az út
  Na, én lehet belenyomtam volna fejébe egyet.”
 • 15. Mankapunka 2010. november 10. 12:51
  „130 000 Ft. körül megvan,ez a ledolgozott munkanapoktól függ,nem órabéres meló.

  A többi meg a te leleményességeden múlik egy idő után,először mindent szabályosan csinálsz,aztán rájössz,hogyan lehet találni mást is. Ételt meg energiaforrást.

  Éjszakai meló,hajnalra kell Pesten lenned (Budára nem kell menni),hogy a boltok nyitására ott legyen minden kedves vevőnek a finompékárú. Eőször nehéz,mert meg kell tanulnod az összes árút,hogy köménymagos,félbarna meg társa.

  CSak ügyelni kell arra,hogy 7:30 körül próbálj meg már kifelé sasszézni a Budapestről,mert különben beleeesel a dugóba,ott meg nagyon sok időt el tudsu tölteni,annyi idő alatt mire onnan kitápászkodsz,addigra már rég Tata magasságában lennél.”
 • 14. reszegenisjozan 2010. november 10. 12:32
  „12. Mankapunka 2010.11.10. 11:35

  Manapunka, mennyit lehet keresni és persze találni is?????

  Pár napja dudáltam le az M1-esen egy nagyobb személygépkocsival megálló valakit. Leállósávban állt meg, de amikor odaértem akkor nyitotta ki az ajtót, ami teljesen belógott a külső sávban amelyikben haladtam. Szerencsére a belső sávban nem volt senki, így ki tudtam kerülni. Semmi vészjelzést nem használt az illető. Amikor elhaladtam mellette, akkor láttam meg az előtte álló VILLOGÓ rendőrautót, amely mögött két full fényvisszaverő kabátban lévő rendőr volt.
  Minek a ruha, a villogó, ha beállnak a megállított autó elé, amitől nem lehet őket látni????”
 • 13. Mokika 2010. november 10. 12:29
  „Egyetértek,Mankapunka! Truckerrel is! Ez állandó "téma",hogy miért nem ellenőriznek biztonságosabban! Mert nekik mindent szabad!!!!!
  De gondolom,most is lesz egy pár kedves hozzászólás-író,aki szerint most is csak és kizárólag a kamionsofőrje volt a hibás!!! Miért állt meg,ha leintette a rendőr?? Ugye kedves "szájkaratésok"?(Idézet Mankapunkától) Mert simán kinézem ezt a hozzászólást némelyikből,aki állandóan az Utak Királyait szapulja”
 • 12. Mankapunka 2010. november 10. 11:35
  „A sok balesetnél hözöngőknek,akik szidják a teherautósokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ÁLLANDÓ budapesti pékáruterítésre B, C kategóriával rendelkező, Győr környéki sofőröket keresünk. Ugyanitt tgk.-javításban jártas szerelőket keresünk (saját géppark mellé). 06-20/9745-609

  Mai hirdetés,lehet a céghez jönni dolgozni,és lehet bizonyítani,hogyan is kell vezetni a nagy kocsikat!!!!!
  Pesten cikázni,úton-útfélen rendőrmegállításokkal,hogy megtudjanak büntetni,mert a 6 tonnát túllépted,és akkor mosolyogva odaadod neki a behajtásit!!!!!!!

  Lehet jelentkezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bizonyítani itt a lehetőség a sok szájkaratésnak!!!!!!”
 • 11. bugyortudor 2010. november 10. 11:26
  „Kíváncsi lennék azért, hogy érzik magukat most a rendőrök. Van-e felelősségérzet bennünk, vagy esetleg hibáztatják-e magukat csak egy ici-picit is.

  A családnak tényleg érdemes lenne a közös felelősséget kiharcolni, bár a rendőrök úgysem mondanak ellent egymásnak.

  Részvétem a családnak.
  B.”
 • 10. Mankapunka 2010. november 10. 11:19
  „Nem tudom,hogy az 5-ös úton,honnan kezdődik a súlykorlát,és gondolom ezért akarták megszorongatni a kamionost a rendőrök.

  Imcsi

  Nem a padkára állítunk meg tehergépjárműveket,mert meg is süllyedhetnek rajta. Tudtommal te is mentél a régi 1-esen,és akkor láttad az a táblát a 811-es út találkozása után,ha mész Pest felé,hogy a "Padkára hajtani tilos".

