Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

A szlovákiai királynő: Csaplár Erika

Egy autót és egy televíziót is nyert a Szépség Határok Nélkül szlovákiai szupergyőztese.

Gyönyörű lányok közül kellett kiválasztania a zsűrinek a szupergyőztest. Azt a hölgyet, aki az autója mellé még megnyeri a Recarta Kft. JVC-márkakereskedés (Győr) ajándékát, a csodás színes televíziót. Hosszú tárgyalás után a szlovákiai elődöntőkből a fináléba jutott szépség, Csaplár Erika nyerte el a címet.

Kattintson a képre!
A királynői korona elnyerését követő ámulatos percekben Csaplár Erika azt sem tudta, mi történik vele. Amikor már elvonult a közönség és a fotósok hada is, akkor szóltak neki, a tévét itt ne hagyja. – Milyen tévét? – Nézett vissza furcsán. – Hát azt, amit a vállán feszülő szalag tanúsága szerint mint Miss 2005 Szépség Határok Nélkül nyert. – Tényleg? Ez hihetetlen, nem is emlékszem rá, hogy ilyen címmel is jutalmaztak volna – mondta a dupla királynő, és rokonait integetve hívta a színpadra, hogy dobozolják be a tévét a szállításhoz. Nem kellett sokat menniük, hiszen Dunaszerdahelyen laknak, ám az az út, amely a szépségkirálynői címig vezetett, hosszú volt. 2005 legszebb hölgyével a régióból az Új Szó riportere beszélgetett.

Csaplár Erika újraálmodta a szombat esti eseményeket. Még vasárnap is alig akarta elhinni, hogy megnyerte a Kisalföld és az Új Szó szépségversenyét, övé a Volkswagen Polo, s ő lett a Szépség Határok Nélkül abszolút győztese is.

– Nem is tudom elmondani, mennyire örülök. Alig várom, hogy megtehessem az első kilométereket az autóval. Nem is értem, honnan tudták meg az ismerőseim a hírt, ugyanis már vasárnap reggel hívtak, gratuláltak. Nagyon jó érzés, hogy örülnek a sikeremnek.

– Szombaton este Győrben talán önnek volt a legnagyobb támogató csapata. Netán sejtettek valamit a rokonok?

– Nem hiszem, de a családom látni akart a színpadon. Boldog vagyok, hogy szüleim és a rokonaim ott lehettek ezen a nagyszerű rendezvényen, megcsodálhatták a gyönyörű ruhákat és hát megnézhették a megkoronázásomat.

– Ez volt az első ilyen szereplése?

– Nem. Ebben az évben beneveztem az egyik országos szépségversenyre, de az utolsó fordulóban úgy alakult, hogy a döntőbe már nem jutottam. Ezenkívül a Csallóköz hetilap hasábjain folyó szépségversenyben az olvasók engem találtak a legszimpatikusabbnak.

– Amikor legutóbb telefonon beszéltünk, örömmel újságolta, hogy leérettségizett...

– Igen, mégpedig a dunaszerdahelyi mezőgazdasági és élelmiszer-ipari szakközépiskolában. Azt most ne kérdezze, hogy mik a terveim. Legalább két hétig semmit nem akarok csinálni, semmire nem akarok gondolni, csak pihenni.

– Esetleg valami jó ajánlatra vár?

– Nem mondom, hogy a modellszakma az életcélom. De ha jönne egy felkérés, elgondolkodnék rajta. Nem áll tőlem távol, hiszen már gyermekkoromban észrevettem a szépet.

– Bizonyára sokan irigykedve nézték szép haját, tökéletes alakját, bőrét. Mennyibe kerül ezt karbantartani?

– Elég sokba. Amit lehet, mindent magam végzek a bőrápolástól a körömápolásig. Talán van hozzá érzékem... Tudom, most majd komolyabban oda kell figyelnem a külsőmre, tartanom kell a formámat, mert számomra igazából minden most kezdődik, s ha esetleg bekerülök a modellszakmába, a konkurencia nem kegyelmez...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Britney luxusban szül

Britney Spears kijelentette, luxus körülmények közt szeretné megszülni kisbabáját. Tovább olvasom