  Többiek jól írják,tök mindegy,mi van,mindig a rendőrnek van igaza,szól az ember,hogy a túrista busz éjjel ott parkol a járdán a Rába szálló mögött,letaposva-tördelve a padkát,szétnyomva a járdát,az nem érdekes,de hozzám egyből rohannak.ha látják átlépem a súlykorlátot a városban,csak más fejez vág,ha megkapja a behajtási engedélyt.ű

  Gratula a RENDŐRÖKNEK,egy ember életbe került egy büntetési tétel,megérte a kamiont megbüntetni!!!!!!
  CSaládnak érdemes lesz közös megegyezést kérni,hogy hibázott a sofőr,de a rendőrség is.”
 • 9. bősárkányi 2010. november 10. 11:17
  „A magyar rendőröknek fogalmuk sincs milyen feltételek mellett állítsák félre az autót, teherautót igazoltatás céjából. Ahogy esik, úgy puffan.
  Nem számolnak a veszéllye. Úgy, ahogy sok-sok sofőr sem számol a bármikor felbukkanó torlasszal.
  Nem meglepő hír ez kicsit sem.”
 • 8. Hyppolit 2010. november 10. 11:05
  „"Imádom" ezt a közhelyet: "nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően.." Ebbe aztán még egy ET földreszállása is megmagyarázható..milyen messze vagyunk Európától.”
 • 7. Imcsi 2010. november 10. 11:03
  „Igazatok van, de azért egy álló kamiont nem észrevenni.....”
 • 6. TRUCKER 2010. november 10. 10:46
  „Nemrég jöttem haza az autópályán és az egyik benzinkút lehajtósávja elött 100m a leálló sávon ellenőriztek egy urán kamiont. A leállósáv elég keskeny volt és a kamion minimálisan de belógott a forgalmi sávba. A két rendörnek összesen nem volt annyi esze hogy ha már ott a kút akkor kivigyék oda a kamiont és biztonságosan ellenőrizék ott. Ráadásul magyar szokás szerint nem a kamion mögött hanem elötte,a többi sofőr számára jól NEM látható helyen álltak. Europa nem az új rendőrautóknál kezdődik!!! (és nem is a szemkilővéseknél)”
 • 5. reszegenisjozan 2010. november 10. 10:11
  „Rendőreinknek elkelne egy kis fejtágítás. Ha megállítanak valakit, akkor villogó autójukkal ne elé, hanem mögé álljanak. Arról nem is beszélve, hogy pl ne belső sávban állítsák meg az autót, hanem vezessék megfelelő helyre a kiszemelt áldozatot és ott igazoltassák!!!
  Kis ország, kis pénz, így többségében hülye rendőrök.”
 • 4. imre1964 2010. november 10. 09:09
  „Rendőrállamban a rendőrnek mindig igaza van.
  Annyi a kűlömbség hogy mast a Viktorvajda parancsol nekik nem a Ferkó.”
 • 3. artie75 2010. november 10. 09:00
  „Mit lebzselnek? 60-nal gurulnak, árkon, bokron (lehajtókon, felhajtókon) át. Kíváncsi lennék, ha egyszer feljelentenék egy ilyet, mi történne.”
 • 2. zopika02 2010. november 10. 08:54
  „Az autópályákon is folyamatosan jelenítík meg a mátrixtáblákon hogy a leállósávban állni veszélyes, de a rendőrök állandóan ott lebzselnek. Nyílván jögkövető és példamutató viselkedésükkel demonstrálva. Fejétől bűzlik a hal. A rendőrök legalább fele az élet más területén nem állná meg a helyét.”
 • 1. Slowflash 2010. november 10. 08:27
  „Az nem lehet, hogy a rendőrök rossz helyet választottak az ellenőrzéshez? Mondjuk kanyar, vagy bukkanó után, vagy egyéb későn észlelhető helyen. Kíváncsi lennék azért...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hoffmann és Pokorni a sajtón keresztül üzengetnek egymásnak

Nem a sajtón keresztül üzengetve kell megtárgyalni a most készülő új felsőoktatási törvény… Tovább olvasom